September 2022 - prvý IVF cyklus
Ahojte, v septembri začíname so stimuláciou po dvoch rokoch neúspešného snaženia a následných vyšetreniach, diagnostikovaní,… kvôli, ktorým sa nám nedarilo…. je tu niekto kto je na tom rovnako? alebo začínate nový IVF cyklus v septembri? Predpísali mi Bemfolu a Cetrotide, niekto s týmito liekmi skúsenosti? nejaké rady? po vklade sa dávate na PN? ako to riešite?
@marculka51 a v akom týždni si?
@klaudi123 ja uz som porodila❤️
Dnes je to presne týždeň čo sme boli na ivf.....to čakanie je nekonečne...tie pocity ze dôjde mrcha a potom zasa prejdú...inak žiadne náznaky....nevydržala som a spravila som dnes a nič 😭😭😭😭😭😭😥😥😥myslíte si že je to konečný verdikt....ci .....ked tam neje ani len náznak druhej ciarky
@bubo85 nie nezufaj este pockaj apon tri dni a potom sprav test
@marculka51 tak teda😭😭😭😭😭😭krv negativna ...tabletky vysadit...nevyšlo to 😭😭😭😭ten pocit sa neda opísať...avšak poobede mi volali z centra ...ze lekarka ma chce vidieť porozpravat sa ze ma objednala na genetiku...vôbec neviem co to obnasa a ci sa ešte do toho pustiť....strach zatial prevláda ze co ak pôjdem na druhé a zasa nic
@bubo85 je mi to hrozne luto ja som si to zazila ked sa nam prvý krat nepodarilo to bolo v roku 2017 tak som si povedala ze hned do toho nejdem tiez som bola na genetike a az po 5 rokoch sme isli este raz na umele a to som si povedala ze ked sa nepodarí tak nam to neni súdené ale vyšlo to z jednym embryom co sme mali na prvý krat tak drzim palce aby si sa spravne rozhodla❤️
@marculka51 prosím ta a co sa tyka tej genetiky co sa rieši??vieš mi niečo povedať bližšie??
@bubo85 tam nam brali krv a pýtali sa ake mame chorobyaj my aj rodicia aj súrodenci a ci maju surodenci deti a ci su zdrave ale z krvy budu vedieť ci si ty z partnerom ok nemusis sa vobec bat tej genetiky

@bubo85 vies co občas ma pobolievalo podbrušku ako si písala aj ty len ono to je hlavne o psychike káže sa nadstav ze to vyjde a aj keď som bola na krvi a volali ze to vyšlo tak som tomu neverila lebo som nič zvláštne necítila 🤣 ale pred kovov som si spravila ale 10 testov ani tým som neverila ze to vyšlo 🤣 tal ti htozne držím palce a dúfam ze šáš vedieť ako to dopadlo ale ja verím ze to dopadne na výbornú 🙏🙏🙏🙏