Reprofit Brno - skúsenosti, názory
Rozmýšľala som, či túto tému zakladať...či už niekde je alebo nie je... Ale potom som si povedala, že teraz je to pre mňa aktuálne.
Tak vás, žienky prosím o príspevky, či ste niektorá boli v spomínanom centre? Ako ste vnímali zdravotnú starostlivosť, ochotu všetkých zúčastnených a prístup? A teda hlavne, akú ste mali liečbu - stimuláciu a či to bolo úspešné...
Ja ešte len čakám na schválenie od poisťovne.., čo je dosť na nervy, ale snáď by nemal byť žiadny problém.
Zaujíma ma aj, kedy vám poisťovňa vrátila peniaze na účet. Viem, že celé to budeme platiť my, a potom nám majú určitú čiastku doplatiť.
Ináč, mala by som mať krátky protokol IVF, tak ak niektorá má skúsenosti práve s týmto, prosím napíšte.
Koľko vás to stálo (ak to nie je veľké tajomstvo 🙂 ) a koľko vám poisťovňa doplatila na účet? Čakali ste na peniaze dlho?
Všetko ma zaujíma, lebo Bohužiaľ je to tak, že nikto "nič nevie a nič vám nepovie". Mám VŠZP.
Ďakujem krááásne !!! <3
@svadobkajuvi ja som ju mala a spokojnosť
@svadobkajuvi Lekárka Straková síce nie je moja lekárka, no mala som ju na kontrolnom ultrazvuku pred OPU a veľmi dobre mi "načasovala" deň OPU. Za mňa spokojnosť. A MUDr. Franka som mala pri OPU 🙂
@svadobkajuvi mne robila prvy vklad pocas ivf ale ja zas na franka nedam dopustit 😂 ten mi robil druhy a bol moj doktor s ktorym som vsetko komunikovala. 🙂
Máte niekto skúsenosti s DR. Otevrelom ? dakujem
Prosím vás mate niektora skúsenosti s Mudr. Petrou Kneslovou? Ďakujem za odpovede
@polkasmolka ahoj aky mas nazor na tu pani doktorku pospisilovu my ideme k nej prvy krat aka je..dakujem
@janina770 Mam od nej krasneho chlapceka Palka 🙂. Bola som s nou velmi spokojna. Aj ked po palkovi sme boli u nej este 2 krat, ale uz to nevyslo. Ale je Pravda, ze v oboch pripadoch my vysiel pozitivny tehotensky test, len sa prestalo babo medzi 4-6 tyzdnom vyvijat. ale to uz nie je v ich rukach. oni urobili vsetko, aby som bola tehotna. Vrelo odporucam.
Baby, prosim vas, pocas stimulacie ste boli 2x na ultrazvuku? Mne kazali v RF prist na 8.den cyklu co vychadza na nedelu ale maju plno zakrokov tak ma dali na pondelok az na 9.den cyklu. Nie je to moc neskoro??
@mima000 to je hanba bolo to minuly mesiac a ja si uz ani nepamatam 😆 ale tusim 14ty den. takto to bolo pondelok rano kontrolny utorok vecer pichanie ovitrelle stvrtok rano odber. este ta chcem upokojit ze ten odber som si predstavovala ovela horsie ako to bolo.... ta narkoza bola fajn a bola som fresh skoro nekrvacala som. sice som bola trochu sklamana z poctu vajicok ale ten hot dog na benzinke bol to najlepsie jedlo po narkoze 😆 klido mi napis ip. som proficka po jednom (srandu si robim)

Ahojte... prave sme sa objednali v reprofite v brne u p. doktorky Strakovej... ale ako tak citam, neviem či sa radšej nepreobjednať k doktorovi Frankovi..... my už máme za sebou 3x IVF na slovensku, žial neuspešne..... a rada by som Váš názor, či máte skusenosť s doktorkou Strakovou?? ďakujem