Sanatórium Helios Martin
dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?
dievčatá ako dlho sa čaká, kým nás objednajú na prvú konzultáciu ?
my sme tiez boli cca 1x v juli a stacilo tyzden pred a to sme si sami povedali kedy chceme
Ahojte..je tu niekto kto ide na odber oocytov piatok?🙏
Ahojte baby, zajtra nejde niekto na odber? 🙂
Prvá konzultácia úspešne za nami, jooj to bolo stresu a zbytočne, veľmi milý doktor Krajkovič, sestričky taktiež.....ideme ďalej ☺
Ahojte..Najde sa tu niekto,kto mal neuspesne KETy kvoli nizkemu hCG v krvi? Ako ste to riesili a co je jej pricinou? Isli ste na dalsi KET a ten sa uz podaril? Ci ste pobehali lekarov? Ak hej akych? Bez liecby ani nemame dalej skusat? Mam milion otazok v hlave a zlomene srdiecko..😢 prosim poradte..🙏
Ahoj,chcela by som niake aktualne info o heliose.Chcem tam v stredu volat a objednat na konzultaciu.Tento rok som podstupila konizaciu,a mam co najskor otehotniet.Moj gynekolog mi kazal po troch mesiacoch prist ak sa nepodari,tak ze nas posle do Martina.Tak v stredu tam idem za nim ze stale nic 😥 a chcela by som vediet ako dlho sa caka
Ahoj, neca sa dlho,asi cca tyyden, ale teraz zacali sice prazdniny tak neviem, ale dlho cakat nebudes, oni su promtnya spolahlivy, a hlavne budes spokojna uvidis, su velmi profesionalny na vysokej urovni.
A treba vlastne odporucanie od gynekologa?Lebo teraz som sa docitala na ich stranke ze netreba.Reku by som k mojmu ani nesla tym padom.Ako to je? Potrebuju moju kartu?
Ďakujem,objednali nás fakt bleskovo.Už o týždeň,k Dr.Staroveckej.Som zvedavá na čo sa nás budú všetko pýtať,neviete ?
Ahojte, prosím vás robia v Heliose Martin aj vyšetrenie na reprodukčnú imunológiu ? Ako dlho trvajú výsledky? Ďakujem
Ahojte dievcata, ostal mi jeden Pregnyl a jedno balenie Clostilbegytu, keby niekto chcel, kludne mi napiste. Pribalim vam aj asi dva sacky Inofolicu a asi tri caje. Cena spolu za vsetko 15e aj s postou.
Ahojte prosím vas viete mi niekto povedať ci dávajú aj paragrafy do prace keď idem na vyšetrenie? Ďakujem ☺
@katulienkaja jj, dávajú
@jojikr ďakujem za odpoveď 😊
Prosím vás, keď v nedeľu chcem ísť na folikulometriu, kedy tam volať? Môžem už dnes ?
Ahojte. Ak by niekto potreboval, mám zvyšný pregnyl, clostilbegyt a pregnafolin. Všetko spolu posuniem za 20e aj s poštou. Budem rada, ak niekomu poslúži a pomôže 😉
Ahojte. Tento tyzden sa chystame na prvu konzulataciu do Heliosu v MT. Mate niekto skusenost s p.doktorkou Nachajovou? Dakujem.
Baby prosim poradite , mam kratky protokol , beriem dipheriline a meriofert... 5. den som teraz a neviem kedy bude asi odber... zatial mam 4 folikuly ani neviem ci ich este moze byt viac...dakujem

@dzenar 🙏😉