Sanatórium Helios Martin
dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?
No super teda .. Ale skôr skúste ten Selezin Ace ten skorej rýchlejšie zaberie 🙂
vsetkym drzim palceky ,,my sa s vami lucime....sme v 5tt 🙂
@saxana2006 Gratulujem vsetko dobre prajem a krasne tehulkovanie😊
@saxana2006 blahozelaam drzim prsty nech je vsetko v poriadku
@saxana2006 prosim ta predtym si pisala ze mate problem so spermiami,tak vam tam daco aj tak vykuzlili?mame podobny problem a neviem co cakat
tak my sme musely dat darcovske spermijky
@aluska1404 dakujemeee
@mmagdula dakujemeee
zienky da sa v centre vybavit za poplatok skorsi termin vysledkov spermiogramu teda menej ako 10 dni mate nejaku skusenost?
@saxana2006 Ahoj prosím ťa nevieš mi povedať koľko stojí iui v heliose? Dakujem
@suesue1983 100€ sme platili
Dievčata 6.8 som podstupila IVF a dnes som začala špiniť. Krv na vložke nemam len keď sa utriem na wc a na test je ešte skoro. Neviem či sa mam obavať alebo ni
Nemysli na najhorsie :( niektore kočeny pisali na forach ze tiez mali spinenie..mozno to nic neznamena..skus na to nemysliet ;)
Ahojte, tak ja som sa dnes rozlúčila s Heliosom, tehotenstvo potvrdené, akcia srdiečka viditeľná ... som 7+3tt. Držím všetký snažilkám pršteky, nech túžba po bábatku je silnejšia než strach 🙂
Držte sa ....
som tu dlho nebola ale vydzte.nam sa teraz podarilo normalne mame este zmrazene ale tie podarujeme.Prve mame na piaty pokus az teraz ma dcera 18mes.a cakame druhu 🙂 🙂 🙂
dievcata od ktoreho dna cyklu sa zacina zo stimulkou liekmi pred ivf?
@domca002 zacina sa pri dlhom protokole 16ty den cyklu tabletkami. Tabl uzivas 2denne jednu. Potom po 8dnoch pichas prvy druh injrkcii. Tabletky uzivad iba 10dni. Pride mrcha pride a zacnech pichat druhy druh injekcii a tie pichas skoro 14dni.
@cukyluky333 a co znamena dlhy protokol?
@domca002 to znamena ze ides najskor 16ty den zacnes tabl, 10dni tabletky a potom si 23den cyklu zacnes pichat prvy druch a potom asi 12-14dni si pichas druhy druch. To ti vsetko vysvetlia a presne napasuju na tvoj cyklus. Nwviem ci vsetky baby to mali takto ako pisem ja. A kratky trva cely asi 14-16dni. Mozno menej. Ale to preco daju dlhy a preco kratky a komu to rozlisit neviem. Pri tom kratkom je vacsi zaberak pre telo.
@saxana2006 ahoj chcem sa spytat,ako ti zistili,ze mas nepriechodne vajickovody.Ja som bola uz na dvoch INF,teraz ideme uz na umele :( .Ale na to vysetrenie ma neposielali.Tiez chodime do heliosu

@tominqo21 Ďakujem, z tej stránky som si objednávala inofolic a folandrol. Ibaže ten folandrol nie je žiadny zázrak...