Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Tak msm vysledky zo sterou na koniec sa nieco naslo streptokok agalacius a vaginalis.@zibi moze byt to za zvysenymi cytokynmi.
@skaredekacatko to ti z krvi robil obvodak? no podla mna to moze byt ono, kedze mne nasli tie mycoplz a ueroplz
@ddanaa zo sterou mi to gynekologicka nasla. Brala ster na mykoplazmu a toto jej vyslo.
@skaredekacatko no pekne...verme, ze toto su nase dovody a potom ked to preliecime tak aj cytokiny pojdu dole
Ženičky,ktoré užívate MEDROL,nemali ste zápchu?Ja ho užívam vyše 2 mesiacov a viem,že nie som v poriadku.
@amstelko hej vyskysaj to,ja to beriem uz dlhsie,lebo predtym som mavala problemi so stolicou a odvtedy chodim pravidelne. Treba si aj prisposobit davkovanie,lebo je to individualne,niekomu stacia tie 2 lyzicky rano,niekto potrebuje viac,zistis po par dnoch. Ja som si na zaciatku dala trochu viac než bolo treba a mala som hnacku,ale potom som si to upravila a teraz je to ok. Mozem sa spytat aky mas imuno problem?
@evadek to mas malo becka ...teda konkretne b6 - na zvysenie progesteronu potrebujes aspon 200 mg, najviac pyridoxinu je v milgame sa mi vidi a plus jamieson 100 mg bekomlex s postupnym uvonovanim
cecko mas vela - zeny nemaju nad 500 mg a aj to s postupnym uvolnovanim brat ..pod 500 nad 500 ti moze skodit na vajecniky a sposobuje aj vyschynanie sliuznic a tym padom menej hlienu
cize 200 mg becka a do 500 mg cecka ...
ahojte, nevie niekto poradit, ci pripravky s obsahom materskej kasicky, napr. sarapis ovplyvnuju bunkovu imunitu? nk bb? dakujem
@zibi
@skaredekacatko tak baby ja som sa posunula dalej zial nie stastlivo...takze zapal mi vyvolali mycopl a ueropl a z toho vznikol zapal bunkoveho tkaniva co sa mi vyhodili na nohe take hrcky...vcera som to bola riesit a skoncila som na koznom, zevraj keby nemali plne nechaju si ma tam 10dni liecba penycilin prednison, usla som a zajtra idem inej koznej co dalej...toto ochorenie dostanu hlavne zeny 2-5 zo 100 00 takze tak:( tym padom som musela mat uz nieco v sebe dlhsie a toto je len reakcia a ked som uzivala medrol zmizlo to...kedze mam atb na tie myco a uero tak verim ze to cele deliecim
@zibi ahoj, vidim, ze mas asi vela ohladom problematiky reprukcnej imunologie nastudovane, chcela by som sa ta opytat ohladom materskej kasicky , napr. pripravok Sarapis, inofolicu (inozitol) a ich vplyvu na bunkovu imunitu ev. vplyvu na nk bb, ci si nahodou nieco o tom necitala, ev. nemas osobne skusenosti, vopred dakujem

@evadek vitex robi hroznu nechut na sex 😝 😀 takze bacha na to 😀
ta kasicka a krem ti pomozu, plus by som si dala vysoke davky vitaminu B6 tie popodruju prirodzene progesteron v tele, a uskodit ti to nemoze a tiez by som vsadila po ovulke na vitamin C - podporuje lutealnu fazu ... a cecko pomaha aj na niekotre cytokiny a nk bunky