icon

Skúsenosti s Ferticentom: Robia ešte ET?

12. jan 2025

Ahojte baby, navštevujeme Ferticent a mám naplánovanú stimuláciu.
Premýšľam že by som išla aj do ET keď by sa nekonal OHSS.
Minule som ho mala tak ET neból možný.
Teraz mám minimálne dávky tak sa chcem opýtať či vám vo Ferticente robili aj ET?
Čítam že ho niektoré centrá už nerobia 🙂
Ďakujem.

bibka89
2. feb 2025

Dobry den, ano urobili, ale nevysiel, dve embrya som mala a hned o mesiac som isla na ket a ten vysiel 🙂 tiez dve embrya ale iba jedno sa chytilo a teraz som uz skoro 11tyzden 🙂 v utorok idem pre tehotensku knizku 🙂

autor
2. feb 2025

@bibka89 super, gratulujem❤️
Ja som na koniec mala, 29 vajíčok a OHSS tak sa aktuálne pripravujem na KET. 😊

bibka89
2. feb 2025

Ket ma omnoho vyssiu uspesnost, ja som isla v nativnom cykle a super 🙂 drzim palce

mimicka2013
5. mar 2025

@bibka89 KET v native znamena ze nedavaju vobec nic? A kde si bola? Navrhla to dr ci ty si chcela?

bibka89
9. mar 2025

@mimicka2013 pichla som si Ovitrelle, o dva dni som isla na vklad a kontrolovali mi krv ci mam ok progesteron, v den vkladu som si ho zacala vkladat hned po vklade, mala som davku 800mg a tiez som preventivne pichala Fraxiparin, no hned nato som strasne ochorela (co bolo asi aj stastie lebo telo negativne neragovalo na embryo), bolo to ale strasne, myslela som, ze to nevyjde a teraz som uz v druhom trimestri chvalabohu a uz ani neberiem lieky…navrhla mi tento postup doktorka podla hladin hormonov v krvi a vo Ferticente som bola…vraj KET a nativny cyklus je super kombinacia a cakame chlapceka 🩵

mimicka2013
10. mar 2025

@bibka89 gratulujem a dakujem za odpoved. Na ktory den si mala vklad a kolkodnove embryo?

bibka89
21. mar 2025

@mimicka2013 na 6den a 6dnove embryo, museli mi to odlozit o par hodin a urobit v narkoze lebo sa to “nedalo” normalne 🙈

mimicka2013
21. mar 2025

@bibka89 vklad si mala v narkoze??😱 to preco? A ze si nemala predoperacne nevadilo??

bibka89
26. mar 2025

@mimicka2013 mala som predoperacne platne od odberu vajicok a vklad preto v narkoze lebo nevedel to lekar vlozit aj mam opacne otocenu maternicu, kazdopadne, nevedel sa trafit…hrozna skusenost neprajem nikomu…