icon

Reprogenesis Brno - skúsenosti?

12macka34
29. nov 2018

Ahojte žienky 🤗, chcela by som sa opýtať, či má niektorá z vás skúsenosti s centrom asistovanej reprodukcie Reprogenesis v Brne. Zaujímal by ma prístup, ceny a hlavne všetky vaše osobné skúsenosti. Veľmi ma zaujala akupunktúra, ktorú toto centrum ponúka. Vyskúšala to už niektorá z vás? S partnerom sme doteraz chodili do Iscare Bratislava, podstúpili sme dva KET, žiaľ neúspešne. Na Brno som počula samé chvály, tak to chceme vyskúšať. Mám pocit, že v Iscare to bolo skôr o peniazoch ako o záujme a to ozaj nie sme z tých náročných pacientov. Donútili nás ísť najprv na tri inseminacie, ktoré sme museli zaplatiť a už pred prvou povedali, že v našom prípade je to zbytočné. Čudné, že si pred poisťovňou nevedia odôvodniť a obhájiť zákroky. V každom prípade prežili sme tam dlhý a náročný rok a chceli by sme trošku zmenu s iným prístupom. Ďakujem za všetky vaše reakcie 😊

danielka55
1. dec 2019

@ceklis dnes mi pisali mam uz len jedno embrijko. Morulu. Zajtra mam ET. Nechapem co je s tymi mojimi vajkami. Stve ma to.

danea1111
1. dec 2019

Ahojte dievčatá prosím o radu či máte aj vy takúto skúsenosť . Dnes som 5 deň po KET a začala som krvácať. Krv je zatiaľ skôr hnedá ale brucho ma boli ako pri MS. Myslite že je ešte možnosť že to vyšlo alebo už nemusím dúfať ? Vo februári som mala biochemické tehu a prvé IVF nám nevyšlo tak keď vidím aj trochu krvi hneď myslím na to najhoršie 😕

ikuska187
1. dec 2019

@danea1111 testik si neskúšala? Ci to nie je ešte zo zavrtavania. Môže a nemusí ale ešte ukázať test. A krvácas silno alebo iba spinis?

danea1111
1. dec 2019

@ikuska187 zatiaľ som neskúšala ale možno zajtra testnem. Myslíš že by už niečo mohlo ukázať ? V podstate som mala krv na intimke keď som ráno vstala ( krvi bolo viac) a teraz len trochu pri utretí ale brucho stále boli a trochu ma pichá spodok

juliet86
1. dec 2019

@danea1111 ahoj. chcem ta povzbudit mojou skusenostou. ja som mala ket a na osmy den vecer krvacanie... iba jedno krvacanie. take ze krv na papieri. celyyy cas po vklade som mala memstruacne pocity v podbrusku. fakt. ansolutne som neverila ze som tehu. prsia som necitila ani nechutenstvo len furt krce v podbrusku. a ktomu to krvacanie vosmy den po vklade ket. brala aom utrogestan vaginalne vecer po tom krvacani to navysili aj na rano aj na vecer a tehu som. takze verim se to bude aj tvoj pripad. daj vediet potom. hcg krv som bola 11ty den

juliet86
1. dec 2019

@danielka55 drzim ti palce. mne zo 6vajicok vzniklo 1 embryjko. vsetky odumreli z 4teho na 5ty den. u nas ale asi skor islo o muzsky faktor nez o kvalitu vajok

ikuska187
1. dec 2019

@danea1111 mohlo, mne ukázalo pekného ducha 4 DPT večer, ak sa tam niečo deje, mohlo by ukázať. Krvácanie nemusí byť hneď zle znamenie, uvidíš, ako sa to vyvrbi, či to prestane.

ikuska187
1. dec 2019

@danielka55 nech to zajtra dobre dopadne 🙏🙏🙏

danea1111
1. dec 2019

@juliet86 gratulujem 🙂 ďakujem som trochu kludnejšia. Dúfam že je všetko v poriadku a na teste sa ukáže aspoň duch a krvácanie prestane 🙏

danea1111
1. dec 2019

@ikuska187 ďakujem , skúsim test a uvidím . Písala som aj koordinatorke povedala že mi dá zajtra vedieť čo povie lekár , vraj mi možno predpise Prolutex a zatiaľ mám hlavne veľa ležať a oddychovať

juliet86
2. dec 2019

@danea1111 drzim palceky daj vediet.

danea1111
2. dec 2019

@juliet86 ďakujem 🙂 krvácanie našťastie prestalo ( dúfam že na stálo) ale test čo som si robila tak zatiaľ stále len jedna /

juliet86
2. dec 2019

@danea1111 kolko mas dni po vklade? kolko dnoveho embrya? drzim palceky.

