icon

Reprofit Brno

kokanik
21. feb 2020

ahojte baby, potrebujem poradiť ktorá ste už boli v reprofite Brno. Chcem sa spýtať aké všetky vyšetrenia robia, či aj priamo reprodukčnú imunológiu alebo to si mám vybaviť tu na slovensku a len tam prídem s výsledkami.
Ja som momentálne v Gyn-five, mám za sebou 2x IVF - 2x ET a 1x KET. 1.ET - mission abort a 2.ET som absolvovala teraz - tehotenský test pozitívny ale hladina HCG klesá. Už som zúfalá ☹
Nemám však spravené vyšetrenie na tú imunológiu a tak rozmýšľam či sa objednať tu a potom sa objednať do reprofitu alebo či to tam náhodou aj nerobia v rámci ich špecializácie.
Ďakujem veľmi pekne za info.

kokanik
autor
5. apr 2020

@majoranka24 ty si zlata ☺ Verim, ze coskoro toto prejde a budeme moct ist do brna. Nech nas tam preklepnu. Na tom dni otvorenych dveri sa mi tam velmi lubilo.

pink_lady
5. apr 2020

@kokanik ja ti radim tiez pockat na brno. Boli sme v ISCARE v MT aj v Reprofite Brno a diametralny rozdiel v pristupe /aspon pre mna/. V reprofite sme boli na jesen, doktor si zo mna utahoval, ze uvidime sa buduci mesiac...ak neotehotniete...ja som si pomyslela ze sibnuty 😅 nuz len ja som fakt otehotnela...zial aj potratila, dohodnuti sme boli teda teraz v aprili zacat stimulku /zas ze vraj ak neotehotniem/, no zavreli hranice. Zial. Ale pockam si na Brno,. naviac ani tu teraz nezacinaju nove stimulacie. drzim palce

kokanik
autor
5. apr 2020

@pink_lady dakujem za povzbudenie. A drzim palceky nech ti to vyjde. A to si otehotnela prirodzene? ☺ ci si bola stimulovana? A doktora mas akeho? 😃

pink_lady
5. apr 2020

@kokanik prirodzene som otehotnela. U dr. Konzumplika sme boli /mozno som poplietla meno.../

kokanik
autor
5. apr 2020

@pink_lady my mame ist k doktorovi Frankovi. No super. Prirodzene otehotniet je dar☺

majoranka24
7. apr 2020

@majoranka24 Ahoj. Uz si bola na kontrole, ci Medrol pomohol? Ja pojdem buduci tyzden. Pojdete hned na IVF, alebo musite tiez este cakat?

majoranka24
7. apr 2020

@zmdk Ahoj. Uz si bola na kontrole, ci Medrol pomohol? Ja pojdem buduci tyzden. Pojdete hned na IVF, alebo musite tiez este cakat?

zmdk
7. apr 2020

@majoranka24 nie nebola, mne ho vysadili keďže je korona a my chodíme do Brna, takze tam nas nepustia. Drzim palce, daj vediet 🍀

majoranka24
7. apr 2020

@zmdk Vysadili ti Medrol? Ved si ho brala dost dlho, nie? Vysadzala si ho postupne? Jasne, dam vediet.

zmdk
7. apr 2020

@majoranka24 Ano postupne. Uz som mala dva týždne do kontroly. Kam chodis, ja do Nitry

majoranka24
7. apr 2020

@zmdk Ja v BA do Imunovitalu.

zmdk
7. apr 2020

@majoranka24 Ano, baby mi pisali, ze om liečbu nezrušili, mne však ano, tak ma to caka asi vsetko odznova ☹️

majoranka24
7. apr 2020

@zmdk A nie je to skoda?☹ Ja pojdem na kontrolu a uvidim, ci Medrol zabral. Pevne verim, ze ano.🙏 Mozno by mi mohli potom este znizit davku. Mozno si nakoniec vyberieme centrum na Slovensku, aby sme nemuseli prilis dlho cakat na Brno. Ak kvoli tomu Medrolu...😕 Nemozem cakat pol roka..

kokanik
autor
8. apr 2020

@zmdk A ako dlho si to brala?

zmdk
9. apr 2020

@kokanik cca 2,5 mesiaca

kokanik
autor
9. apr 2020

@zmdk Fuuha. Pekne dlho. Som nevedela ze to tolko trva

zmdk
10. apr 2020

@kokanik to trvá omnoho dlhšie, len pisem hore, ze mne to postupne vysadili kvôli korone 😊

kokanik
autor
10. apr 2020

@zmdk Takze este dlhsie jak 2,5 mesiaca??? Fuuuha ja ze nieco predpisu, chvilku to budem brat a mozem ist znova na umele🙈🙈

zmdk
10. apr 2020

@kokanik to záleží od toho ako rychlo ti to zaberie

kokanik
autor
10. apr 2020

@zmdk 🤷‍♀ No uvidime co mi povedia

majoranka24
16. apr 2020

@kokanik Dnes som bola na kontrole, ci Medrol zabral.

kokanik
autor
16. apr 2020

@majoranka24 a vysledky budu kedy vies?

majoranka24
16. apr 2020

@kokanik Povedali o 10 az 14 dni. Tak asi koncom aprila.

kokanik
autor
17. apr 2020

@majoranka24 Drzim palceky😃

majoranka24
17. apr 2020

@kokanik Dakujem.🙂

moncsikq89
11. máj 2020

Caute baby...chcela by som sa opytat ze ciniz niektora z vas bola v brne? Zaujimalo by ma ako to je s hranicami a ze ci potrebujete testy na koronu aby ste sa tam dostali? A ako to je s cestou nazad. Dakujem 🙂

butterfly333
11. máj 2020

@moncsikq89 čo viem tak ešte sa nedá cestovať do Brna. Dnes som volala s dr z Brna

kokanik
autor
11. máj 2020

@moncsikq89 Ja som sa objednavala do brna a mi pisali ze uz chodia slovenky ale maju nejaky formular ci co. Ale ze v juni to snad uz nebude potrebne ked tam pojdem..tak neviem

lydia86
11. máj 2020

@butterfly333 ahoj a ako si dopadla? Čo povedali v Brne na medrol a infuzky máš počkať či ísť do KET na SK?

butterfly333
11. máj 2020

@lydia86 ja pôjdem radšej do Brna no chcem počkať kým klesnú cytokyni no až v júni pôjdem na kontrolný odber.