Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
ciky - tak 5-dnovu spermijku mame.................len vajko je na figu............nemas nejaku nahradu ??? 😀
mzuzka - tak pocitala som kvapky, ked som teraz vecer polievala zahradku a napocitala som presne 344 😀 😀 😀
domika - no s tym pregnylom Ti neporadim, veru neviem 😉
wolfi - tak to sme nic nerobili dve 😀 😀 😀
žienky čaute... 😉 😉
tijka a ty mas predlzenu kultivaciu?
ahoj kami,wolfi a vsetky ktore sa dnes pridate 😉
kamka - ahoooooj 😀 😀 😀
mzuzka - tak u nas sa spustila teraz taka obrovska burka aj s hromami - bleskami, ze nestiham kvapky pocitat 😀 a mam predlzenu kultivaciu,.........a prave zajtra to bude treti den, tak som zvedava kolko bojovnikov sa prebojovalo dalej............snad aspon jeden jediny bude..........velmi sa bojim nedele 😉
Wolfi,môžem sa staviť o čo chceš,len o TUKE nie.Tých moc vela nemám. 😀
Tija,mám vela vajok.....ale len jedno bolo dobré,takže škoda ☹ Určite sa aj v tebe vydoluje čosi.Nič neboj.Treba sa pohrabať trošku a ono vykukne 😉 -to správne a výťazné!!!!!!!!!!!
Kamka,Mzuzka ahojte.
Idem sa skusiť osprchovať,ak mi malá dovolí.....čo pochybujem,lebo sa zobudza. (ona normálne spí.Je večer a spí 😅 )To je zázrak.
ahojte 🙂 🙂
tak aj u nás sa už statočne blýska,asi to príde od toho Trenčína až sem...
tijka - veľmi ti držím na zajtra palčeky,treba veriť,že sa medzi tými embrijkami nájde aspoň jeden silný bojovník 😉
mzuzka a ty teda ideš do toho?či ako si sa rozhodla? 😕
kamka a ty máš čo nové?
Jaj ja hlava deravá!!!!!!!!!!!!!Ved to tvoje Tijuš už čaká v chladničke v helíku a tam spinká.Takže mu ver!!!!!!!!My mu drýíme palčeky.
ciky, lucula - som velmi zvedava na tych nasich bojovnikov..............kazducky den ich rano telepaticky aj s mojim milacikom pozdravime, a vecer im zazelame vsetkym siedmym statocnym dobru nocku............tak som zvedava na zajtrajsok..................velmi sa bojim, ale to je sucast tohto planu, takze nemam na vyber a trpezlivost tu je veru na mieste 😉
ciky - zelam uspesne sprchovanieeeeeeeee 😀 😀 😀
lucul - a Ty ako ? co ? kedy zacinate ? haaaaaaaa ??? 😀
ciky - diky za drzanie palcekov...................budeme to zajtra rano velmi potrebovat 😉
tijka - teraz v júni nie.....vidím to reálne až v septembri,kvoli práci 😒
a zajtra ráno nás prosím ťa informuj,ok? no sedmička je šťastné číslo,takže určite sa tam tí tvoji bojovníci statočne delia 🙂
tija asi tak nejak .. ja som iba nalozila maso na pecenie na zajtra a prebehla som mesto potrebujem rifle .. ale nekupila som ...
mzuzka ako vies ze sa pridam ????? 😀
kamka ahoj
tija drz sa zajtra ... budem na teba mysliet ... sice budem varit ako salena ... hovadziu poliecku, rezance, pecene koleno v trube, kapustu na kyslo a pecene zemiaky a to sa chystam stihnut za 2 hodiny vsetko .... tak uvidime
lucul - jasne, ze dam hned vediet................ci uz to bude dobra, ci zla sprava 😉 ........ale este stale v kutiku duse verim, ze tam aspon ten jeden statocny bude 😉
.............no idem uz do postele hviezdy,..............nech uz je nedela.........ale aj tak velmi bojim, bojim, bojim 😀
tak dobru nocku vsetkym 😉 😉 😉
tija neboj vsetko dobre dopadne
wolfi - diky aj Tebe za povzbudenie........................budem na Teba mysliet tiez zajtra, hlavne ked budes varit taky mnamkovy obedik............normalne mi zase chute robis takto v noci.........boze, ved sa mi namiesto o babetkach bude snivat teraz o jedle 😀 😀 😀 ...........dobru nocku 😉
tija dobrú nocku,pekne sa vyspinkaj,aby si ráno nezaspala
wolfi no taký obed by som si dala aj ja...netuším,čo budem variť zajtra...
