Skúsenosť s vyšetrenim v Heliose
Má niekto skúsenosť s vyšetrením v Helliose ,kôli problému s otehotnením po 40?
ahoj, mam 39, snazime sa uz 1.5 roka. Mam za sebou viac IVF v Heliose. Z 1 IVF 2 blasty geneticky vhodne. Z 2 IVF 1 6 dnova blasta- nedala sa uz geneticky vysetrit. Mam za sebou 2 vklady tych geneticky vhodnych a zial nic.
@smeja1981 nevravim kazde vysetrenie vie na nieco prist a je to velmi napomocne... No popravde su vysetrenia ktore stoja nemalo penazi...
Ja som si uz tak povedala ze ak to ma vyjst vyjde to aj bez tohto vysetrenia.
Zacala som meditaciu urcenu na oplodnost a zacnem aj z horm.jogou.a uvidim...
Ak nam nevyjde umele asi skusime adopciu
Zdravím. Som čerstvo po druhej stimulácii v Heliose. Ostalo.mi jedno celé balenie injekcii Meriofert Kit 75 IU nerozbalene. Ak by sa niekomu zišlo rada posuniem ďalej. Stálo 60 eur dám za menej
Ahojte, ja sa tu k vám pridám... Prosím nejakú žienku, ktora by mala čas si so mnou popísať o heliose v Martine. Chystám sa tam prvýkrát a neviem co ma doslova čaká.. Pred rokom som mala MA, otehotnela som prirodzene, odvtedy sa nám nedarí.. Som tam objednaná na vyšetrenie, chceme zistiť s mužom príčinu prečo sa nám nedarí. Trochu som o tom čítala, ale veľmi nerozumiem tomu umelému oplodneniu... Co je to ta inseminacia?A co je IVF? Je nutné užívať aj hormónalne injekcie pri tom? Mam v tom chaos... Tak sa ospravedlňujem za možno hlúpe otázky...
@vierkainka
Ahoj chodim ho Heliosu ale do Kosic.Takze o martine ti neviem nic povedat.Podla mna chod na pohovor a uvidis co ti povedia ak chod po vysetreniach imunologia,hematologia,genetika,stitna zlaza.
Ak nie este pockaj co ti dr povie.
Inseminacia je odsledovanie ovulacie a vstrieknutie spermii do maternice kde by si mali najst cestu k vajicku.
IVF je uz hormonami riadeny cyklus.Teda dostanes bud dlhy alebo kratky protokol.Podla toho aky bude si vudes pichat lieciky.Tam uz mas odsledovane vajicka a ovulaciu.Za narkozy ti vyberu vajicja ktore oplodnia v labaku spermiami partnera.Par dni sa caka ako sa vajicka a neskor embrijka vyvyjaju.Ak ides hned na cerstvy vklad(ET) tak je to cca 5-6 dni po oplodneni.
Ba KET teda vklad zmrazeneho emvrijka sa chodi az po mesiaci.
Tuna som ti pridaľa skupinku.Pridaj sa tam vela sa dozvies.Mne baby velmi pomahaju
IVF-skusenosti,rady,uspechy
@buxus24 ďakujem veľmi pekne.❤️🌼Už som sa tam pridala. A ďakujem ti aj za odpoveď. 🌼
@voldemort my sme s Heliosom spokojní. Trápila som sa dokopy 3 roky otehotnieť a to som mladá žena. Moj gynekológ stále tvrdil že som v poriadku no iba v Heliose prišli na to čo mi je. Sú tam milý doktori a nenútili ma hneď do IVF skúšali sme najprv vyše pól roka prirodzenou cestou s hormónami a profukom vaječníkov, no nešlo to tak sme išli na IVF. Prvé IVF bohužiaľ neúspešné nemala som žiadne vhodné vajíčko, druhé IVF prvý KET neúspešný ale druhý KET úspešný a teraz som v 26tt 💙 verím, že to dobojujeme do šťastného konca
Ahojte, aj ja mám len pozitívne skúsenosti s Heliosom v Martine, vždy so záujmom a dôkladne hľadali riešenie pri plánovaní IVF. Práve sme boli nachystaní na krátky protokol (Decapeptyl a Gonal inj), ale pošťastilo sa nám spontánne. Lieky nám stoja v chladničke, ak by niekto v tomto čase začínal,tak rada posuniem (expiracia 4/2021)
@evika20 ahoj gratulujem.Opatruj sa a davaj si pozor.Lieky pridaj do skupiny vitaminy,lieky a ine doplnky.tam isto predas 😉
Inac posun tehu bacilky 😉😁
@jajka1233 u mna nic zavazne len si pichat fraxiparin a muz ma menej zivota schopnych plavcov.
Lekar nechapal preco sa nam nepodarilo otehu teraz.Tak ideme do dlheho protokolu ktory zacinam uz od 6.2. prva kontrola 21.2.
Verim ze teraz to uz bude uspesne.
A chcem zacat behat ked sa pocasie trosku umudri.nieco robit pre seba

@voldemort Síce nemám 40,ale tiež som absolvovala IVF v Heliose Martin a s manželom sme boli nad mieru spokojný. Hneď nám povedali kde je problém aj aké možnosťi máme. Super prístup celého kolektívu. 4 roky sme sa snažili o drobca a v ďaka Heliosu nám to vyšlo na prvý krát a teraz začíname 12 tt a dúfam to bez problémov do bojujeme do 40tt