Reprofit Brno
ahojte baby, potrebujem poradiť ktorá ste už boli v reprofite Brno. Chcem sa spýtať aké všetky vyšetrenia robia, či aj priamo reprodukčnú imunológiu alebo to si mám vybaviť tu na slovensku a len tam prídem s výsledkami.
Ja som momentálne v Gyn-five, mám za sebou 2x IVF - 2x ET a 1x KET. 1.ET - mission abort a 2.ET som absolvovala teraz - tehotenský test pozitívny ale hladina HCG klesá. Už som zúfalá ☹
Nemám však spravené vyšetrenie na tú imunológiu a tak rozmýšľam či sa objednať tu a potom sa objednať do reprofitu alebo či to tam náhodou aj nerobia v rámci ich špecializácie.
Ďakujem veľmi pekne za info.
@lydia86 ďakujem keby som už mala ok cytokyni tak ideme do BA už teraz no keďže niesu ok tak ďalšia kontrola koncom júna to je akurát a potom dúfam už budeme môcť do Brna len nech klesnú cytokyni.
@butterfly333 a na tie infúzie až po KET či pred?
@lydia86 aj pred aj po až do 15tt
@butterfly333 držím palce, klesnú neboj ✊
@kokanik dakujem pekne , no ano viem ze si treba vybavit vynimku o vycestovani cez ministerstvi,len to neviem ze ci aj test si mam spravit... mna caka vklad co mi asi vychadza na jun, a este ma bohuzial suri aj lehota schvalenia ... dievcata este taka otazocka ze ci neviete postup na predlzenie schvalenia? J mam vszp...dakujem
@moncsikq89 pred pár dňami som si písala z jednou babou na MK a poradila mi volať do VŠZP na oddelenie schvaľovacích činností. Ona tam volala a že kvôli korone to predlžujú do konca roka že jej pošlú predĺženie. Radšej si tam zavolaj tiež sa chystám si to predĺžiť.
@lydia86 dakujem pekne 😘
@lydia86 ďakujem dúfam že áno
Ahojte baby, idem si podat teraz do poistovne ziadost na ivf.. este to musim poslat mudr petrenkovi.. neviete ako dlho to teraz trva cele to schvalenie? A ci to schvaluju aj .. som vo vszp... dakujem
@lydia86 dakujem.. fu to az tolko? No tak tomu ozaj pojdem poslat... ja to natahujem kvoli coronw.. teda ani sama neviem ze co, ale tomu petrenkovi to idem poslat.. z brna to mam vyplnene uz od zaciatku aprila.. tak dufma ze nevadi ze je to tak dlho a prosim ta petrenkovi treba uz aj dolozit tie papiere z predchadzajuceho ivf.. to co mi tam pisala sestricka ze dolozit alebo to staci az do poistovne zaslat tie moje vysledky .. dakujem 😘
@semisa všetko čo písala sestrička dolož petrenkovi aj to predošlé ivf on všetko potrebné vráti a posielaš potom do poisťovne. To že to máš doma od apríla určite nevadí, tiež som to neposielala hneď. Ja som to bola petrenkovi odniesť osobne no nakoniec mi povedali odovzdať v podatelni a teta mi vravela že cca za týždeň bude volať nech si po to prídem. Nikto nevolal na 4 týždne som išla znova do podatelni kde to viazne no teta prekvapená že ako to že to ešte nemám. O ďalší týždeň mi to poslal poštou. Hádam u teba to pôjde rýchlejšie ak do 2 týždňov to nebudeš mať treba ich poponáhľat.
Ahojte, koľko Vam trvalo preplatenie IFV od poisťovne v Dôvere ?

@butterfly333 dobré rozhodnutie 😉 nech to pekne klesne a šup do Brna...