Reprofit Brno verzus centrum na Slovensku
Ahojte, mam dilemu... máme ist na umelé oplodnenie, chodíme do Iscare Martin. Akože zatiaľ sme tam boli len raz a z toho prvého razu bol pristup fajn. Lenže teraz po všetkých vyšetreniach nám odporučili IVF. A zvažujem či to risknúť na Slovensku v tom Martine, pretože som počula ze vsetky centra na Slovensku su zastarale a ked nevyjde babám prve tak potom idu uz do Čiech, alebo rovno ísť do Reprofit Brno kde som naopak pocula len samú chválu len neviem kolko tam necháme peňazí 😔 Poraďte ak máte skúsenosť. Ďakujem 🙂
@lienka_9 ahoj, ak sa mozem spytat ako si dopadla v Reprofite Brno? Podarilo sa? Akeho lekara si mala? Aky postup odporucili? Dakujem.
@hanybunny1 ahoj, áno na prvý krát 🙂 akurát začínam 8 mesiac. Ešte nám 4 zostali. Postup zvolili iba pichanie injekcií gonal a orgolutran. Mala som 22 folikulov z toho 13 zrelych a 5 zostalo v najvyššej kvalite až dokonca 🙂 ja som bola iba za ET, a vďaka Bohu nemala som nábeh na ohss tak mi hned po 5 dňoch ET spravili, mala som odzaciatku az dokonca pana Dr. Štelcla a boli sme veľmi spokojní. Ja som mala ešte z reprodukčnej imunológie predpísané intralipidove infuzie tak aj tie som mala este pred vkladom a potom až do 18tt a odzaciatku si picham injekcie na riedenie krvi clexane a budem až do pôrodu. To bolo naše najlepšie rozhodnutie Reprofit🙂
@lienka_9 super gratulujem 😁
Ahojte dievčatá, chcela by som sa informovať ohľadom žiadosti do poisťovne. Mám Dôveru. Z Reprofitu nám už poslali predvyplnenú žiadosť, ktorú ma vraj potvrdiť ešte môj gynekológ. Avšak tu čítam, že ju treba zaslať aj nejakému Mudr. Petrenkovi. Prosím poraďte mi kde to má potvrdiť môj gynekológ a kde MUDr. Petrenko. Veľmi pekne ďakujem za odpoveď. Nemali ste problémy s Dôverou?

@lienka_9 ďakujem, a dá sa aj cez víkend nevieš?