ceklis
2. dec 2019

@danielka55 :( noo, ono je to vzdy hop alebo trop
niekde som citala, zevraj ak sa spomali vyvoj embryjka do 3dni, je to chyba v kvalite vajicka, ak je to nieco co nastane neskor, moze za to spermia. Tak ale toto ozaj neviem ake je doveryhodne.
najdolezitejsie je, aby sa chytila, moc moc budem drzat palce.
ved niekedy vkladali aj tie parbunkove embryjka a vyslo to 🙂

danielka55
3. dec 2019

@ceklis pri prvom ivf nam doktor Koukal hovoril to iste. Prve embrio odislo druhy den chyba vajicka. Druhe neprezilo z 4 na 5 den. Chyba spermie. Ale ze spermiogram bol v norme. Takze oni sami nevedia.

danea1111
3. dec 2019

@juliet86 dnes je to 7 deň keď nerátam deň vkladu. Dali nám najlepšiu blastocystu čo sme mali aby to vyšlo . Dali sme si ešte aj EmbryoGlue aby sme zvýšili šance . Ja už fakt neviem čo robím zle . Začínam mať pocit že mi možno nie je súdené mať deti. Nechápem prečo si musia niektoré ženy / dvojice prejsť niečim takýmto keď fakt túžia po zdravom bábätku .. a niektoré čo majú deti ani nevedia ako , si to koľko krát ani nevážia

juliet86
3. dec 2019

@danea1111 chapem ze ti je tazko. netreba sa porovnavat. silne pary zvladnu aj ivf ;) poznam suoer par s dcerkou ktorym vysiel 9ty vklad. dolezite je nezblaznit sa dovtedy a starat sa o svoje emocne a psychicke zdravie. velmi ti drzim palceky

danea1111
3. dec 2019

@juliet86 ďakujem ti veľmi pekne ❤️

danea1111
5. dec 2019

Baby prosím váš názor či je chybný test alebo je to ok a ukazuje mi ducha ? Dnes som 9 deň po KET

nikolajka2
5. dec 2019

@summer_103 - pridala by si prosim aj mna do skupiny na predaj liekov. dakujem

ikuska187
5. dec 2019

@danea1111 ja vidím peknú čiarku, nie ducha 😊

juliet86
5. dec 2019

@danea1111 duch urcite. mozno aj ciarka. pichala si si ovitrelle? ak ano tak pred kolkymi dnami? a bolo toto z ranneho mocu a je to desiatkovy co sa citlivosti tyka?

danea1111
5. dec 2019

@juliet86 nevydržala som to a urobila som si ho poobede, ráno skúsim asi další 🙂 mne hrozil ohss ak to dobre píšem takze som si ovitrelle nemohla pichnúť . Nakoniec mi dali tri iné injekcie ktoré mi znížili aj kvalitu aj počet vajíčok 😕 prvý pokus nevyšiel tak po mesiaci sme išli znova už na KET . Teraz beriem utrogestan a estrofem. Dnes je to 9 deň od vkladu a test som si kúpila MaybeBaby test citlivosť 10 a ešte mám jeden digitálny

juliet86
5. dec 2019

@danea1111 tak testni rano a pochval sa ;( drzim palec

summer_103
6. dec 2019

@nikolajka2 aj @danea1111 obe ste uz clenkami skupiny na predaj liekov

nikolajka2
6. dec 2019

@summer_103 - dakujem a aky je naziv skupiny, lebo nevidim ziadne info o novej skupine. Dakujem

summer_103
6. dec 2019

@nikolajka2
skupina sa vola Vitamíny, lieky a iné doplnky... asi si uz clenom dlhsie len si zabudla..

danea1111
7. dec 2019

Ahojte tak test každým dňom silnie 🤞 ale dnes som začala znova krvácať tak mi koordinátorka povedala nech si pichnem Prolutex . Máte niektorá skúsenosti s Prolutexom? Pichali ste si ho sama alebo ste išli l lekárovi ? Dnes som bola na pohotovosti ale neviem či to prestaviť chodiť tam každý víkend alebo cez sviatky keď môj lekár nebude robiť

summer_103
9. dec 2019

@danea1111 to je skvele, drzim palce! Prolutex som si pichala uz niekolko krat. Nie je na tom nic zvlastne, picha sa do podkozia ako aj injekcie na stimulaciu, to zvladnes sama 🙂

danea1111
9. dec 2019

@summer_103 ďakujem 🙂 dnes to skúsim sama 💪😂