icon

Skúsenosť s klinikou ReproMedica v Bratislave

dzulliana
11. jún 2020

Ahojte baby, ja by som sa chcela spytat ci sa nájde niekto medzi vami kto ma skúsenosť s klinikou ReproMedica v BA. S manželom tam chodíme a dnes, po dlhom zvážení sme tam boli na konzultácii ohľadne umelého oplodnenia, keďže naše výsledky hovoria za vsetko. Mohli by ste mi, prosím, napísať vaše skúsenosti že ako ste dopadli a ako to vsetko prebiehalo?
Ďakujem veľmi pekne

Strana
z3
louboutins
19. nov 2020

@iana_123 tak zase pre mna chodit do Martina 2x do tyzdna na krv 6 hodin tam a spat je dost nerealne. Ja mam pod vplyvom hormonov zatazko odsoferovat Malacky- Bratislava.

jan_jerga
19. nov 2020

dobry vecer.tak pridite k nam do RM..budete spokojna, som presvedceny..

rk123
25. nov 2020

@jan_jerga prosim vas vy ste si tu pomylili forum so skusenostami zien, s nejakym marketingovym portalom?
to, ze sem niekto prida hociaku skusenost neznamena, ze vy ako majitel, alebo konatel to tu mate obhajovat a pisat ze to nie je pravda. nemyslim si, ze si hociaka zena tu nieco vymysla.
vase reakcie mi pridu totalne od veci.
a to teda aj ked nam sa u vas nepodarilo co sme chceli, s pristupom personalu aj doktorom drabekom som bola vzdy spokojna.

sirka9
16. dec 2020

@rk123 každý má právo na obhajobu. a to rovnako majiteľ kliniky ako každá jedna žena. argumenty treba mať aj vtedy, keď je protivník, nie len poza chrbát, keď sa dotyčný nevie brániť. tak je to fér. 🙂

doomuska27
2. júl 2021

@misiatko14 môžem prosím otázočku kde ste nakoniec zakotvili zvažujem tiež odchod po roku vdaka

sofinkafyore
16. aug 2021

@maca4684 stale je

miskabaz
18. aug 2021

@dzulliana Môžem sa opýtať ako ste na koniec dopadli? My sme teraz začali s priateľom chodiť do Repromedicy k dr.Hlinstakovi a zatiaľ sme spokojný

sirka9
19. aug 2021

@miskabaz Ahoj, ja som bola tiež u Dr. Hlinšťáka, momentálne vďaka nemu ťaháme už 25 týždeň. Od začiatku do konca som bola s ním veľmi spokojná. Držím palce, aby ste boli aj vy a prinieslo vám to iba pozitívne veci 🙂

miskabaz
19. aug 2021

@sirka9 No tak super gratulujem nech to dobre dopadne až do konca.

maca4684
22. aug 2021

@sofinkafyore ahoj, ano, dakujem, aj som sa k nej objednala minuly rok a hned sa mi podarilo otehotniet, mame krasneho synceka vdaka dr. Petrovej, uz ma 2 mesiace. ☺️

butterfly333
5. jún 2022

@91monika91 ahoj môžem sa spýtať ako ste pochopili? Ostali ste v RM či odišli do iscare? Ja idem prvý krát do isc6k dr Grossovej tiež som veľmi dobre ohlasy počula tak verím v zázrak snažíme sa už skoro 5r no ideme skúsiť DV. Mám 42r.

91monika91
30. aug 2022

@butterfly333 ahoj, my sme v repromedice skoncili, teraz mame pauzu, lebo sme s manzelom dost pracovne vytazeny. Ideme do, toho opet po novom roku.
My to, uz na SK riesit nebudeme. Priklaname sa k tomu, brnu.
Drzim ti palceky.
A ty si, nebola spoko v repromedice?

butterfly333
30. aug 2022

@91monika91 ahoj ja som nakoniec do iscare nešla išli sme do Repromedicy prvý krát teraz koncom júla sme tam boli hneď sme dali ziadost aby nám našli darkynu tak v septembri by sme ju mali mat zatiaľ sa mi tam páči. Bola som v Brne 2x no neúspešne.

srnac
15. dec 2023

Dobrý deň,

rád by som zdieľal moju skúsenosť s touto klinikou.
Ja mám 35 rokov partnerka 37.

Pokúšali sme sa o dieťa cca rok a rozhodli sme sa dať vyšetriť v tejto klinike.

Hneď pri prvom vyšetrení sme boli odporučenie na IVF procedúru vraj kvôli veku.

Nasledne som bol poslaný na spermiogran kde mi vyšli katastrofálne výsledky.

Výsledok bol bez akéhokoľvek podpisu a čísla vzájomne nesedeli preto to vo mne vzbudilo podozrenie. Partnerke ohľadom vajíčok tiež nedávali šancu a odporúčali začať IVF čo najskôr.

Obaja preferujeme zdravý životný štýl a preto sa nam výsledok spermiogranu nepozdával avšak spôsobil psychickú ujmu.

Rozhodli sme sa preto navstivit Helios v Martine kde sme zažili úplne opačný prístup s netlacenim do IVF.

Následne vykonali spermiogram a vyšli nadpriemerné výsledky čo do počtu spermií taktiež pohyblivosť. Spermiogram sa konal iba mesiac po spermiogranu v Repromedike.

Čiže otázka čo sa stalo v Repromedice jedine že by drasticky zlepšili parametre spermiogramu za mesiac čo je málo pravdepodobné.

Následne sa nam po mesiaci podarilo prirodzene počať a máme zdravého syna.

Nechcem tu nikoho obviňovať ale chcem aby ľudia poznali našu skúsenosť a volili správne pri výbere centra.

Strana
z3