icon

Sanatórium Helios Martin

saxana2006
6. mar 2016

dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?

desza17
25. aug 2017

@dzenar 🙏😉

mirka283
31. aug 2017

dievčatá ako dlho sa čaká, kým nás objednajú na prvú konzultáciu ?

rybkaa
31. aug 2017

@mirka283 cca 10 dní až 2 týždne, niekedy aj skôr

mirka283
31. aug 2017

@rybkaa ďakujem za info 🙂

janulino
1. sep 2017

@mirka283 nam hned nasledujuci tyzden dali ako sme volali.. 🙂

didi2102
1. sep 2017

my sme tiez boli cca 1x v juli a stacilo tyzden pred a to sme si sami povedali kedy chceme

janulino
18. sep 2017

Ahojte..je tu niekto kto ide na odber oocytov piatok?🙏

lulululienka
2. okt 2017

Ahojte baby, zajtra nejde niekto na odber? 🙂

mirka283
25. okt 2017

Prvá konzultácia úspešne za nami, jooj to bolo stresu a zbytočne, veľmi milý doktor Krajkovič, sestričky taktiež.....ideme ďalej ☺

matrix87
26. okt 2017

@mirka283 tam su fajne sestricky 😉 aj doktor je super.my sme tiez boli u neho.celkom sranda s nim 😉

janulino
10. nov 2017

Ahojte..Najde sa tu niekto,kto mal neuspesne KETy kvoli nizkemu hCG v krvi? Ako ste to riesili a co je jej pricinou? Isli ste na dalsi KET a ten sa uz podaril? Ci ste pobehali lekarov? Ak hej akych? Bez liecby ani nemame dalej skusat? Mam milion otazok v hlave a zlomene srdiecko..😢 prosim poradte..🙏

desza17
10. nov 2017

@janulino moja,to ma mrzi...mas vysetrenia ako reproimunologia,hematologia,genetika endokrinologia?

janulino
10. nov 2017

@desza17 ahoj..nie..v pondelok sa objednavam vsade..nevies preco mam toho hCG tak malo? 😒 co mohla byt pricina..a teda ani nemam bez toho skusat dalsi pokus zrejme...

desza17
10. nov 2017

@janulino urcite by som do toho nesla kym nebudes mat vysetrenia,kolky to bol vklad?vyzera to tak ze embryjko sa uchyti,ale nie nadlho..nieco proti nemu bojuje ,zrejme imunita,ale mudrejsia budes ked podstupis tieto vysetrenia..drzim palceky

janulino
11. nov 2017

@desza17 dakujem..bol to druhy vklad..Et vobec nevyslo..to som mala hcg 0..

desza17
11. nov 2017

@janulino urcite odporucam reproimunologiu a,aj ostatne vysetrenia..ak budes chciet niekam kontakt,rada poradim

tdli
2. júl 2018

Ahoj,chcela by som niake aktualne info o heliose.Chcem tam v stredu volat a objednat na konzultaciu.Tento rok som podstupila konizaciu,a mam co najskor otehotniet.Moj gynekolog mi kazal po troch mesiacoch prist ak sa nepodari,tak ze nas posle do Martina.Tak v stredu tam idem za nim ze stale nic 😥 a chcela by som vediet ako dlho sa caka

lucina1100
2. júl 2018

Ahoj, neca sa dlho,asi cca tyyden, ale teraz zacali sice prazdniny tak neviem, ale dlho cakat nebudes, oni su promtnya spolahlivy, a hlavne budes spokojna uvidis, su velmi profesionalny na vysokej urovni.

tdli
3. júl 2018

A treba vlastne odporucanie od gynekologa?Lebo teraz som sa docitala na ich stranke ze netreba.Reku by som k mojmu ani nesla tym padom.Ako to je? Potrebuju moju kartu?

petrah3
Autor odpoveď zmazal
tdli
5. júl 2018

Ďakujem,objednali nás fakt bleskovo.Už o týždeň,k Dr.Staroveckej.Som zvedavá na čo sa nás budú všetko pýtať,neviete ?

majuska72
31. júl 2018

Ahojte, prosím vás robia v Heliose Martin aj vyšetrenie na reprodukčnú imunológiu ? Ako dlho trvajú výsledky? Ďakujem

matrix87
31. júl 2018

Ahojte dievcata, ostal mi jeden Pregnyl a jedno balenie Clostilbegytu, keby niekto chcel, kludne mi napiste. Pribalim vam aj asi dva sacky Inofolicu a asi tri caje. Cena spolu za vsetko 15e aj s postou.

katulienkaja
4. sep 2018

Ahojte prosím vas viete mi niekto povedať ci dávajú aj paragrafy do prace keď idem na vyšetrenie? Ďakujem ☺

jojikr
4. sep 2018

@katulienkaja jj, dávajú

katulienkaja
4. sep 2018

@jojikr ďakujem za odpoveď 😊

7ovecka7
14. jan 2019

Prosím vás, keď v nedeľu chcem ísť na folikulometriu, kedy tam volať? Môžem už dnes ?

matrix87
26. jan 2019

Ahojte. Ak by niekto potreboval, mám zvyšný pregnyl, clostilbegyt a pregnafolin. Všetko spolu posuniem za 20e aj s poštou. Budem rada, ak niekomu poslúži a pomôže 😉

vero013
6. máj 2019

Ahojte. Tento tyzden sa chystame na prvu konzulataciu do Heliosu v MT. Mate niekto skusenost s p.doktorkou Nachajovou? Dakujem.

semisa
7. máj 2019

Baby prosim poradite , mam kratky protokol , beriem dipheriline a meriofert... 5. den som teraz a neviem kedy bude asi odber... zatial mam 4 folikuly ani neviem ci ich este moze byt viac...dakujem