Šanca na tehotenstvo po negatívnom teste po IVF
Ahojte.zaujima ma ci ste niektorá mali 14den po transfere negatívny test ale potom krvný test potvrdil tehotenstvo. Je este šanca alebo uz nie? Vopred píšem prosím nepíšte tie ktoré ste mali dve čiarky uz 8,9,10 den taka otázka nebola. Dakujem. Zaujíma ma to preto ze sme museli urýchlene odcestovať a prave nemam možnosť ist na krv ale spolieham sa iba na test/ je možné ze by bolo uhniezdenie neskôr a test este vyjde pozitívny 15,16den?
Po 14.dnoch to bohuzial moze odpisat, mrzi ma to.
@anonym_autor ahoj, nechcem ta sklamať, ale to hniezdenie prebieha pár dní po KET a nie je možné sa tam seknut ako keď niekto nevie kedy presne mal ovuláciu... Ja keď som sa radila s AI, keď berieme do úvahy že už implantujú väčšinou 5-dnovu blastocystu, 12. Deň po KET by mal byť spoľahlivý výsledok z moču, v krajnom prípade 13. A 14. Deň, tam mi už neukazovalo ani málo percentnú pravdepodobnosť chyby. Jasne, že nič neplatí na sto percent a vždy sa dejú zázraky, ale nespoliehala by som sa naň, mrzí ma to. Keď je napr. 5D blastocysta, 14 dni po KeT je človek už akoby 19. Dni po oplodnení (keď to porovnávame s normálnym cyklom) totiž.
Po 14 d testy aj krv negat
Nie,preto sa chodi na 14dpt na krv a ked je negativna,lekari vysadzaju lieky,mrzi ma to,ale to uz je bez sance

nie, ak je na 14dpt negativny, tak to tehotenstvo nie je, uz 10 den je taky, ze su tam male sance, nieto 14