Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@zuzzi18 Ahojky, napíšem ti zajtra IP, každopádne si teraz dávame pauzu min. 2 mesiace, nech sa telo trochu zregeneruje, som strašne zavodnená z tých hormónov a začiatkom budúceho roka chceme ísť na vklad, medzi tým chcem stihnúť ešte 1 telefonát s mojim Dr. a kontrolné repro-imuno vyšetrenie v Nitre.
Ty sa ako máš?
@zuzzi18 zatiaľ nič a teraz už 2x čakám na výsledky našli mi iba pri srdci daku tekutinu co tam nemá byť ale zatiaľ to nespája ju s tým ze by mi to mohlo niečo spôsobovať s nedarenim
@janie7 ďakujem uvažujeme nad tým a na akú kliniku tam chodíte ako to treba vybavovať tu na SK?
@doomuska27 My chodíme do Reprogenesis a dá sa tam vybaviť prvá konzultácia cez Skype, takže nemusíš nikde chodiť. Myslím, že Skype konzultáciu robí priamo Marcel Štelcl on je vedúci lekár na klinike a je po tom na Vás, či sa rozhodnete pre nich. Marcel je taký showman, ja mám Mudr. Koukala, on je brutálny kľudas, všetko povie na rovinu, jak starší starostlivý bráško a vždy ma vie neuveriteľne ukľudniť. Ja som po druhej punkcii, to mi robil Marcel nevedela, či ma bolí viac brucho od smiechu z Marcela alebo z punkcie, tak záleží aký typ ti viacej vyhovuje, obaja sú skvelí. Prípadne, ak ti viac vyhovujú doktorky, mrkni na ich stránku, ja som chcela chlapa 😉
Ahojte dievčatá je tu niektorá ktorá malá pred stimuláciou horšiu zrážanlivosť krvi ja som bola dnes na predoperačné vyšetrenie a vyšlo mi 1,3.... norma je 1,2 od zajtra mám začať stimulovať koordinátorka tvrdí že to nevadí ale bližšie k tomu mi nič nepovedala bojim sa či ísť do toho
Ahojte, taká otázka, kto ste boli v Nire Dzurilla na vyšetrenie repr. imunológie mali ste presne o 4 týždne výsledky len alebo aj skôr? Teraz štvrtok budeme mať 3 týždne po vyšetrení..☺️ Ďakujem
@ddudu ja niektoré za 4 týždeň a ďalšie čo sa posielali do BA tak ešte ďalšie 2 týždeň.
@butterfly333
@junyk ďakujem, tak už len čakať ☺️♥️
@vianocka288 ahoj ja mám presne takéto odporúčanie od doktorky Dzurilla...
@ddudu ahoj. Ja uz som bola na 1. infuziu intralipidov v NR. Buduci tyzden idem na dalsiu a buduci tyzdem idem tiez na KET.
@vianocka288 a da sa snimi v Nitre pohode dohodnut aby dali tak terminy na infuzie pred vkladom?
@ddudu áno dá sa v pohode dohodnúť tiež som bola
@ddudu ano, da. Pisem si maily vzdy so sestrickou.
ahojte, neviete, ci sa da dovolat sestricke do NR aj v piatok? Dnes poobede mi prisli vysledky a mam zacat brat intralipidove infuzie. Tie co ste ich brali, mali ste aj nejake neziaduce ucinky? Je to v pohode? Minule tehotenstvo som uzivala injekcie Dexamed a myslela som ze to neprezijem 🤕 tak sa teraz modlim, aby tie intralipidy boli lepsie.
@gabu_lienka intralipidy sú v pohodicke a vytvoria lepšie prostredie v maternici pre uhniezdenie embryjka 🙂
@gabu_lienka ahoj. Ja mam predpisany Omegaven a nezisduce ucinky som nemala ziadne. Uplne v pohode.
@vianocka288 mam predpisane to iste, tak snad to bude bez problemov aj u mna. Este otazocka - mozem potom soferovat, ano?
@gabu_lienka Ahoj, intralipidy sú v pohodičke ako píše @zuzzi18, len treba brať do úvahy alergie či intoleranciu na sóju, mliečne výrobku alebo mliečne cukry, mňa sa na to pýtal doktor minimálne 3 krát, on je mega starostlivý ☺️ a aj sestrička pred podaním infúzie.😉
@gabu_lienka to sa radsej spytat sestricky. Ale nic take nespominala ze by som nemala soferovat. Ale predpokladam ze mozes. Isla som s manzelom radsej, ale nic mi nebolo 🙂 Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne.
Ahojte, mala by som otázočku, dufam že mi niekto bude vedieť poradiť. Dnes som dostala menštruciu. V decembri plánujeme KET. Podľa plánu od Dzurillu mám ísť na infúzie intralipidov na začiatku cyklu to bu bolo tento týždeň. Dá sa v centre Dzurillu v Nitre dohodnúť na termíne normálne cez email tak náhle mi dajú termín? Ďakujem za skúsenosti
@ddudu ano, da sa mailom, mne sestricka odpisala obratom, pisala som v piatok a isla som hned v pondelok na infuziu
@gabu_lienka szuper, ďakujem ti krásne, potešila si ma ☺️
@gabu_lienka a cena jednej infúzie? len pre informáciu a ako dlho steká? ďakujem

@doomuska27 Ahoj, ak môžem poradiť, ja by som skúsila Brno, ja som tu maximálne spokojná, každý cyklus je iný ako hovorí môj Dr. a je aj otázka čím stimuluješ a akými dávkami. Ja mám AMH ukážkové, že 4.2, výsledky obaja máme perfektné a až v Brne mi zistili, že mám nekvalitné vajíčka 😉 Tu na SR mi len hovorili, že príčina neplodnosti neznáma ☹