icon

Sanatórium pre liečbu neplodnosti a MUDr. Hredzák

alisita
9. máj 2013

Dievčatá, zakladám novú tému, lebo som v šoku. Dnes sme boli na odber na 14. deň po IVF /bohužial výsledok negatívny/. Chceli sme sa informovať,čo ďalej a dozvedeli sme sa, že Dr. Hredzák tam už nepracuje. Zdá sa mi maximálne neprofesionálne, že v tak závažnej situácii, ako je umelé oplodnenie, z jeho úst nezaznela ani možnosť rozhodnúť sa, či začať u neho alebo počkať. Keďže nemáme žiadnych mrazáčikov, musíme všetko absolvovať od začiatku. Neviete niekto, kam sa podel a z akého dôvodu? Ináč ani webová stránka nefunguje ....

Strana
z2
beruska164
7. nov 2013

usmievavá a milá je to áno - ale o jej spôsobe akým pracuje, pochybujem.... odporúčali nám podať žalobu ale v tom čase zistili manželovi rakovinu - tak sme mali úplne iné starosti ako sa ťahať po súdoch.

katy2
7. nov 2013

@beruska164 to mi je strasne luto 😔 zelam vela sily a hlavne uzdravenie pre manzela.... to su tazke situacie.... 😔
na doktorku mam svoj nazor a stale sa utvrdzujem v tom, ze nie je taka super, ako navonok vyzera.... nastastie jej pomoc nepotrebujeme....

vierussa
10. nov 2013

cavky,ja som tiez chodila ku hredzakovi.povedal le to co bolo najnutnejsie.som prekvapena ze uz tam nie je.mam este jeden pokus ale neviem ako dlho tam mozem mat ulozene,naposledy som tam bola vo februari.len som odysla koli praci na zapad.slovensko.ako citam asi sa mi ani neoplati tam chodit velmi.

beruska164
10. nov 2013

@katy2 aj ja už mám na ňu svoj názor :( - manžel sa našťastie z toho dostal. Ideme skúsiť teda ešte jeden pokus s p. Dr. Hermanom. Tak uvidíme ako to celé dopadne a hlavne čo to bude stáť :(

alisita
autor
16. nov 2013

@vierussa ahoj, ak mas nejakych mrazacikov, asi by som to na tvojom mieste skusila ...mam pocit, ze po roku si treba opat zaplatit za uskladnenie ... ale to este stihas a KET nie je az take narocne, ako zacinat opat od zaciatku ...

vierussa
18. nov 2013

@alisita ahojky.ved ano to je pravda.mne dr povedal,ze nemam ovulaciu.nemam poriadne ani menst.moj dr mi povedal ze nemusim mat nejak pravidelne alebo normalne kazdy mesiac.neviem ci je to normalne.potom je tu cestovanie.tazko si je to nacasovat.to do troch dni od menstr,nestihnem tam dojst.keby som bola na vychode slovenska neni problem.ale som na zapade.viem kolko som sa nabehala a vybavovala .no je to na hovno. 😒

lubanka
19. nov 2013

@vierussa terazjšia dr. ťa už ani nebude ťahať na ultz počas prvých 3DC 😉 keď dostaneš, cinkneš tam a povedia ti užívať estrimax od 4DC, potom na 11DC dojdeš na ultz. a povie ti čo ďalej... resp. povie kedy nasadiť utroš a ktorý DC dojdeš na KET 😉 bola som tak už 3x, takže asi tak to funguje... neocestuješ sa veľa 😵

vierussa
29. nov 2013

uz sme sa rozhodli.sme volali s dr.obvolavala pacientky ktore tam maju mrazacikov.tak pojdeme do toho.uvidi sa.povedala ze mi nastavia aj menstr.pojdem asi 2x na usg.dufam ze za vklad nebude viac pytat ako som platila pred tym.mala by som moznost aj preniest si embryjka do ineho centra ked s tym bude centrum suhlasit.ele ostanem tam.dufam ze do tretice vsetko dobre.ale dohodnem sa ze len od januara aby sa to neprelinalo zo sviatkami.aj ked by to bol veeeeeeeelmi nadherny darcek po stromcek. 🙂

lubanka
29. nov 2013

@vierussa predtým sa platilo 90eur, teraz (pokiaľ sa mi niečo nepoplietlo) sa platí 150eru za vklad mrazáčikov 😉 ja som akurát dnes začala užívať estrimax... 9.12. ultz a dozviem sa termín vkladu. Takže ak sa stane zázrak (už by sa mohol konečne aj mne nejaký stať 😔 ) tak dúfam, že pod stromčekom budeme mať my s mm // 😵 😵 och to by bolo aké super 😵 😵 a potom o rok už by sme slávili vianoce traja 😵 😵 😵 😵
jáááj prajem ti všetko dobré, držím palce nech sa zadarí a ja si idem ďalej snívať... mám totiž momentálne krásny sen 😀 😵 😉

daduliana
29. nov 2013

@lubanka ahoj, tych 150 eur myslis za KET v SPLNE?

