Sanatórium Helios Martin
dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?
@cukyluky333 ahoj..tak neviem kde chodis..ja chodim do heliosu..tam mi povedaly,ze ivf vynde okolo 1500-1600eur aj s liekmy....to nepocitam cestovne....darcu spermii som si vyberala teraz lebo sme boli na IUI.... v heliose maju teraz 5darcov..vyberas si podla krvej skupiny,vahy,vysky, farby oci, a farby vlaskov...ked by si nieco chcela vediet blizsie mi napis spravu a ja ti odpoviem... 🙂
ahojte.Baby na ktory den po cas menzesu mam volat do heliosu.Chcem ist na dalsi transfer mame este jedno zmrazene´a ako sa plati da sa kartou?pekny den 🙂 😅 😅
@ramadasa v heliose sa da aj kartou.
@saxana2006 ja som bola zatial na ivf s manzelovymi spermiami. Nevyslo to.
@cukyluky333 takto mi je luto..a ides dalej?
@saxana2006 ano. Teraz cakam na vysledky z genetiky a uz mam poistovnou schcalene aj druhe ivf. vysledky by mohli byt koncom maja a hned idem na to
@cukyluky333 drzim ti palceky aaby ti to tentokrat vyslo..ja sa uz neviem dockat ked pojdem na krv 5.5
Ahojte baby,môžem sa k vám pridať?My ideme na prvu konzultáciu 16 teho..uvidíme čo nám povedia ..
@zuzulaxx Ahoj, jasne, ze sa mozes pridat. Ja som uz po 1. konzultacii v Heliose, ziadost mame schvalenu a zajtra by sa mala ozvat koordinatorka, co bude nasledovat.
@espritka29 Dakujem 😉 Ako to prebiehalo?a pri akej dr.si bola?Ja som objednaná ku Dr.Staroveckej,netuším aká je,ale na foto a v maily bola celkom príjemná,tak hadam pomôže ku malemu plienkačovi aj nam 😎
@zuzulaxx Bolo to v pohode.Boli sme u Culbovej, ta ma vysetrila, pozrela moj HP, kt.som mala z 3dc od mojho gynekologa, lekarske spravy mm od URL, mm siel na SPG a ja este na odber krvi. Odporucila nam ivf, co sme aj cakali a vypisali sme ziadost na poistovnu. Dnes pisali, ze ivf je schvalene a zajtra sa nam ozve koordinatorka s info, co bude nasledovat. Velmi mila bola, vlastne vsetci, aj sestricky.Mali sme dobry pocit z centra. Snazite sa o prve?
@espritka29 dik za info. Ja mám štyri detičky prirodzeným otehotnením,chyba je v tom,že všetky štyri som rodila cisarskym rezom a po štvrtom som si dala aj sterilizáciu,lenže to som nevedela že sa rozvediem a že budem mať nového partnera,a piate bábo chceme obaja (aj ked viem že na vlastne riziko),možno ma niektoré odsúdia že takto riskovať sa nevyplaca,ale striedava starostlivosť ma ubíja a proste spoločne dieťatko by bolo úžasné,písala som im mail a Dr.Cuľbova ma dosť "odbila" a že mi to neurobia ale Starovecka dr mi písala že mám prísť na konzultáciu a že uvidí podla sona v akom stave mám maternicu a jazvy a že sa uvidí,inak sme obja zdraví len tá moja sterilizácia vrr
@zuzulaxx tak to vam drzim prsty, aby to dobre dopadlo a prislo aj to dalsie babo 🙂
@espritka29 jéj,zlata si,aj Vam želam skore tehulkovanie 🙂
@zuzulaxx ahoj..tak ja do heliosu chodim uz dlhsie...uz som po prvom iui...na vysledok ideme teraz..ivf mame uz schvalene tiez...chodim k dr. culbovej ta je v pohodicke a dr. starovecka je tiez super..prinej som bola na priechod vajickovodov a na vklad spermijky na iui..vysmiata..dobra babenka to je 🙂
@saxana2006 ďakujem,potešila si ma a vy ste ako momentálne na tom?potom daj vediet výsledok,veľmi držím palceky
@zuzulaxx jasne ze ti dam vediet...ako myslis ako sme natom?kedy idete do heliosu?
@saxana2006 že kedy idete na vlozenie? My ideme 16-teho na konzultáciu prvú,plus sono a neviem či aj spermiogram budú chcieť,lebo my sme vlastne úplne zdraví
my sme uz boli na vlozeni...my sme boli teraz na IUI 5.5 ideme na odber ci nam to vyslo...som zvedava co vam pani doktorka povie 🙂 drzim palceky 🙂
@saxana2006 jaaj tak,prepáč,tieto skratky mi nič nehovoria,už chápem,no to som aj ja zvedava,bože keby to tak vyšlo by som bola najstastnejsia,ale bojím sa dopredu tešiť..držím mooc palceky aby ti to dobre dopadlo na prvýkrát,tfuj tfuj tfuj
@zuzulaxx mas spravu odomna osobne
@saxana2006 všimla som si,odpisala som ti
Ahojte aj ja chodim k doktorke Staroveckej a je uzasna vsetko vysvetli do detailov, a zvoli vhodnu metodu na zaklade vysetrenia ja som maximalne spokojna
@123tana123 ďakujem,potešila si ma 😊
@zuzulaxx zlato zachvilocku nato prides sama aka je zlata dr.starovecka 🙂
@saxana2006 tesiiim sa 😎😎😊😉
Baby drzim vam palceky....ja som mala na prvom sedeni dr krajkovica tak to sypal zo seba tie informacie ze som ostala len sediet a dostal zo mna bud ano alebo nie......nevedela som pochopit tie den cyklu a tie hovadinky okolo uz tomu trosku rozumiem ked tu bruzdam😄
Ahojte baby. Neviete mi niektora povedat, ako robia v Heliose asistovany hatching? Na Ich stranke je to napisane tak šalamunsky, ze skutocne tomu nerozumiem. Při popise metodik uvadzaju, ze najprogresivnejsi sposob je laserom, ale obrázky a videa su z mechanickeho sposobu. LAserom asistovany hatching nemaju ani v cenniku. Zaujímá ma to aj kvoli odběru buniek trofoblastu na PGD Na YouTube som si pozrela odběr buniek mechanickým sposobom a za pomoci lasera a je to teda podstatný rozdiel
Tak co zienky.Diskutujete tu o "somarinkach" a na konkrétnu ,aj pre ostatne pacientky uzitocnu otázku žiadna odpoved?

Kocky kolko vas vyslo ivf ked ste si davali darcovske spermie? A ako prebieha vyber darcu. To si ako vyberate. podla veku ci ako? A idete normalne injekvie stimulacia a ICSI?