Dlhý protokol

sirillkamafi
2. apr 2022

Ahojte 🙂
Chcem sa spýtať, či mi naaaahodou neviete povedať..
22.3. Som začala dlhy protokol.. picham len diphereline zatiaľ.. povedal mi lekár, že to musí volako nakombinovať a o týždeň posunúť, keďže ide veľká noc..
MS som dostala 29.3.
Na kliniku mám prísť 7.4. Po ďalšie lieky..
povedal mi, že 19-20-21 budem mat OPU..
No a teraz moja otázka.. je možné mat aj vklad v tomto cykle? Lebo mávam tak 29-31 dňový cyklus a keby je OPU 19.4. Napríklad tak to by bolo už 22 deň cyklu..

ailiba
2. apr 2022

@sirillkamafi ahoj... Nechapem, co znamena, ze bude velka noc. Mne napriklad robili vklad na velku noc😅. Telo nema sviatky. A ty uz aj vies, kedy bude opu? Pride mi to divne, ved on nevie dopredu, ako ti telo zareaguje. Ak ti to vyjde, tak ako planuje, tak vklad stihnes... Ale to nikdy nevies.

sirillkamafi
autor
2. apr 2022

@ailiba píšem to čo mi bolo povedané, gyncare nerobí cez sviatky..
a hej OPU vraj 19-20-21

ailiba
2. apr 2022

@sirillkamafi chapem, len je to podla mna nie celkom dobry pristup... Ak to teda vyjde tak, ako pkanuju, tak to stihneš. Ale ked ti mozem poradit, tak sa tym vobec netrap... Ja som mala tiez najprv stres, ze jedy to vyjde... A zbytocne. Vyjde to tak, ako ma. Ale tie terminy mi sedia... Budes mat dostatocne velku sliznicu, aj cas na uhniezdenie. V jazdom pripade drzim palce, aby to vyslo👍🙏💗.

sirillkamafi
autor
2. apr 2022

@ailiba ďakujem, si zlata.. mna trosku zaskočilo, že ak mám mat 22DC len OPU či to neni neskoro.. lebo čo čítam tak vždy je okolo 16-17 dňa..

ailiba
2. apr 2022

@sirillkamafi urcite im v tomto doveruj.. Oni ta hormonalne tak nastavia, aby to bolo v poriadku. Aj vplyvom progesteronu by ti ms urcite meskala. A ak sa to nahodou nestihne, ale z nejakeho ineho dovodu neuskutocni v tomto cykle, tak sa to posunie. Ale z mojej skusenosti je lepsie trosku neskor, ako skor. Rado sa stalo😉, drzkaj sa. A hlavne kľud.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre