Skúsenosti s dlhšou stimuláciou pri krátkom protokole
Ahojte, stimulovali ste niekto dlhsie ako 15-16 dni?vcera 13.den na uzv len 5 folikulov od 13-18 Mm..tak pokracujem a kontrola zase na 16.den…to som si myslela, ze budem mat uz po OPU. Vzdy beru aj krv takze krv asi dobre…ma niekto skusenosti s takouto dlhšou stimuláciou? Vyslo Vam to? A nepraskne dovtedy ten najvacsi folikul?mam diphereline a Menopur 225.dakujem
@klarabohun77 dievcata, pripnem sa k vasej diskusii, lebo..Ja som bola vcera, na 9DC na USG. Mam soft stimul. A pri velkosti folikul 7 a 9mm, mi Dr.povedala, aby som to stopla, ze nereaguju :(
Som z toho zarazena, lebo sa mi to zda skoro a nechcem to len tak "utat"
Citam, ze aj vam predzovali stimulku, cize na 9DC toto, mi pride cudne
@monika207 ja mam nizke AMH dali kratky protokol dnes som 15.den a zajtra rano idem na kontrolu. Najskor som zacina 1 diphereline a menopur 185 na stvrty den mi brali krv a asi som ju nemala dobru tak zvýšili menopur na 225 a potom uz krv dobra len sa im nechcelo. Vo stvrtok teda 13.den som mala len jeden 18mm a dalsie 4-5 okolo 13 Mm strasne pomaly rastu tak mi to predlzili, uvidim zajtra som hrozne zvedava ci dorástli aspon na tych 18mm. Na zaciatku mi ale povedali ze zoberu z kazdeho nad 10mm…
@jankaa26 jeeej gratulujem 🍀
@jankaa26
A v akom Cár si prosim?
@klarabohun77 mne anielen krv nikdy nevzali.. Ani pri dlhom protokole, ze ako reagujem, nic
A teraz pri soft, za 3min verdikt, ze to mam skoncit na 9DC, lebo rastu pomalsie
Uprava davky liekov, alebo nieco, nic navrhnute skratka 🙄
A vravela mi, ze aby bol odber, musia mat aspon 18mm
@monika207 Ano musia mat aspon 18 mm no ale v martine mi vraveli ze dozrievajú aj v menších len malokedy to tak je..citala som ze si v Brne, si v reprofite? A aky lekar?ak nemas z toho Dobry pocit tak zmen. 9dc sa mi zda strasne skoro a cudne je ze neskontrolujú hladinu hormonov…
@klarabohun77 gyncare NR
@klarabohun77 ano, v reprofite Brno
Ved aj mne je cudne, ze za cely cas nijaky odber, nic.
@monika207 a co ides teda teraz dalej robit?
@jankaa26 Ajoj este otázočka..rástli ti folikuly rovnomerne? Ja som dnes bola na kontrole a jeden uz mal 25mm to uz je asi vela, dalsie mali 20,16,16,9,8…dnes uz nemam pichat lieky len ovitrele a v utorok rano mam OPU. Ty si mala rovnako velke ?na ten najvacsi som sa spoliehala ale ten bude uz prezrety urcite
@klarabohun77 mala som rozne velkosti a preto boli zrele len 2 vajicka.

@klarabohun77 mne predlzovali tiez o par dni lebo som neskor zacala reagovat. Vajicok som mala tusim cca 13 ale aj nedozrete, prezrete. Vhodne na oplodnenie boli 2. S jednym som v 30 tt a druhe je zmrazene.