Sanatórium Helios Košice (poprosím skúsenosti)
Ahojte žienky ...viete mi poradiť ako to prebieha čo všetko ste absolvovali a či vám tam pomohli k vytúženému bábätku 🙂 ďakujem snáď sa tu niekto najde 🤔😉
@veronika_07 ahoj, mohla by si mi poradiť, kde volať, keď potrebujem hematológiu poriešiť? Volala som do PO, najbližší termín v septembri, a to potrebujem čím skôr, chceme ísť na IVF v júli, resp.začať. V Ke som volala...no na železničnú ma nevezmú, nie som ich pacient, na Rastislavovu mám číslo z netu, asi zlé.
@martusianka78 Ahoj, chodíme k nemu a zatiaľ veľmi dobré skúsenosti.
@martusianka78 mňa tlačil do IVF, myslela som si svoje
@kecalkova Ahoj skus v medicinskom centre na terase
@mouse14 mňa do ivf tlačil skôr MUDr Pavay
@veronikaa006 ale da sa s nim normalne rozpravat lebo mam skusenost z Gyncar doktor Herman a proste ziadne poriadne vysvetlenia nic moc
@veronikaa006 aha, že takto
@martusianka78 tj.na Brigádnickej? Dik za info, už som zúfalá.
@kecalkova nemas za co skus
@martusianka78 No nedovolala som sa, až v PO a termín mám až na 2.9. 😔
@marika9447 čo stoja také lieky?
@kecalkova škoda takže až v septembri dosť dlho budeš čakať....
Ahojte takže dnes som bola na konzultácii v Helios Košice u Dr. Hladkého a môžem povedať že všetko precital co som mu doniesla pekne všetko vysvetlil povypytoval sa bol príjemný a vôbec žiadna arogancia proste príjemný doktor išla som zo strachom ale bola som príjemne prekvapená
@martusianka78 čo už. Budúci týždeň už idem na ten pohovor a potom mám brať Duphaston. Manžela čaká halosperm a potom už neviem...
@martusianka78 Súhlasím s Tebou! My stále mu vezmeme rovno kópiu správy, prečíta, vysvetlí...pohoda a to ja mám fóbiu z lekárov 🙏
@mouse14 napíš my na mail ak môžeš...kaderkaa30@gmail.com
@kecalkova budem vám držať palce aby sa vám konecna darilo aj s tými lekármi a aby ste všetko dotiahli do zdarneho konca s babom v náručí
@martusianka78 Ďakujeme pekne! Každej žienke koníkovskej prajeme zdravie, šťastie a splnený sen a hlavne zdravé bábätko 🙏
Ahojteee mam otázočku na niektorú z vás ktorá má skúsenosti s pánom Dr hladkým....
@farbarka Tak ja som mala s pánom Dr Hladkým len konzultáciu ale veľmi príjemný doktor všetko vysvetli všetky výsledky precital co som doniesla.... Takže za mňa super pocit som z toho mala moja skúsenosť 🌞

Ahojte chcela by som sa opytat aky nazor a aku skusenost mate s doktorom Hladkym z Helios Kosice ...