Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@tankika no každá doktorka ma na daný problém asi iný názor, ja som mala kombináciu subcuvie a mala som prejst na intralipid..mam zvýšené cytokiny..ale kedže subcuvia nezabrala tak ako by mala som na medrole a to mi dokttorka povedal že do 14tt a plus podla výsledkov pravdepodobne aj intralipid..tak neviem
na kontrolu idem o dva tyždne tak uvidim ako to bude.
@tankika ahoj, ktora doktorka odpisuje na emailu? lebo mne zatial nikto neodpisal... mohla by si mi dat na niekoho kontakt?
@snehulienka82 ja chodim k dr. Dzurilovej. Ona nema problem odpisovat alebo mi napise kedy jej mozem zavolat... ty ku komu chodis?
Ahojte, chcem len podporit vas vsetky, mam za sebou 2 ma, mala som problem s imunitou zvysene tnf alfa a nk bunky. Na nk bunky som brala intralipidy a na tnf medrol, otehu som cca 2 mesiace po liecbe a tehu sa udrzalo, momentalne mam 6 mesacneho synceka. Liecbu mi navrhla mudr malickova spolu s girovskou, drzim vam vsetkym palce!!
Tak prvá inekcia Dexamedu je za mnou😊
ahojte tak mne liecba subcuviou nezabrala, dnes nasadila dr medrol
@ddanaa asi nie, treba sa pozerať na to tak, že ti zaberá a pomáha. Lepšie ho znášam ako Dexamed, z neho mi bývalo veľmi zle. Z Medrolu skoro nič, ale každá sme iná, na každého inak pôsobí....ja som mala postup taký, že po mesiaci mi vzali krv, či vôbez zaberá, po zlej skúsenosti s Dexamedom, výsledky mám super, že môžem prirodzene otehotnieť, alebo ísť na KET, keď otehotniem, hneď tam volať a dohodneme sa čo ďalej...
@jessie222 ahoj, nepamatas sa, kolko si mala TNF alfa?
@magdus999 kolko mg ti dali na den?
@snehulienka82 8mg na deň
@magdus999 mne to dali podla vahy a prve dva tyzdne by som mala brat 24 mg... sa mi to zda prilis vela...
@snehulienka82 fúha....veď to je asi veľmi veľa....a neviem, či s tým má niečo váha spoločné, však to má zaberať na imunitu a tej je váha asi ukradnutá..... a to kde ti predpísali? a načo konkrétne?
ja mám kamošku, čo mala vyššiu váhu ako ja a dali je 4mg, dokonca mala horšie výsledky ako ja, mne dali pre to tých 8, lebo som naopak zareagovala, imunita sa mi po Dexamede ešte zvýšila
@magdus999
@snehulienka82 mne to dala tiez podla vahy, prve dva tyzdne 16mg, potom va tyzdne 12mg a potom 8mg
@snehulienka82 ja som mala tiež podľa váhy 24 mg,pohoda klídek.. Super vedľajšie účinky
@ddanaa ja som vždy priam žrala, ja ak nemám papať každé 2-3 hodiny, je zle 🙂 takže pre mňa žiadna zmena 🙂 to bude asi tým....ale väčšiu chuť jesť nemám..... čo som si písala s inými babami, skôr ich bolieval žalúdok a nemali chuť nič papať a skôr sa v nich voda zadržiavala.....mňa našťastie nebolí z toho nič 🙂
@tinkatinulka no, ja som to este nezacala brat... mam na prve dva tyznde 24 mg, potom 16 mg a potom tusim 12 mg a to mam brat az do konca 15 tt. ak sa medzitym podari otehu...
@ddanaa
@magdus999
@tinkatinulka
a ake pocitujete vedlajsie ucinky??
@snehulienka82 ja nič také, sem-tam závrate, zhoršená plať....jedine, keď som raz odcestovala na 5 dní mimo SR a zabudla si ho doma....tak to mi bolo brutálne zle a keď som ho znova nasadila, tak ešte horšie.....inak nič také, až na tú jeho pachuť 🙂

@buba08 hmm,parada a mne odporucila intralipid na zvysene Nk bunky a hlavne ze mam zvysene cytokiny...