icon

Reprofit Brno - skúsenosti, názory

diva83
16. mar 2017

Rozmýšľala som, či túto tému zakladať...či už niekde je alebo nie je... Ale potom som si povedala, že teraz je to pre mňa aktuálne.
Tak vás, žienky prosím o príspevky, či ste niektorá boli v spomínanom centre? Ako ste vnímali zdravotnú starostlivosť, ochotu všetkých zúčastnených a prístup? A teda hlavne, akú ste mali liečbu - stimuláciu a či to bolo úspešné...
Ja ešte len čakám na schválenie od poisťovne.., čo je dosť na nervy, ale snáď by nemal byť žiadny problém.
Zaujíma ma aj, kedy vám poisťovňa vrátila peniaze na účet. Viem, že celé to budeme platiť my, a potom nám majú určitú čiastku doplatiť.
Ináč, mala by som mať krátky protokol IVF, tak ak niektorá má skúsenosti práve s týmto, prosím napíšte.
Koľko vás to stálo (ak to nie je veľké tajomstvo 🙂 ) a koľko vám poisťovňa doplatila na účet? Čakali ste na peniaze dlho?
Všetko ma zaujíma, lebo Bohužiaľ je to tak, že nikto "nič nevie a nič vám nepovie". Mám VŠZP.
Ďakujem krááásne !!! <3

svadobkajuvi
22. nov 2018

Ahojte... prave sme sa objednali v reprofite v brne u p. doktorky Strakovej... ale ako tak citam, neviem či sa radšej nepreobjednať k doktorovi Frankovi..... my už máme za sebou 3x IVF na slovensku, žial neuspešne..... a rada by som Váš názor, či máte skusenosť s doktorkou Strakovou?? ďakujem

e1i
22. nov 2018

@svadobkajuvi ja som ju mala a spokojnosť

lenockalenka
24. nov 2018

@svadobkajuvi Lekárka Straková síce nie je moja lekárka, no mala som ju na kontrolnom ultrazvuku pred OPU a veľmi dobre mi "načasovala" deň OPU. Za mňa spokojnosť. A MUDr. Franka som mala pri OPU 🙂

citronely
24. nov 2018

@svadobkajuvi mne robila prvy vklad pocas ivf ale ja zas na franka nedam dopustit 😂 ten mi robil druhy a bol moj doktor s ktorym som vsetko komunikovala. 🙂

nila1111
21. dec 2018

Máte niekto skúsenosti s DR. Otevrelom ? dakujem

juliet86
21. dec 2018

@nila1111 my sme boli unho boli v ramci jednej konzultacie a ja som s nim bola nespokojna. bol zbrkly rychly zle news nam oznamil mimochodom a necitlivo nemal cas. so vsetkymi ostatnymi som bola happy. s nim nie. do reprofitu sa vratime ale nie k nemu

laxxvita
28. mar 2019

Prosím vás mate niektora skúsenosti s Mudr. Petrou Kneslovou? Ďakujem za odpovede

janina770
19. júl 2019

@polkasmolka ahoj aky mas nazor na tu pani doktorku pospisilovu my ideme k nej prvy krat aka je..dakujem

juliet86
21. júl 2019

@laxxvita ako ste s nou boli spokojni?

janina770
22. júl 2019

@juliet86 my ideme az v septembri..neviem ci je tu niekto kto bol skor..dajte rady

laxxvita
Autor odpoveď zmazal
laxxvita
23. júl 2019

@juliet86 osobný kontakt s nou bol len pri prvom nástupnom pohovore.. Všetky e-maily som riešila s koordinátorkou, kt. sa riadila jej pokynmi. Pozitívne verím v jej schopnosti, som par dni po ivf.