lubanka
29. nov 2013

@daduliana áno, len mm mi hovorí, že jemu sa niečo zdá, že sme platili 120eur... tak asi ma začína chytať "ujo alzheimer" 😀 😀 každopádne sa ale platí viac ako kedysi... vtedy to bolo 90eur (a to si pamätám už presne 😀 😀 😀 )

daduliana
30. nov 2013

No plati sa 120eur,ja som platila pred tyzdnom,tak preto sa pytam,lebo mi to nesedelo🙂

lubanka
30. nov 2013

@daduliana 😉 ach jaj... už asi fakt starnem 😀 😉 keď si už ani jednu sumu zapamätať nedokážem... 😀 super, že si napísala, inak by som si myslela, že nám dali zľavu, keďže cca o 2týždne idem na KET 😀 takže ty si po vklade? držím palce nech sa zadarí 😉

vierussa
30. nov 2013

no aj ja som platila 120eur.mam doma potvrdenku co mi dali co som bola .buduci rok 30na krku tak dufam ze bude uspesny.

mercinkax
19. jan 2014

U nás to bolo tak, že najprv riešila mňa a teraz sa venuje už len mm.

monca2013
7. feb 2014

ahojte baby prave som si čitala vaše prispevky,tiež tam chodim chodila som aj vtedy ked ešte bol dr.Hredzak žial 1ivf 1 KET neuspešne,a minuli rok to už tam robila doktorka 2ivf neuspešne no a mam ešte 5mrazačikov tak sa chystam zase. 🙂

alisita
autor
1. mar 2014

@monca2013 ahoj, ako to tam teraz chodi? ja som tam bola naposledy niekedy v septembri a bolo tam straaaasne vela ludi, ziadne sukromie, doktorka sice velmi mila ... ale neviem sa rozhodnut, ci tam pokracovat .... sme uz po 1 IVF, ale mrazacikov nemame, takze musime celu torturu absolvovat od zaciatku ...

monca2013
1. mar 2014

@alisita ahoj tak ja som bola naposledy v auguste na 2 ivf ET neuspešne,ale mam ešte mrazačikov tiež sa neviem rozhodnut kedy do toha zasa pojdem bojim sa toho sklamania 😒 a Dr.velmi mila aj sestrička. A kedy sa chystaš tam ist 😉

alisita
autor
1. mar 2014

@monca2013 chceme ist niekedy koniec marca zaciatok aprila, ale este velmi zvazujeme Iscare Martin, aj ked je to dalej ... ale ak chceme, je najvyssi cas lebo ma tlaci vek :( a ani zasoby vajok nemam velmi velke

monca2013
1. mar 2014

@alisita tak to vam držim palce, aj my sme zvažovali ist do Martina ale mam tam ešte mrazačikov tak neviem kedy si po nich pojdem rodina ma odhovara tak je to premna tažke 😒

dafy
1. mar 2014

@alisita nezvažovala si Brno??

jomini
1. mar 2014

Baby, nezostal Vam niektorej MERIONAL? Urgentne zhanam, vdaka.

alisita
autor
1. mar 2014

@dafy aj to bola jedna z moznosti ... mas skusenosti odtial? ako to vychadza? aj na martin so spoluucastou poistovne je problem nasporit :( ... a je to pre nas daleko, sme z kosic

alisita
autor
1. mar 2014

@monca2013 preco ta odhovaraju? ...

monca2013
2. mar 2014

@alisita ahoj tak odhovaraju ma preto lebo sa boja tiež z toho sklamania lebo po tych neuspechov som sa dostala do deepresie,a hovoria mo že ked mi to nevyšlo z čerstvymi embriami tak čo potom z mrazenymi že oni veriia že otehotniem prirodzene no ale im sa to lahko hovori ☹

alisita
autor
9. mar 2014

@monca2013 myslela som si, ze z nejakeho dovodu s tym nesuhlasia .... no ano, sklamanie je neskutocne, ked clovek sa tejto nadeje chyta ako slamky ... z toho mam obavy aj ja, ani som si nemyslela, ze tak tazko budem znasat neuspech ... ale chceme skusit zase, vela casu nemame, aby sme si neskor nevycitali, ze sme pre to neurobili vsetko

katy2
2. dec 2014

Dievcata, ktore ste poznali - zomrel Dr. Hredzak, vo stvrtok ma pohreb 😔 😔 😔

lenka2902
2. dec 2014

@katy2 preboha, co sa stalo? ako si sa o tom dozvedela? ☹ veď este nebol taký starý...no možno chorý, keďže o ňom dlhšie nebolo počuť...

katy2
2. dec 2014

neviem, co sa stalo.... bol dva roky starsi odo mna 😔 luto mi je aj jeho manzelky a maleho synceka - o par mesiacov starsieho od mojej dcerky 😔 neviem ho pustit z hlavy :(

poleva
13. dec 2014

@katy2 on tam už nerobil? hm ...počula som čo sa stalo,strašné

Strana
z2