tijus krasne snycky, neprehadzuj sa velmi, cim skor zaspis o to skor bude rano.
lucka, idem teraz v juni od mrsky do toho, ak nevyjde na prvy sup, tak si dam spravit tie nestastne bunky na krcku a KET niekedy januar=februar 2010
wolfi,ja som to citila v kostaach
fuuuuj snicky jasne makke i=hanbim cervenam a vsetko
zuzka - no veď mi to udrelo do oka,to Y,poviem Gromovej 😀
ozaj lucka,dnes som tu v albume natrafila na gromovej vnucence,co maju dvojicky,jej syn. inak podrobne info o tom ako som dopadla kuk stranka 13,tam to mas.
nepamatam si nick ale kukni album s dvojickami laura a marko, to je jej syn s detmi
musim ist,zatial papa, este nakuknem, ked sa vratim, ideme na pivko na rychlovku
mzuzka aj ja som to našla,viem ktorá to je baba...
papa a dobrú nocku
mzuzka ty sa nezdas s tymi tvojimi tuseniami
tija presne tak nech sa ti radsej sniva o jedle ako o babetkach aspon sa kludne vyspis ...
lucul dobru noc a asladke sny
wolfi ja som predsa bosorka, si nevedela?
vidim ze kym sme boli na pivko, ste sa pobrali hajkat, tak vsetkym krasne snicky a zajtra zas o den blizsie k mrske 😉
dobre ranko bambulky......................tak my uz mame ranny telefonat stastne za sebou...........a zatial sa drzi vsetkych sedem statocnych 😉 2 su jednotkove - osembunkove, 2 su dvojkove - sestbunkove, 3 su trojkove - trojbunkove....................je to sice este len treti den, a vsetko sa moze este kludne zmenit, ale ja som optimista a stale dufam, ze jeden najstatocnejsi sa dobojuje az ku mne ............takze dalsi telefonat budeme mat az v utorok........a teda ak vsetko pojde hladko, tak v utorok alebo stredu by mal byt uz aj vklad 😉 .......no uz sa zase bojim, bojim, utorkaaaaaaaa 🙂 🙂 🙂
takze krasnu slnieckovu nedelu vsetkym prajem 🙂 🙂 🙂
dobré ránko,
tija veď to je super. len ich pekne zdrav každé ránko a večer a oni budú zato statočne bojovať.
ja som taká smutná že tam krajko nebude od 24.7. ☹ ☹ ☹
zajtra začínam s proverou 🙂 a viem že zajtra máme viaceré krásny deň.
tija, to je dobrá správička. veľmi držím palčeky na ten utorkový telefonát. neboj, určite sa ten správny bojovník (bojovníčka) dopracuje až k vám 😉 - normálne adrenalín toto čítať, prežívam to s vami 😉
peknú nedeľu všetkým, idem variť, no ani srnky netušia čo 😅
chorale - ved ich pekne zdravime obaja a aj rano a aj vecer, pekne poctivo sa s nimi na dialku rozpravame 😉 ................no a to je predsa super, ze uz zacinas aj Ty zajtra s proverou - budem na Teba velmi mysliet 😀
gabika - ved ja mam teraz adrenalin kazdy den - normalne aj tlak mam konecne par dni trocha vyssi 😀 😀 😀
.......ja dneska budem robit len palacinky, lebo vcera som robila sosovicovu polievku, a rezne, ktore budu aj dneska, len ich uz len vysmazim a bude hotovo.........a k tomu zemiaky.............no dneska moj milacik bude musiet zjest aj zo vcera uvarene jedlo - no a ani nenamietal - ved by skusil 😀 😀 😀
nám zo včera neostalo - síce som sa snažila, ale že to bolo dobré, tak musím dnes znova... aj palacinky sme mali včera.... ale tie majú aj dnes - to si miláčik s dcérkou u mňa objednali 😀

ja som motam cely vikend len tak ... sa mi ani nic nechce.. len tak sa flinkam, akurat zacalo hrmiet hroza ja mam strach z hrmenia, som chcela ist volit, ale ked bude hrmiet tak nos vonku nevytiahnem