Skúsenosti s centrom Reprofit Martin
Dobrý deň ,prosím máte nové skúsenosti s týmto centrom ,všade sú len staré recenzie. Momentálne ho navštevujeme ale nepáči sa mi ich prístup . Príde mi všetko rýchlo lekár nič nevysvetlí ,zvažujem zmenu centra . Aké ste mali skúsenosti vy?Ďakujem
@anonym_autor sú aj horšie.
Chodí tam už strašne veľa ľudí, tak majú menej času. Čim ďalej len rýchlejšie a rýchlejšie.Tiež som mala občas pri posledných navštevach ten pocit. Ale Helios mi prišiel ešte horší.
@monicazbb navštevovali ste ich ? Čo bola vaša negatívna skúsenosť
Chodí tam už strašne veľa ľudí, tak majú menej času. Čim ďalej len rýchlejšie a rýchlejšie.Tiež som mala občas pri posledných navštevach ten pocit. Ale Helios mi prišiel ešte horší.
@monicazbb a vám pomohli práve v tomto centre ? Lebo nás tlačia len do ivf tak nevieme
@anonym_autor my sme nemali takú zlu skúsenosť, prvá konzultácia nám pán doktor pekne vysvetlil čo a ako, navrhoval ivf ale my sme chceli skúsiť inú cestu. Nebol proti, skúsiť môžme ale skôr preferoval v našom prípade ivf. Takze prvá konzultácia bola dlhšia aj nám vysvetlil ale ďalšie sona a iui to bola skôr taká Rýchlovka. V našom prípade návšteva reprofitu mt bola asi 4x
my sme chodili do toho centra a keď som si pýtala doktora Sakala bola som vždy spokojná. Predtým sme chodili do heliosu a to bol otras
Personálna katastrofa, zmatok na kazdej strasne.Sakal ok