Sanatórium Helios Martin
dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?
@wanda52
My sme chodili do Martina, ale nikdy viac ani zadarmo keby chceli by som nesla🙂
iscar isiel uplne dolu vodou a tam nic nema ani hlavu ani patu oproti heliosu to je jedna k milionu prirovnanie.
@lucina1100
Ďakujem za popis. 🙂 Veru, každý z nich je odborník o tom nepochybujem. Som zvedavá na koho natrafím nabudúce. Keď ja v podstate ani neviem, ako to bude pokračovať. O týždeň mám ísť na krv, ale ak to nevyjde, tak potom neviem kedy mám prísť alebo ako mám postupovať. To mi nepovedali. Ale spýtam sa na recepcii, keď tam pôjdem.
A máš pravdu, celý personál je veľmi milý, na recepcii, sestričky a aj andrologička bola strašne strašne milá a priateľská. 🙂 Za to som im veľmi vďačná lebo vždy keď som tam bola, tak som mala trocha stres, ale pri ich prístupe hneď opadol. 🙂
@wanda52 Iscar v Ba ti vobec neodporucam .Teraz su nan strasne zle ohlasy tam to je ako na beziacom pase hlavne ze platis inak nic moc..Kedysi to bolo dobre centrum skoda ale teraz uz nie. Ja som tam mala aj ziadost schvalenu a nechala som to tak presla som do ineho centra a vsetko vybavovala od znovu. Vela kociek nadava ze to neni co byvalo .
@wanda52 Ja som sla do Za gin fiv. Celkovo do gin fiv by som nesla vobec ale sla som tom koli dr Galovi. Ze na gin fiv v Ba celkovo je to tak pol na pol baby tiez nadavaju . Dr Galo robil v iscare v Mt povodne som chcela ist tam koli nemu ale prave odchadzal za to som sla do ba iscaru.Potom som mala nie dobru skusenost v Ba a rozhodovala som sa ze medzi stopnutou stimulkou skusim Za alebo Mt helios.Bola som na konzultacke v Za a vedela som ze ostanem tam total super pristup a Galo je velky odbornik velmi mili ludsky super pristup mal .Ja som mu povedala otvorene ze mam v Ba ziadost este platnu co tam bolo atd. Teraz som to brala tak ze netreba vyberat podla centra hlavne podla lekara.Moze byt centrum neviem ake ked trafis lekara ktory ti nesadne a nemas doveru neni to dobre .
@lucina1100 prosím ťa to bral 4 pilulky maca naraz aj Tribulus 3 denne nieje to veľa?
Ano tak presne ako som to napisala, nie je to vela aj mi sme sa zhrozili, ale doktor povedal, ze su to na prirodnej baze tie vitaminy a manzelovi to velmi, ale velmi pomohlo, teraz mu povedali v heliose ze uz ich nemusi brat, lebo kvalitu ma na 100% a to je pre nich dolezite, a aj ten halosperm co sa bere na DNA spermii tak mu vysiel ako super, embryologicka povedala, ze taky halosperm z takymi vysledkami este nemali.
@lucina1100 a a čo sa týka množstva?
@domca002
ZINOK 15mg od dr.max - 1 x 1tbl
TRIBULUS TERRESTRIS - 1 x 3tbl
KOENZYM Q10 od jamieson - 1 x 1tbl
MACA alta natura - 1 x 4 tbl
SELEN od jamieson - 1 x 1 tbl
C od jamieson - 1 x 1 tbl
🙂
@lucina1100 myslela som množstvo spermií či sa teda zvýšil ich pocet
@domca002
Áno, lebo môj manžel doslova nemal nič a teraz má 5.50 milióna a možno že aj viac , lebo na sper. Sme boli v máji tuším , ale kvalitou sú úplne na 100%
@lucina1100 môj tiež dával takýto kokteil,plus ešte l-karnitin, Vít. A a B a po 3 mesiacoch spg rovnaký, jedine čo sa mierne zlepšilo bol pohyb. Ale to nepomohlo, keďže hlavným problémom bola vysoká fragmentacia DNA, takže ak nemáte, daj mu spraviť aj halosperm
@rybkaa
ahoj moja, mi mame urobeny halosperm a dopadol na vybornu
Dievčata je tu niektora ktorej v Heliose vkladali 2 embryjka?
@rybkaa ved toho sa prave bojim co na to dr,kedze od zaciatku presadzuju vklad 1embryjka.mam 2vklady za,sebou po 1 embryjku,oba uspesne,avsak skoncili v 6 a 8.,tt.vysetrenia mam vsetky ok,rozmyslam preto ze mozno boli embryjka nejak poskodene...neviem...ale vklad 2 mi dava vacsiu sancu ze aspon jedno.s nami ostane.
@desza17 ja som toho názoru, že vklad sa podarí bez ohľadu na počet, to že sa prestali vyvíjať, zrejme malo svoju príčinu a preto by som asi pátrala po nej, nešla by som do ďalšieho vkladu a už vôbec nie 2 embrii....vysetrenia nejaké máš, ukázalo sa niečo? kamoške sa z tých 2 ujalo len jedno nakoniec. myslím že úspešnosť je vyššia, ak je vložené jedno a 2x ako naraz 2, helios tiež zastáva ten názor A vkladajú po jednom,ale po dohode s lekárom sa dajú aj 2,treba sa len opýtať.
Ahojte baby. Ako mam donutit manzela aby zmenil zivotospravu alebo zacal jest aspon tie vitaminy?ma totalne na prd spermiogram. Ja mam za sebou tri cykly s clostilom a pred tym skoro rok som mala duphaston. Tento mesiac ked som dostala ms som sa s nim uz pohadala ze ja uz nejdem do seba pchat hormony a on ma totalne na haku... dr povedal ze mame rozmyslat nad iui alebo ivf. Ani jedno z toho nie je prave najlacnejsia vec a preto som sa k tomu nevyjadrila,ale ja asi uz nie som ochotna zase brat lieky a hormony a pan velkomozny nic,ziadna zmena..
Som z toho nestastna lebo naozaj chcem surodenca pre syna a aj chlap vravi ze chce druhe dieta,ale nejako to nevidiet... ako ste tych svojich donutili k tym vitaminom? Ved my mame doma uz od januara stale nedouzivane balenie folandrolu...
Ahojte dievcata..kolko Dipherelinu ste si pichali? 1ampulka + 1prasok? Ci ja som zle pochopila..😅
😨 Dipherelinu? Nie z Menopuru?😨

@lucina1100 ahoj a vy ste chodili predtým do Iscare v Ba alebo v Martine? Lebo ja uvažujem nad Iscare v Ba.