Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@ingrid0105 noo cakam na nativ, takže musí moje telo spolupracovať.. Pco je hold nevyspytateľné.. My máme blasty zamrazene
@tinkatinulka Myslievam na teba aj dnes som bola na injekcii, tiez sa strasne bojim sklamania....ach. Potom neviem co budem robit ked to nahodou nevyjde. Stracam nadej a jedine co ma drzi nad vodou su uspechy ako daleko to dotiahla a dockala sa speri a lienka1 🙂 to ma taha dalej a verim ze aj nam sa zadari a aj tebe samozrejme.
@ingrid0105 ďakujem moc, myslí pozitívne ja som sa nasadila na pozitívnu nôtu a dufam že mi to dlho ostane.. Ja
Ahojte baby, vcera nam prisli vysledky a lekardka sprava mailom z nitry od Dzurillovej. Mam velmi malo vit. D tak mam brat vigantol 3kvapky denbe a trichu zvtsene NK bunky tak odporucila 2-5 dni pred KET a tiez 2-5 po KET pichat infuzbe intralipidy. Moja otazocka kto mi tie intralipidy predpise a kto mi ich bude podavat? Ukazem tu spravu v car a pidavat mi to budu oni? Alebo obvodak? Dakujem za info 🙂
dievcata antidepresiva a imuno liecba..moze sa,alebo nie?...mate s tym skusenost?
Je tu niekto na liecbe a caka co bude dalej?Rada by som s niekym zdielala tento čas, ktory sa pre mna znovu stává casom ocakavania a nadeje.Po rokoch som rezignovala a vzdala sa boja avšak osud zamiesal karty a v nasom trápení sa zrazu odhalil problém ktory možno bude príčinou trapenia a dlhorocneho cakania.Mam zvysene NK bunky,som siedmy tyzden na liecb.Po rokoch má nasiel pokoj a verím v zazrak.
Ako dlho si bola na liecbe?My už nemáme ziadnych mraziacikov,budeme skúsat prirodzene.Na umele nemozem ist ne poslednom som skolabovala a už nedoporucuju mi.
ahoj, prosim o radu, mozem ist na vysetrenie, ked ma boli hrdlo, alebo sa mam radsej preobjednat? skresluje to vysledky,?
@waw najprv som mala dexamed, 7 tyzdnov. Ten mi dokonca este zvysil nk bunky. Tak mi skusila dat medrol na mesiac,ze sa uvidi. A ten zabral. Sla som na jeden ket v juli,nevyslo. Teraz som treti den po dalsom vklade. Ja som mala z jed eho ivf 14 blastocyst. Toto je moj 8.vklad z neho. A verim,ze posledny. Na nic ine nam s muzom neprisli. Mohli sme skusat aj prirodzene,ale nechcem ten medrol brat dlho. Mam 8mg denne.
@magdus999 Tak to je super že máš este tie blastocysty.Urcite sa teraz podari.8mg je dost ale ak to má pomoct tak vydrzime.Toto léto bolo nádherné a já som ho strávila v tieni a vacsinou domě koli medrolu?Malá som při vyšších dávkách tocenie hlavy,bolest,potim sa niekedy sa mi rozbucha srdce a mam problém s pletou som teraz ako taká pubertiacka 🙂 My máme viac problemov okrem imunologie ale verim ze to zvladneme.
dievcata , tie ktore chodite k mudr zanete dzurillovej - nemate na nu prosim mail alebo nejake jej cislo? lebo na cislo ktore maju na stranke nikto nereaguje ☹ dakujem
@bellabelluska ahoj, ja som tam bola v juli dvakrat, viac chvalabohu nemusim, uz su po dovolenke,mozno maju dnes dovolenku,kedze zajtra je statny sviatok. 0914 212 977.Toto cislo mam ja.
@majorosovalucia ahoj, dakujem ti velmi pekne 🙂
Neviete mi prosím vysvetliť čo to je, tie NK bunky ? Známej došli výsledky z NR z imuno, nemá MK, preto píšem dôraz jaaa 😜
Záver, má zvýšené NK bunky - hodnota 22, ale norma je vraj do 19. Predpisali jej tam dáke kortikoidy. O 2 mesiace na kontrolu.
*dotaz
@katka17044
@vanushka
Silno držím päste 😉
@michellevendero dakujem pekne mne sa to nakoniec nepodarilo hcg nestupalo ako malo a potom kleslo
@katka17044 to mi je veeeľmi ľúto 🙈
@michellevendero dakujem... stalo sa mi to uz 6 krát uchytilo sa ale nevydržalo.. na zaciatku nizke hcg. Skusim ist na hysteroskopiu nech mi pozru maternicu ci tam nie je nejaky problem lebo uz vazne neviem co v tom moze byt a v poslednom rade asi genetika embryjok
@katka17044 fuhaaaaa to už veľa krát 😵 A Tebe robili genetiku, hematológiu, imunológiu, endokrinológiu - štítnu žľazu, hľadali príčinu prečo nevieš udržať ?
@michellevendero NK bunky v preklade znamenaju natur killer nicia embrio zamienaju si ho s rakovinotvornou bunkou tak ho zamedzuji na to sa berie medrol.(laicky napisane )
@skaredekacatko vďaka 😉

@tinkatinulka super a kedy chystas vklad? ake mate mrazene embryjka? Mz mame jedno jedine HB1 tak Bergendiova povedal a ja tiez suhlasim kym to nebude negativne nebudem riskovat, este skocim k Drakulovej nech mi predpise fraxik a budem dufat ze liecba zaberie 😉