Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@monikamou ahoj, Ja tam chodím už rok, po neúspechu ET/KET. Mám zvýšené cytokiny aj uNK bunky, beriem medrol aj intralipidove infuzie pred vkladom. Na odbery chodim osobne a kontroly mam s p.dr. Lešťanom telefonické.
@blanche8 Ahoj my sme mali zatiaľ len bráne vzorky a na kontrolu priamo k MUDr Lestanovi idem 12.3 . Ja som sa donedávna liečila na klasickej imunologii kvôli imunite. Od podania liečby si už bola na vklad pomohla liečba?
@monikamou prvá konzultáciu 50e, ďalšie 20e aj telefonicky 20e, odbery krvi ma stáli cca 70-90e, infuzie intralipidove cca 40e/jedna (mala som ich zatiaľ 8x)spermflow 80e a potrebovali sme aj geneticke testy za 500e pre obidvoch,
@blanche8 k tým genetickým testom. Nám ich tiež odporúčal no zatiaľ nie s me s nimi stotožnený . Klasickú genetiku páru máme spravenu a tam bolo všetko Ok. Ale uvidíme po kontrole ako sa rozhodneme .

Ahojte baby. V piatok nás čaká reproimunologiu v Alegorium u MUDr. Lestana. Bola ste tam už niektora teraz na prvú konzultáciu? Čo očakávať? Koľko ste platili?
@monikamou prvá konzultáciu 50e, ďalšie 20e aj telefonicky 20e, odbery krvi ma stáli cca 70-90e, infuzie intralipidove cca 40e/jedna (mala som ich zatiaľ 8x)spermflow 80e a potrebovali sme aj geneticke testy za 500e pre obidvoch,