Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂
@wolfskinka nie čaj len to korenie fenykel..... čaj je naprd ☹
Len bacha.aj moc fenyklu naduva a je to bolestive...........
@zuzanka.h dakujem za radu
@zuzanka.h dakujem za radu
A kde su všetky heliosáčky??? Vonku leje,tak kde ste??? 🙂
tu som....už ti je lepsie????
@cikyta bim bam koncert je......hihihihih
no cela chodba bude taka oskrinovana, aby bolo dost uložneho priestoru.....teraz je tam len tato skrina, ale oproti pridu dalsie, aj s nadstavcami......a botnik tiež, aj vesiakova stena......takže takto asi nejak.....potom by som rada od neho aj obyvacku, ale to naozaj postupne......a možno až po tych postielkach....inak postielky už aj mam dve....co mi znami ponukli .-))))))) len neviem kam ich v tej spalni mám dať..... 😒
@orsulka No veru-uložný priestor vám teraz treba-ked budete taká velká rodinka 😅
Prinajhoršom budu drobci s vami v postely,ak sa im nenájde miesto na postielky.
Teraz mi tak začala spávať Sisa-na stare kolená............ 😠 a celu noc kope do ocka.Piatok mu nadstavila budík o pol hod.skôr a muž sa smial,že to preto,aby už "vypadol"z postele 😀 😀 😀 😀 😀
Máme nový preskleny balkon a Sise tam neskutočne páči.Skáče zo schodíka,padá,škrieka....a fakt mi teraz velmi pripomína malého Kiranka z Bojníc,lebo ten má tiež taku presklenu klietočku , také vlásky, taký dátum narodenia a robí rovnaké lotroviny,ako Sisa 😀
@wolfskinka cely popťah je z mmf to je niečo ako marcipan
@kiara15 keby si ju videla tak pochopíš 😀 😀 😀
@domika9 a to si ty tvarovala tie kvietocky, ja by som na to trpezlivost nemala
nie netvarovala som to ja iba som to vysekla su nato take vykrajovače 😉
pekny pondelok vsetkym...kde ste kto?????? 😕 😕 🙂
všetkým Ankám, Aničkám, Hankám a Haničkám prajem všetko najsamlepšie k dnešným meninám...zdravíčko, šťastíčko a splnenie všetkých tajných snov... 🙂 🙂
halo , halo , po dlhsej dobe sa poctivo hlaaaaaaaaaaaaaaaaaasim 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@wolfskinka- gratulujem ku krasnemu chlapcekovi 🙂 🙂 🙂 hlavne to zdravicko a ostatne pride samo 🙂 🙂 🙂
co je nove ako sa mame 😎 😎 😎
ako ste vikendovali ? Mi sme, teda manzelik v sobotu tapetoval spalnu taku dekorativnu tapetu daval a vyzerato , ze supeeeeeeeeeeer, v nedelu skladal novu spalnu ale postel sme este nestacili vyskusat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 inak sa uz stahujeme
pekne vsetky slniecka zdravim a zelam vsetko dobre na zaciatok startovacieho tyzdna 😵 😵 😵 😵 😵
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzanka.h dik za recept, feniklovy caj pre dojciace matky mam doma kupeny
@domika9 no dufam, ze aj my to nebudeme mat dlho, inac krasna torta, tie kvietocky si robila z coho ? z marcipanu ?