Samovoľný potrat po KET
Dobry deň po prvom kete som mala potvrdené tehotenstvo 3 dní nato som mala bolesti a začala som krvácať potvrdili mi že som potratila som z toho veľmi nešťastná kto zažil chápe konečne sa mi to podarilo ale dlho sme sa netešili..dávam si to teraz za vinu neviem či to môže byť tým že sme mali s manželom styk či to mohol byť dôvod potratu..máte daktota skúseností teraz sa už bojím ísť na druhý ket ..😣
Ivf mi robili v BB..platila som 1200 plus injekcie cca 250 cena závisí od metód ktoré si vyberiete ja som mala len 4 vajíčka tak som zvolila tie drahšie mám ešte jedno embryo ..ťažko povedať či je zamrazene menej kvalitné m znamu nevyšlo jej ani čerstvé
@inas6 KET ma paradoxne vyssiu uspesnost ako cerstvy ET, takze tym by som sa nestresovala. Inak viem presne ako sa citis, mam za sebou prvy KET a mala som par dni pozitivny test, prvy krat v zivote, ale dnes na krvi uz nic. Cize asi chemicke, tiez som sa netesila dlho ale ja som sa nedostala ani po potvrdenie z krvi :( tiez sa bojim ist na dalsi transfer. Keby si chcela kludne mi napis. Tieto posledne tyzdne boli strasne
@inas6 Ja som v 2016 bola na ket, hneď na prvý krát to vyšlo embryo. A tak sme začali skúšať 2019 Oz začiatku roka a zo starých emrby ani jedno nevyšlo. Tak sme šli na druhý cyklus koniec 2019 že čerstvé a tiež nič.a teraz 3.3 ujalo sa a 3.4 ( 7 týždeň) a som potratila.. Tiež sme mali sex s manželom,rada sa kupum v teplej vode, v ten den som dcére upratovala izbu a zdvihla som ťažkú vec a od toho dňa má začalo bolieť brucho. Tiež neviem či niečo z toho pomohlo poškodiť. Ale dr na pohotovosti ( zhodou okolností bola dr čo som pri nej rodila 🙂) mi povedala že radšej na začiatku ako by sa malo narodiť s vadou. Tak že neviem. 22.5 som.bola na ket a na hcg mám ísť 4.6 tak som.zvedava. okrem tohto vlozeneho máme asi ešte 1-2 ale asi na 3cyklus nepôjdeme. Manžel stále hovorí ,,ak to vyjsť tak to výjde,, ✊🙂

Dobry..a kde vam robili KET? Ja osobne si myslim,ze nie je to vasa vina.uz zmrazane embria ,nie su kvalitou ako cerstve...a mozem sa spytat kolko ste platili? Ja tiez uvazujem...