September 2022 - prvý IVF cyklus
Ahojte, v septembri začíname so stimuláciou po dvoch rokoch neúspešného snaženia a následných vyšetreniach, diagnostikovaní,… kvôli, ktorým sa nám nedarilo…. je tu niekto kto je na tom rovnako? alebo začínate nový IVF cyklus v septembri? Predpísali mi Bemfolu a Cetrotide, niekto s týmito liekmi skúsenosti? nejaké rady? po vklade sa dávate na PN? ako to riešite?
Dnes je to presne týždeň čo sme boli na ivf.....to čakanie je nekonečne...tie pocity ze dôjde mrcha a potom zasa prejdú...inak žiadne náznaky....nevydržala som a spravila som dnes a nič 😭😭😭😭😭😭😥😥😥myslíte si že je to konečný verdikt....ci .....ked tam neje ani len náznak druhej ciarky
@marculka51 tak teda😭😭😭😭😭😭krv negativna ...tabletky vysadit...nevyšlo to 😭😭😭😭ten pocit sa neda opísať...avšak poobede mi volali z centra ...ze lekarka ma chce vidieť porozpravat sa ze ma objednala na genetiku...vôbec neviem co to obnasa a ci sa ešte do toho pustiť....strach zatial prevláda ze co ak pôjdem na druhé a zasa nic
@bubo85 je mi to hrozne luto ja som si to zazila ked sa nam prvý krat nepodarilo to bolo v roku 2017 tak som si povedala ze hned do toho nejdem tiez som bola na genetike a az po 5 rokoch sme isli este raz na umele a to som si povedala ze ked sa nepodarí tak nam to neni súdené ale vyšlo to z jednym embryom co sme mali na prvý krat tak drzim palce aby si sa spravne rozhodla❤️
@marculka51 prosím ta a co sa tyka tej genetiky co sa rieši??vieš mi niečo povedať bližšie??
@bubo85 tam nam brali krv a pýtali sa ake mame chorobyaj my aj rodicia aj súrodenci a ci maju surodenci deti a ci su zdrave ale z krvy budu vedieť ci si ty z partnerom ok nemusis sa vobec bat tej genetiky

@bubo85 vies co občas ma pobolievalo podbrušku ako si písala aj ty len ono to je hlavne o psychike káže sa nadstav ze to vyjde a aj keď som bola na krvi a volali ze to vyšlo tak som tomu neverila lebo som nič zvláštne necítila 🤣 ale pred kovov som si spravila ale 10 testov ani tým som neverila ze to vyšlo 🤣 tal ti htozne držím palce a dúfam ze šáš vedieť ako to dopadlo ale ja verím ze to dopadne na výbornú 🙏🙏🙏🙏