Reprogenesis Brno - skúsenosti?
Ahojte žienky 🤗, chcela by som sa opýtať, či má niektorá z vás skúsenosti s centrom asistovanej reprodukcie Reprogenesis v Brne. Zaujímal by ma prístup, ceny a hlavne všetky vaše osobné skúsenosti. Veľmi ma zaujala akupunktúra, ktorú toto centrum ponúka. Vyskúšala to už niektorá z vás? S partnerom sme doteraz chodili do Iscare Bratislava, podstúpili sme dva KET, žiaľ neúspešne. Na Brno som počula samé chvály, tak to chceme vyskúšať. Mám pocit, že v Iscare to bolo skôr o peniazoch ako o záujme a to ozaj nie sme z tých náročných pacientov. Donútili nás ísť najprv na tri inseminacie, ktoré sme museli zaplatiť a už pred prvou povedali, že v našom prípade je to zbytočné. Čudné, že si pred poisťovňou nevedia odôvodniť a obhájiť zákroky. V každom prípade prežili sme tam dlhý a náročný rok a chceli by sme trošku zmenu s iným prístupom. Ďakujem za všetky vaše reakcie 😊
@87rusalka1
@milus777 ako ste baby dopadli? Vyšlo to?
@87rusalka1 tíško gratulujem 🙏🏻❤️ Len nech to ide peknej pomaličky tak ako ma
Ja som si dnes tiež našla druhu čiarku, ale na krv idem až budúci piatok, tak snáď sa bublinka udrží 😍
@87rusalka1 kde si bola na krv? V Brne či u svojho lekára?
@ceklis u svojho,,,, aj na ultrazvuk pôjdem k svojmu na potvrdenie srdiečka
@87rusalka1 už netreba teda do Brna?
@87rusalka1 super držím palce 🤞🤞🤞
Mne práve volali od gynda že mi našli baktériu v moči takže si mám prist pre recept na antibiotiká . Myslite že ich zatiaľ môžem brat keď ideme v utorok do Brna alebo tam mám radšej zavolať ?
@danea1111 radšej sa im ozvi,,,, a budeš pokojná
@ceklis pevné verím ze tam pôjdem najbližšie až po súrodenca
@87rusalka1 volala som im , vraj to nevadi keď budem brat antibiotiká len to mám povedať potom doktorovi
@87rusalka1 ďakujem
Ahojte dievčatá 🙂 takze sme boli včera na klinike. Prístup a všetko super . Odporúčajú nám ICSI , doktor povedal že do týždňa nám pošle správu pre poisťovňu tak už len čakať a ide sa na to. Už sa neviem dočkať keď sa s nami začne konečne niečo robiť 🤞

@danea1111 dakujem krasne. Co sa tyka poistovne tak aj ivf v zahranici ti preplatia do takej vysky ako na slovensku. Len musis mat vopred schvalenu liecbu. Na klinike vam daju vsetky informacie...