icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

butterfly333
3. apr 2020

@ajinka23 tak to je super že si schudla 👍

ajinka23
8. apr 2020

@butterfly333 na druhý týždeň idem do BA na odber keď nebude koniec sveta a extrémne zákazy

butterfly333
8. apr 2020

@ajinka23 aj ja by som išla len ja vždy prídem vlakom a odtiaľ hopin taxíkom tak neviem ako pôjdem keď taxíky nechodia nepoznám to tam.

ajinka23
8. apr 2020

@butterfly333 ja chodím autom niekedy som ho nechala u Bory a išla MHD ale teraz nebudem riskovať ani vlak by som nedala len nevyhnutne. Inak to vysadenie Medrolu trva viac ako mesiac. Som zvedavá či bude aspoň nejaká zmena k dobrému 🙂

butterfly333
8. apr 2020

@ajinka23 no neviem ja si autom netrúfam a neviem ako pojde môj do práce

ajinka23
8. apr 2020

@butterfly333 autom to je v pohode odkiaľ si? V dnešnej dobe navigácie je cestovanie ľahšie aj keď zle odbocim tak si poviem aspoň vidím niečo nové a pokračujem ďalej 🙂

majoranka24
8. apr 2020

@ajinka23 Nenechavaj auto pri Bory Mall. Ked mas navigaciu a taky optimisticky pristup, prides autom az k Imunovitalu.🙂 Teraz byva slaba premavka, tak sa ti pojde dobre. Ako dlho uz beries Medrol? Ja buducu stredu to budem mat uz asi 6 tyzdnov. Tak tiez chcem ist na kontrolu.

butterfly333
8. apr 2020

@ajinka23 okres HC

ajinka23
8. apr 2020

@majoranka24 ja som ho nechavala len na začiatku keď som nevedela ako je to tam s parkovaním. Jazdiť po BA nemám problém. Aj ja tak cca mám medrol ale začala som ho vysádzať po dohode dr v tomto koronavirusu som v tomto srab . Neviem kedy bude IVF a mám v hlave naprogramované že je tam veľa vedľajších účinkov. Ale potom ho pred IVF zasa nasadím keď bude treba.

ajinka23
8. apr 2020

@butterfly333 ja Skalica

majoranka24
8. apr 2020

@ajinka23 Ja na to vobec nemyslim, ze ma negativne ucinky. Najskor som sa velmi bala, ale kedze necitim ziadne problemy, nejako som na to zabudla. Skor ma trapia zatvorene hranice. Popri tom som asi zabudla, ze Medrol moze mat negativne ucinky.

ajinka23
8. apr 2020

@majoranka24 ja som tiež našťastie bez vedľajších účinkov ale ta predstava užívať ho o 2 mesiace viac ako je treba. My ideme skúsiť ešte raz na Slovensku a až potom Brno. Len sa obavam co poisťovne ked hrozia že nemajú peniaze ci to budú schvaľovať ☹️

majoranka24
8. apr 2020

@ajinka23 Tak to moze byt naozaj problem, ze poistovne zacnu posudzovat prisnejsie.

mrs_m
11. apr 2020

Ahojte. Boli ste teraz, ako vypukla korona, u Dzurilovej v NR? Neviete, ako to tam momentálne funguje? Stále sa dlho čaká? A je tam veľa ľudí na tých druhých ambulanciách?

krisbar
15. apr 2020

@butterfly333
@ajinka23 ja mam taku skusenost. 13 rokov cakame na dieta. Mali sme aj nejake ivfka ale potom sme si uz povedali, ze tak budeme sami ked to vesmir tak chce. A aj sme velmi stastni. Potom mi niekto odporucil inunovital. Brala som pol roka medrol, oo vysadeni som sla na odbery po 3 mesiacoch a hladiny cytokinov som mala dobre. No a zrazu sa mi podarilo otehotniet prirodzene! Trosku sok, kedze som na to nebola pripravena. Medrol mi hned nasadili lebo hladiny zase nemam dobre a aj fraxiparine. Takze uvidim ako sa to vyvinie. Tolko moja skusenost s reproinunologiou. Mozno keby to niekto skumal tie roky dozadu tak uz mame 4 deti ako sme planovali. A este - mam 41 rokov. C

butterfly333
15. apr 2020

@krisbar ja mám tiež zvyšene cytokiny minulý rok som brala injekcie igamplia no nepomohli výsledky sa ešte zhoršili tak beriem medrol budúci týždeň idem na kontrolný odber na reprodukčnu imuno tak dúfam že mi medrol pomôže a budem môcť ísť na naše prvé ivf. Za svoj život mám za sebou 7x MA naposledy v júni som v 6tt potratila od vtedy nič 2x IUI neúspešne tak ideme skúsiť ivf ak budú výsledky po medrole ok tiež chodím do imunovital budem mať 41r.

vycky
17. apr 2020

Ahojte baby, v máji máme nádej, že otvoria hranice a môžeme ísť na KET do Brna.Mesiac pred tým by som mala začať užívať Medrol, čo je teraz. Máte nejaké informácie, že aké riziko je v užívaní teraz, keď máme takúto situáciu?Užívate ho niektorá teraz? Ďakujem

majoranka24
17. apr 2020

@vycky Je nas tu viac, co uzivame teraz Medrol. Ja s nim nemam ziadne problemy.

butterfly333
17. apr 2020

@vycky aj ja ho užívam od 26.2 tiež ma čaká keď mali sme ísť do Brna no asi sa tam tak skoro nedostaneme tak ideme do iného centra

vycky
18. apr 2020

@majoranka24 ďakujem veľmi pekne 😊

vycky
18. apr 2020

@butterfly333 super. Asi v máji umožnia vycestovanie na 24 hodín. Aspoň baby mi to písali v inej skupinke. Do akého centra idete? My tiež rozmýšľame aj o tejto verzii.

majoranka24
18. apr 2020

@vycky Dnes som citala, ze u nas znovu sprisnuju podmienky statnej karanteny, tak uz prestavam verit, ze v maji sa niekam dostaneme.😔

butterfly333
19. apr 2020

@vycky mame ist do reprogenesis no zrejme sa tam tak skoro nedostaneme tak už máme vybavené tu u nás na SK no až keď budem mať výsledky z reprodukčnej imuno či už cytokiny sú v poriadku.

butterfly333
19. apr 2020

@majoranka24 ani môj to nechce riskovať do toho brna skúsime tu unas a ak nie tak počkáme potom na to brno.

majoranka24
19. apr 2020

@butterfly333 Skusite tu na SK a ak by to nevyslo, tak potom este raz v Brne? My sme si povedali, ze uz si dame len 1pokus.😕

butterfly333
19. apr 2020

@majoranka24 ano presne tak no verin ze sa to podarí aj tu.

vycky
19. apr 2020

@butterfly333 my čakáme len na KET, čo je 30 minút dokopy 😑😑😑. Už som rozmýšľala, že napíšem na MV žiadosť o výnimku. Kam idete na SK?

vycky
19. apr 2020

@majoranka24 to je hrozné tuto😑😑😑

majoranka24
19. apr 2020

@vycky Helios Martin

vycky
Autor odpoveď zmazal