Reprofit Brno
ahojte baby, potrebujem poradiť ktorá ste už boli v reprofite Brno. Chcem sa spýtať aké všetky vyšetrenia robia, či aj priamo reprodukčnú imunológiu alebo to si mám vybaviť tu na slovensku a len tam prídem s výsledkami.
Ja som momentálne v Gyn-five, mám za sebou 2x IVF - 2x ET a 1x KET. 1.ET - mission abort a 2.ET som absolvovala teraz - tehotenský test pozitívny ale hladina HCG klesá. Už som zúfalá ☹
Nemám však spravené vyšetrenie na tú imunológiu a tak rozmýšľam či sa objednať tu a potom sa objednať do reprofitu alebo či to tam náhodou aj nerobia v rámci ich špecializácie.
Ďakujem veľmi pekne za info.
@cilimata snažím sa na to nemyslieť, viem ze to je velmi zle, tak len dúfam ze sa s tým moje telo dokáže vysporiadať. Psychicky dobre, zo začiatku som mala točenie hlavy, ale to po týždni prešlo. Ďalšiu novinku pozorujem, ze sa mi do rana vychádzal nakomplet cely chrbát, ale to sa da zvládnuť. Inak zatiaľ vcelku dobre
@zmdk Kedy sa chystas na IVF? Budes to musiet brat az do 15. tyzdna, ze?😕
@majoranka24 no fasa .. ja ich začínam brat .. čiže zbytočne ???
@cilimata Neboj!😊 Mozno to myslela na moj problem alebo na moje hodnoty. Ked ti tie injekcie dala, tak asi vedela, ze preco.
@majoranka24 vôbec neviem, musím počkať na kontrolné odbery, dúfam, že najneskôr v máji začneme
@majoranka24 no mne tiež predpísala Medrol .. ale som sa pýtala či je alternatíva .. a ona že je ale nemusí byt účinná .. 🤷♀️Tak už len dúfať že zaberie
@cilimata Ale ako citame, ani ten Medrol nemusi byt ucinny.😕
@zmdk Mne povedala, ze by som mala otehotniet co najskor. Mozno preto, aby som to prilis dlho nebrala. Mate este zamrazene embryjka, alebo zacinate uplne od znova? My uz nemame.
@majoranka24 som po druhej stimule, ano mame .. ale vklad nebol.. uvidim po liečbe... :(
@majoranka24 úplne odznova. Ja verím, že tentokrát úspešne, urobím pre to všetko a budem veriť na zázraky 🙂
@zmdk Ano, robime pre to vsetko.😊
@majoranka24 🍀❤
Aj ja idem na to uplne odznova. Cize dat do toho vsetko. Som zvedava co mne povedia na tej imunologii. Ale do 5.5 musim vydrzat....
@majoranka24 no tak ja dúfam, že to nejako zvládnem. Na mna ivf nemalo nijaký vplyv. Musím si poklopat, ani gram som nepribrala, ani nic zvláštne...tak uvidí sa
@ateragram čiže ani kontroly medzi tým neboli potrebné?
@ateragram čiže niečo ti preplatí poisťovňa aj tam v Brne? Akú máš poisťovňu prosím ta? Čiže si išla do poisťovne s nejakými dokumentmi z Brna a požiadala o preplatenie?
@13kvietok13 kontroly mi robil moj gynekolog a ja som.vysledky poslala do Brna mailom
@majoranka24 treba čo najskôr. Aby si bola tehu, aby to mohli do 15tt už vysadiť 🙏✊
@13kvietok13 aj my ideme teraz prvý krát do Brna máme to asi okolo 170km ale v pohode to dame spravím preto maximum čo sa dá aby sa zadarilo
@butterfly333 a kedy idete?
@kokanik 13.3 ideme na prvú konzultáciu
@butterfly333 drzim palce 😊
@kokanik ďakujem
Baby v čechách hlásia troch nakazených koronavirus zatiaľ nieje potvrdené. Je bezpečné ísť do Brna do car?
@butterfly333 Aj ja na to myslim ....ale risknem to
@kokanik aj my čo ine ostava snáď to bude v poriadku a nepotvrdí sa to.

@cilimata Ano, dali.😔 Aj ja sa toho strasne bojim, ale co mam robit?😔 Radsej ani necitam o tych neziaducich ucinkoch. Na kontrolu mozem ist uz o 6 tyzdnov. Este pockam na zvysne vysledky a potom co najskor do Brna, aby som tie kortikoidy brala co najkratsie. Pytala som sa na tie intralipidove infuzie aj igampliu, ale doktorka mi povedala, ze to nepomoze.