janina770
24. júl 2019

@laxxvita dakujem krasne za nazor..tak to nechame aj my na jej odbornost ☺

laxxvita
Autor odpoveď zmazal
e1i
24. júl 2019

@janina770 dr pospisilova mi robila druhe opu,bola som spokojna,vsetko vysvetlila,nemam co vytknut

laxxvita
24. júl 2019

@e1i mne robil vklad Dr. Otevrel, bol veľmi milý

e1i
24. júl 2019

@laxxvita tak ti to nakoniec vyslo ze nie ta tvoja?

laxxvita
24. júl 2019

@e1i tak to áno🤗, len celý ten stimulacny plán bol v jej rukách, verím, že to vyjde, čo iné mi vládne ostáva..

janina770
25. júl 2019

@e1i dakujem ti krasne za radu ☺

polkasmolka
4. aug 2019

@janina770 Mam od nej krasneho chlapceka Palka 🙂. Bola som s nou velmi spokojna. Aj ked po palkovi sme boli u nej este 2 krat, ale uz to nevyslo. Ale je Pravda, ze v oboch pripadoch my vysiel pozitivny tehotensky test, len sa prestalo babo medzi 4-6 tyzdnom vyvijat. ale to uz nie je v ich rukach. oni urobili vsetko, aby som bola tehotna. Vrelo odporucam.

mima000
8. aug 2019

Baby, prosim vas, pocas stimulacie ste boli 2x na ultrazvuku? Mne kazali v RF prist na 8.den cyklu co vychadza na nedelu ale maju plno zakrokov tak ma dali na pondelok az na 9.den cyklu. Nie je to moc neskoro??

juliet86
8. aug 2019

@mima000 ja som bola viackrat 10ty den. takze myslim ze ak nemas extremne kratke cykly je to v uplnom poriadku. ak nemas ine necakane reakcie. drzim palce

mima000
8. aug 2019

@juliet86 dakujem za odpoved 😉 ked si nala na 10.den kedy si malo opu?

juliet86
8. aug 2019

@mima000 to je hanba bolo to minuly mesiac a ja si uz ani nepamatam 😆 ale tusim 14ty den. takto to bolo pondelok rano kontrolny utorok vecer pichanie ovitrelle stvrtok rano odber. este ta chcem upokojit ze ten odber som si predstavovala ovela horsie ako to bolo.... ta narkoza bola fajn a bola som fresh skoro nekrvacala som. sice som bola trochu sklamana z poctu vajicok ale ten hot dog na benzinke bol to najlepsie jedlo po narkoze 😆 klido mi napis ip. som proficka po jednom (srandu si robim)

mima000
8. aug 2019

@juliet86 to je uplne v pohode ze si to uz nepamatas, ved tolko novych informacii drzat v hlave.. Ja som uz tiez bola na ivf pred par rokmi, a nastastie uspesne 😉 tetaz bojujeme o druhe.. A zadarilo sa vam??

juliet86
8. aug 2019

@mima000 este je to v procese. dostala som ohss takze pojdem az na ket.. mame ale len jedno jedine embryjko takze orr velky uspech este asi par ivf nas caka. nuz co uz ked dobrovolne to nejde. gratulujem ze ti vyslo prve a prajem ti nech aj druhe vyjde! ku komu chodis?

mima000
9. aug 2019

@juliet86 ja chodim k dr. Strakovej tusim 😁😁 bola som az raz s nou, skusqm soft tak sama som zvedaca co z toho bude.. Tiez ti drzim palce, aby ket uspesne dopadol, verim ze raz to musi vyjst

juliet86
9. aug 2019

@mima000 super ake davky coho mas cez soft a preco sa rozhodlo soft ? drzim palceky. strakova mi robila odber pri native. nebolo to nic prijemne ale robila to setrne a milo

mima000
9. aug 2019

@juliet86
Mam clostilbegyt a menipur 75..soft som si urcila viac menej sama,presla som k nim z ineho centra kvoli softu, inde to moc nerobia, a doktorka nenamietala, preto som sama zvedava co z toho bude

juliet86
9. aug 2019

@mima000 a uz si mala ivf predtym? kolko mas rokov? aky mate spermiogram ? drzim palce!