Reprofit Brno

mamamajka85
7. mar 2024

Najde sa tu prosim niekto,kto absolvoval IVF v Reprofite Brno?Mam par otazociek.Mame za sebou neuspesne 1.IVF v Gin five v Ba a mame ist na konzultaciu do Brna.Ako to prosim prebieha?Ako je to so schvalovanim?Liekmi,vysetreniami,…Vopred dakujem za kazdu spravu.

matus7030
8. mar 2024

@mamamajka85 v skupine IVF - skúsenosti, rady, úspechy ti baby určite poradia, pridaj sa tam.

18monca18
8. mar 2024

@mamamajka85 poslu ti žiadosť, schválenie som mala od Petrenka - garant pre umelé v rámci SR, len donesieš na podateľňu na Antolsku a o 2 dni ti volajú že máš po to prist, potom na dôveru, kde sa čaká 10 dni
Reprofit konzultácia, stimulácia, cca 2-4x USG, potom odber a vkld

hrehovad
11. mar 2024

Ahoj, my sme absolvolali Reprofit Brno taktiez po dvoch neuspechoch na SVK. Predtym nez zacnes samotnu stimulaciu resp. liecbu musis mat schvalenu ziadost od poistovne na liecbu v zahranici, vsetky podklady ti pripravia v BRNE ty ich potrebujes potvrdit u svjoho gynekologa a odniest do poistovne. Schvalenie bolo do 7 dni a mohli sme zacat. Stimulacne lieky museli byt vyzdvihnute taktiez v Brne, aby boli preplatene. Po vklade embrya, cize po poslednom kroku vyplnas papiere na poistovnu, resp ziadost o preplatenie liecby v zahranici so vsetkymi spravami. Potom uz len pockas za peniazmi co ale dost to trva. My sme ziadali o preplatenie zaciatkom februara a zatial peniaze nemame, VSZP ma na preplatenie az 6 mesiacov.

hrehovad
11. mar 2024

Ak by si mala hocijake otazky kludne mi napis, my sme to absolvovali vsetko teraz. 🙂

85zuz
9. apr 2024

Ahojte baby, pridám sa k Vam, mám otázku? V našom centre v Brne nám Dr. Odporučil PGT testy embrya, ako je to v tom prípade s poisťovňou?? Nemáte niektorá skúsenosť s preplatením? Som union poisťovňa. Viem že preplácajú 900€ , ale žiadajú papiere od genetika.
Ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre