icon

Silné bolesti podbruška po ET: Dobré alebo zlé?

patts
21. júl 2024

Ahojte,viem,že je tu veľa diskusií k tejto téme aj k tomuto konkrétne, ale aj tak by som možno bola rada za nejaký názor,prípadne spoznať niekoho kto si teraz tým prechádza tiež. Dnes mi začína 6 deň po ET, v noci resp. skoro ráno som sa až zobudila na bolesti v podbrušku čisto ako keď mi začína cyklus (zvyknem mať veľmi bolesti) veľmi som sa zľakla či je to dobré alebo skôr zlé znamenie :( viem,že každé telo reaguje individuálne ale nájdem tu niekoho kto mal takéto bolesti tiež a bolo nakoniec ET úspešné?

Strana
z2
anika02
22. júl 2024

@patts úprimne? Kvalitu neviem, v papieroch nepíše....vklad som mala 11.7 takze dnes som 11DPT ja som mala KET a na krv som sa objednala vo štvrtok vraveli mi tak od 24-26 na odber

anika02
23. júl 2024

@patts @patts tak dnes som robila clearblue, čiarka nabehla hneď a myslím si že silnejšia. Tieto testy sú asi ozaj najlepšie 😉 zajtra urobím ten čo ukazuje týždeň a končím s testovaním ... To som nechcela testovať vôbec a teraz robím test každý deň 🫣 ty si zohnala test?

patts
autor
23. júl 2024

@anika02 noo tak toto je už myslím,že úplne jednoznačné! ☺️ nebudem ti gratulovať dopredu, počkáme na výsledky ale myslím,že u teba je to na dosť dobrej ceste! 🙏🏻 ja som si už nerobila test,zajtra mám odber tak už vydržím nejako 😁 ale daj vedieť ako ti ukáže tamten zajtra 🙂 ja bojujem so svrbením celého tela,volala sol aj dnes do centra lebo nerozumiem z čoho ale každým dňom sa to zhoršuje,tak pravdepodobne mi budú musieť zmeniť niektorý liek ale že už počkáme na zajtrajšie výsledky a podľa toho sa uvidí…a dnes zas mám také silnejšie bolesti podbruška 🙈

anika02
23. júl 2024

@patts vieš že som celý deň na teba myslela? Či si testovala a ako pokračuješ....😁 Je zvláštne a zároveň pekne ako sa ženy podporujú a držia si palce aj keď sa vôbec nepoznajú. Ako podobný osud spája ľudí ☺️ zajtra ti budem silno držať palce potom daj hneď vedieť...a to svrbenie...aké lieky berieš?

patts
autor
23. júl 2024

@anika02 presne ako píšeš! 🙂 kto si týmto všetkým neprejde nevie sa do takej ženy vcítiť a keďže my vieme,preto hneď každej jednej z nás by som dopriala mať najprv ten zázračný pocit dieťa nosiť pod ❤️ a potom si ho držať v náručí! 🥹 ďakujem krásne! ☺️ dám určite vedieť hneď! Hneď ako sa z toho spamätám 😁 …. ale zas ma stresujú tie intezívnejšie bolesti toho podbruška 🤦🏼‍♀️ .. ja beriem progesterón,estrofem a clexane a buď že môže to byť z toho progesterónu alebo z clexanu 🤷🏼‍♀️ ale vysadiť mi nemôžu nič z toho lebo to potrebujem čiže uvidíme zajtra po výsledkoch,keď tak budem musieť vydržať nejak to svrbenie kvôli bábu 🫠

anika02
23. júl 2024

@patts ja som mala tiež také bolesti hlavne ľavá strana, také pichanie...potom špinenie...dnes ok ... Myslím si že to má každá z nás inak a nedá sa povedať čo je dobre a čo zle...ale u teba cítim že zajtra bude krásna hodnota 😍

anika02
23. júl 2024

@patts ty neberieš medrol?

patts
autor
23. júl 2024

@anika02 no bodaj by si mala pravdu! 🙏🏻 my sme boli v sobotu na oslave a prišla za mnou manželova teta,z boku na mňa tak pozrela a tak radostne sa usmiala a potom si uvedomila tak prišla mi do ucha pošepkať,že ty čakáš bábätko,že? ☺️😁 ja som sa len začervenala a vravím,že nie nie 😅 a nato sa otočila na muža a mu tiež povedala a on,že nie,že to som len pribrala 😂 pritom šak nemala čo na mne vidieť aj keby mala pravdu 🤷🏼‍♀️😅 tak uvidíme zajtra či nie je nejaké veštica 😅 … medrol nie,ani som nepočula o tomto 🤷🏼‍♀️ na čo sa to používa? 🙂 ja len tie 3

anika02
23. júl 2024

@patts ja som medrol mala pri prvom vklade, neviem prečo, ale som si istá že by to vyšlo keby som nezareagovala na neho. Mala som také pichnutie silné a aj taký ružový výtok ako tu baby opisujú pri uhniezdeni. Ale skončila som na urgentne a hneď mi bolo jasné že z toho nič. Pri druhom pokuse mi ho nedali a ani ťuk. Teraz som si ho vypýtala aj keď som riskovala. Ani lekár mi ho veľmi nechcel dať. Ale neodolal môjmu šarmu a presvedčovacim schopnostiam 🤣🤣🤣 a zatiaľ to vyzerá fajn. Aj keď to ešte neviem. Medrol je na veľa veci a na veľa veci sa používa. Prečítaj si na nete. Dokonca jedna kočka bola somnou , vklady mala neúspešne nikdy sa neudržalo. Išla na imunológiu, dostala medrol a má prirodzene krásnu princeznú.

anika02
23. júl 2024

@patts ale zasa sa budem opakovať nemusí to byť medrolom a nie u každej by to pomohlo.

patts
autor
23. júl 2024

@anika02 a pri prvom si mala akú zlú reakciu na neho? ja sa obávam,že ja mám nejakú reakciu na niečo z tých liekov lebo mám už celé červené bodkované nohy a no neuveriteľne to svrbí 🤦🏼‍♀️ som zvedavá čo mi ráno povedia v centre 🙈 o tom medrole som doteraz nepočula ale vidíš,dôležité nech ti len zaberie! skúsim sa spýtať zajtra ak nezabudnem na neho 🙂 no ľudské telo je nevyspytateľné ☺️

anika02
23. júl 2024

@patts ja niektoré lieky ťažko znášam lebo mi z nich je zle...a musím vtedy piť veľmi veľa vody. Ja som si medrol dávala pred spaním lebo mi povedali že nie každý ho dobre znáša. Už som asi mala podráždený žalúdok? Žlčník? Pankreas? Neviem. V každom prípade som po dvoch dňoch mala ukrutné bolesti, rezanie, nemohla som dýchať. Bolo to deň po vklade. Najprv rýchla, na ďalší deň zvracanie a ďalší deň urgent. Týždeň som skoro nejedla a mala bolesti. Teraz ich beriem ráno, po jedle a veľa vody ..zatiaľ ok 😉

anika02
24. júl 2024

@patts dnes ráno 😉 a ty ako? Silno držím palce 🍀

patts
autor
24. júl 2024

@anika02 jeeeej,tak to je krása! 🥹 myslím,že už ani na krv ti netreba ísť a je to jasné 🫠 odber mám už za sebou,tak čakáme na výsledky a zmenia mi lieky ak bude pozitívny výsledok ale musím sa potom hneď objednať na hematológiu, pravdepodobne,že z toho Clexanu bude taká reakcia 🙈

patts
autor
24. júl 2024

@anika02 tak chvalabohu,že teraz to už znášaš dobre! 🙏🏻 asi to tak všetko malo byť ako je! 🙃

anika02
24. júl 2024

@patts určite budeš mať dobré výsledky. Kedy budú nevieš? Snáď ti nové lieky budú robiť lepšie a bude všetko ok. A tie lieky clexan sú načo?

patts
autor
24. júl 2024

@anika02 hcg 70,16 🥹🫠 … na riedenie krvi lebo na hematológii mi zistili trombofílny stav čiže to mi hneď povedali,že keď raz budem tehotná tak budem si musieť pichať injekcie na riedenie krvi aby som o bábätko neprišla …. v piatok mám ďalší odber či to stúpa,čiže v piatok sa ešte ukáže 🙏🏻 bože toto je taký neopísateľný pocit…človek stále premýšľal ako to oznámiť mužovi ako prekvapenie,nahrať si to na pamiatku a nakoniec to bolo úplne inak 😂 spontánne hneď po telefonáte už videl ako sa tvárim 🥹😁 taže z môjho dlhoročného plánu nič nebolo 😂😂 som zvedavá aku hodnotu budeš mať ty zajtra 🙏🏻 viem,že budeš mať pozitívny výsledok mňa už len hodnota hcg zaujíma 😁

anika02
24. júl 2024

@patts júj pozerám od rána kedy napíšeš 😍 teším sa s tebou veeeelmi ❤️❤️❤️ už len nech stúpa ❤️ no určite pories tu hematologiu. Aj ja budem musieť volať. Lebo lieky neberiem ale.tiez mám v papieroch niečo také. Aj teraz beriem aspirín....takže tiež budem volať. Resp. Sa pôjdem asi spýtať do MI.

patts
autor
24. júl 2024

@anika02 ďakujem krásne za podporu! 😘 držím palce na zajtrajší výsledok!

anika02
25. júl 2024

@patts takže hodnota HCG 188 😍

patts
autor
25. júl 2024

@anika02 ja som to vedela! 🥹 gratulujem!! ❤️❤️❤️máš ešte aj ďalší odber? ja som zvedavá na zajtrajšiu hodnotu 🙃

anika02
25. júl 2024

@patts ďakujem 😉 áno mám v pondelok....no aj ja som veľmi zvedavá ako pokračuješ...verím že bude už oveľa vyššia hodnota u teba...❤️

patts
autor
26. júl 2024

@anika02 bohužiaľ u mňa hodnota klesla na 35 a embryjko sa prestalo vyvíjať 😢 …. neviem sa s tým vysporiadať a prijať túto informáciu..stále mám v ušiach ako mi volala sestrička a s ľútosťou mi vraví,že tá hodnota klesla a mám vysadiť všetky lieky …. proste tomu neverím,ráno mi už aj zle začalo byť …. nerozumiem ako sa to mohlo takto skončiť

anika02
26. júl 2024

@patts úprimne, čítam tuto správu už asi piaty krát 😢 neverím .... Je mi to veľmi ľúto 😔 ani neviem čo povedať. Máte ešte mrazacikov? Je mi z toho smutno 😔 aj ja sa bojím pondelka... Ach 😢

patts
autor
26. júl 2024

@anika02 ani ja tomu stále proste neverím a čakám na telefonát z centra,že sa proste pomýlili… embryjko sa uhniezdilo,testy pozitívne a zrazu je preč… tak už to nezmením a musíme ísť nejako ďalej… toto sme mali ako učebnicové embryjko 4AA,priplatili sme si za všetko možné,máme zmrazené ešte jedno 4BB tak uvidíme čo bude ďalej …. ale ty sa hlavne nestresuj a neboj pondelka! 🙂 ja som už pri prvom odbere mala tú hodnotu 70 nižšiu čiže ťažko povedať kedy sa mi prestalo vyvíjať ale neboj u teba to určite tak nebude! 🙂 cítim to,takže hlavu hore a držím palčeky! nech pekne rastiete! my sme asi boli veľmi z toho tak nadšeni až ….. 😢 nevyznám sa tu ale nedaju sa tu písať potom nejaké súkromné správy? 😁 ak by si chcela mohli by sme v debatkách pokračovať aj naďalej,počas tvojho tehu ako budete pokračovať! 🙃 a môjho budúceho! 🙂

anika02
26. júl 2024

@patts ale ty si bola skôr na krv ako ja.... Verím že bude všetko dobre ale strach je tam stále.... Už od teraz ti budem silno držať palce aby dopadlo všetko dobre 😘 bola by som naozaj veľmi rada ak by sme si písali naďalej.... Skúsim pozrieť či sa dá súkromná správa 😉

patts
autor
26. júl 2024

@anika02 to je pravda ale mne už prvýkrát povedali,že tá hodnota je nižšia ale ja som verila,že sa to naozaj rapídne zvýši,aj som to tak cítila no pocit niekedy klame…ráno mi dokonca aj nevoľnosti začali,preto to proste neviem pochopiť …. neboj sa! ty hlavne kľud a užívaj si ten pocit tehuľkovania ďalších 9 mesiacov ☺️ ako aj ja aspoň na pár dní! ❤️🙃 verím,že bude dobre,musím si to hlavne nejako uvedomiť a ísť ďalej! 🙂 pokračujeme súkromne! 😁

Strana
z2