icon

Reprofit Brno

kokanik
21. feb 2020

ahojte baby, potrebujem poradiť ktorá ste už boli v reprofite Brno. Chcem sa spýtať aké všetky vyšetrenia robia, či aj priamo reprodukčnú imunológiu alebo to si mám vybaviť tu na slovensku a len tam prídem s výsledkami.
Ja som momentálne v Gyn-five, mám za sebou 2x IVF - 2x ET a 1x KET. 1.ET - mission abort a 2.ET som absolvovala teraz - tehotenský test pozitívny ale hladina HCG klesá. Už som zúfalá ☹
Nemám však spravené vyšetrenie na tú imunológiu a tak rozmýšľam či sa objednať tu a potom sa objednať do reprofitu alebo či to tam náhodou aj nerobia v rámci ich špecializácie.
Ďakujem veľmi pekne za info.

majoranka24
25. feb 2020

@cilimata Ano, dali.😔 Aj ja sa toho strasne bojim, ale co mam robit?😔 Radsej ani necitam o tych neziaducich ucinkoch. Na kontrolu mozem ist uz o 6 tyzdnov. Este pockam na zvysne vysledky a potom co najskor do Brna, aby som tie kortikoidy brala co najkratsie. Pytala som sa na tie intralipidove infuzie aj igampliu, ale doktorka mi povedala, ze to nepomoze.

zmdk
25. feb 2020

@cilimata snažím sa na to nemyslieť, viem ze to je velmi zle, tak len dúfam ze sa s tým moje telo dokáže vysporiadať. Psychicky dobre, zo začiatku som mala točenie hlavy, ale to po týždni prešlo. Ďalšiu novinku pozorujem, ze sa mi do rana vychádzal nakomplet cely chrbát, ale to sa da zvládnuť. Inak zatiaľ vcelku dobre

majoranka24
25. feb 2020

@zmdk Kedy sa chystas na IVF? Budes to musiet brat az do 15. tyzdna, ze?😕

cilimata
25. feb 2020

@zmdk tak to ešte nie je take zle. Držím palec snáď viac vedľajších nebude

cilimata
25. feb 2020

@majoranka24 no fasa .. ja ich začínam brat .. čiže zbytočne ???

majoranka24
25. feb 2020

@cilimata Neboj!😊 Mozno to myslela na moj problem alebo na moje hodnoty. Ked ti tie injekcie dala, tak asi vedela, ze preco.

zmdk
26. feb 2020

@majoranka24 vôbec neviem, musím počkať na kontrolné odbery, dúfam, že najneskôr v máji začneme

cilimata
26. feb 2020

@majoranka24 no mne tiež predpísala Medrol .. ale som sa pýtala či je alternatíva .. a ona že je ale nemusí byt účinná .. 🤷‍♀️Tak už len dúfať že zaberie

majoranka24
26. feb 2020

@cilimata Ale ako citame, ani ten Medrol nemusi byt ucinny.😕

majoranka24
26. feb 2020

@zmdk Mne povedala, ze by som mala otehotniet co najskor. Mozno preto, aby som to prilis dlho nebrala. Mate este zamrazene embryjka, alebo zacinate uplne od znova? My uz nemame.

cilimata
26. feb 2020

@majoranka24 som po druhej stimule, ano mame .. ale vklad nebol.. uvidim po liečbe... :(

majoranka24
26. feb 2020

@zmdk @climata Podla mna toto je spravny pristup. Nepripustat si to, nemysliet na najhorsie. Berieme to preto, ze mame nejaky ciel a chceme pren urobit maximum.😊

zmdk
26. feb 2020

@majoranka24 úplne odznova. Ja verím, že tentokrát úspešne, urobím pre to všetko a budem veriť na zázraky 🙂

majoranka24
26. feb 2020

@zmdk Ano, robime pre to vsetko.😊

zmdk
26. feb 2020

@majoranka24 🍀❤

kokanik
autor
26. feb 2020

Aj ja idem na to uplne odznova. Cize dat do toho vsetko. Som zvedava co mne povedia na tej imunologii. Ale do 5.5 musim vydrzat....

13kvietok13
26. feb 2020

@majoranka24 no tak ja dúfam, že to nejako zvládnem. Na mna ivf nemalo nijaký vplyv. Musím si poklopat, ani gram som nepribrala, ani nic zvláštne...tak uvidí sa

13kvietok13
26. feb 2020

@ateragram čiže ani kontroly medzi tým neboli potrebné?

13kvietok13
26. feb 2020

@ateragram čiže niečo ti preplatí poisťovňa aj tam v Brne? Akú máš poisťovňu prosím ta? Čiže si išla do poisťovne s nejakými dokumentmi z Brna a požiadala o preplatenie?

ateragram
26. feb 2020

@13kvietok13 kontroly mi robil moj gynekolog a ja som.vysledky poslala do Brna mailom

cilimata
27. feb 2020

@majoranka24 treba čo najskôr. Aby si bola tehu, aby to mohli do 15tt už vysadiť 🙏✊

kokanik
autor
27. feb 2020

@ateragram parada😊 dufam ze aj mne bude robit kontroly moj gynekolog. Ze sa nebude musiet tolko behat tam

butterfly333
27. feb 2020

@13kvietok13 aj my ideme teraz prvý krát do Brna máme to asi okolo 170km ale v pohode to dame spravím preto maximum čo sa dá aby sa zadarilo

kokanik
autor
28. feb 2020

@butterfly333 a kedy idete?

butterfly333
28. feb 2020

@kokanik 13.3 ideme na prvú konzultáciu

kokanik
autor
29. feb 2020

@butterfly333 drzim palce 😊

butterfly333
29. feb 2020

@kokanik ďakujem

butterfly333
1. mar 2020

Baby v čechách hlásia troch nakazených koronavirus zatiaľ nieje potvrdené. Je bezpečné ísť do Brna do car?

kokanik
autor
1. mar 2020

@butterfly333 Aj ja na to myslim ....ale risknem to

butterfly333
1. mar 2020

@kokanik aj my čo ine ostava snáď to bude v poriadku a nepotvrdí sa to.