Skúsenosti s klinikou Reprofit v Bratislave a Brne
Dobrý deň, máte prosím skúsenosti s klinikou Reprofit v Bratislave alebo v Brne?
@jumba ja vdaka reprofit Brno zachvilu porodim, takze za mna urcite ano. Prve ivf som mala na Slovenku uplne neuspesne, ani jedno embryo, tak sme sa rozhodli pre Brno, kedze mali vyborne recenzie a nelutujeme to.
@jumba ja chodím do BA a zatiaľ až na niektoré postoje lekárky všetko ok. Mala som ešte len jeden KET a žiaľ MA, ale to nemá nič s klinikou. Odobratie vajíčok, celková komunikácia, lekárky, ja nemôžem nič moc vyčítať. Samozrejme, možno neskôr sa niečo vyskytne. Ale mne to za to stálo, skúsiť to s nimi, lebo chodiť do Brna nie je zas tak praktické, najmä keď človek nepoužíva auto. Mala som aj konzultáciu s Brnom, pridelili mi na diaľku lekárku z Ostravy, to mi príde zvláštne. Kamoška chodila do Brna a teda, aj tam togo už asi majú trocha moc, lebo pár veci jej tam domotali, pokazili, neskoro začali riešiť, neodpovedali... Mňa tým skôr odradila, ale rozumiem, že väčšina skúsenosti s Brnom je dobrá.
Brno za mna hrozne to je proste pasová vyroba
Ďakujem všetkým veľmi pekne. Brno je pre mňa najviac nepraktické, keďže som zo stredného SVK a v BA som ako doma. Ale Brno ma zaujalo len preto, že ho spomínalo viac žien a o BA som nepočula.. v decembri máme prvú online konzultáciu s Brnom, tak asi uvidím podľa komunikácie s lekárom..
A brali ste aj nejaké tie materské kašičky alebo ako sa to vola a niečo užívali aj vaši chlapi na podporu?..lebo je toho nejako veľa a nevyznám sa v tom..
Ďakujem všetkým veľmi pekne. Brno je pre mňa najviac nepraktické, keďže som zo stredného SVK a v BA som ako doma. Ale Brno ma zaujalo len preto, že ho spomínalo viac žien a o BA som nepočula.. v decembri máme prvú online konzultáciu s Brnom, tak asi uvidím podľa komunikácie s lekárom..
@jumba ja mam z reprofit Brno 2 deti z druheho ivf,preto som pisala ze top skusenosti
@jumba chodila som do Reprofitu Martin, mám synčeka vďaka nim hneď na prvý vklad. Neviem, či uvažuješ aj nad týmto centrom, ale určite odporúčam 👍
A brali ste aj nejaké tie materské kašičky alebo ako sa to vola a niečo užívali aj vaši chlapi na podporu?..lebo je toho nejako veľa a nevyznám sa v tom..
@jumba kúp si niečo s kyselinou listovou hlavne, ťa sa má užívať pred počatím nejaku dobu ideálne - LejdyVita, Femibion napríklad. Muž uzival Fertiduo, ale kvalita spermií sa ovplyvňuje tri mesiace vopred, na to treba myslieť 🙂
@jumba kúp si niečo s kyselinou listovou hlavne, ťa sa má užívať pred počatím nejaku dobu ideálne - LejdyVita, Femibion napríklad. Muž uzival Fertiduo, ale kvalita spermií sa ovplyvňuje tri mesiace vopred, na to treba myslieť 🙂
@ivananr kyselinu sme brali obidvaja, celkom poctivo nepomohla :-/
@jumba akeho lekara si si vybrala?
@ivananr kyselinu sme brali obidvaja, celkom poctivo nepomohla :-/
@jumba kyselina listová nezvyšuje šancu počať, ale znižuje šancu na niektoré vývojové chyby plodu keď sa to raz podarí, pričom ju treba začať brať kým sa to podarí... Žiaden doplnok stravy neurobí zázrak aby sa vám to podarilo, ale niektoré baby skúšajú Napr. Verra a pod.
@jumba ja chodím do BA a zatiaľ až na niektoré postoje lekárky všetko ok. Mala som ešte len jeden KET a žiaľ MA, ale to nemá nič s klinikou. Odobratie vajíčok, celková komunikácia, lekárky, ja nemôžem nič moc vyčítať. Samozrejme, možno neskôr sa niečo vyskytne. Ale mne to za to stálo, skúsiť to s nimi, lebo chodiť do Brna nie je zas tak praktické, najmä keď človek nepoužíva auto. Mala som aj konzultáciu s Brnom, pridelili mi na diaľku lekárku z Ostravy, to mi príde zvláštne. Kamoška chodila do Brna a teda, aj tam togo už asi majú trocha moc, lebo pár veci jej tam domotali, pokazili, neskoro začali riešiť, neodpovedali... Mňa tým skôr odradila, ale rozumiem, že väčšina skúsenosti s Brnom je dobrá.
@anonym_b6d477 mne Brno odpisovalipo dlhom case ba reagovali hneď, vsetko riešili, snažili sa vyhovieť aj na diaľku a prispôsobiť keďže odchádzam zo zahraničia
Čo sa týka centra, ja som spokojná s Reprofitom BA, vždy boli ku mne milí, ochotní, vypočuli, poradili.. zákroky všetky profesionálne prevedené.. aktuálne po 1. KET čakáme prvé bábätko.
Čo sa týka vitamínov, naozaj odporúčam dať si skontrolovať vitamíny a minerály v krvi (feritin, vitamin D..) . Napriklad Synlab ma na to specialny balicek. Ale napr ja som si navolila potrebne veci v Unilabs. A na základe toho doplniť vitamíny , ktoré chýbajú. Vitamín D spraví veľmi veľa, taktiež nedostatok zásob železa v krvi... telo ked nie je pripravene aj z tejto strany, nedovoli si otehotniet, aby postradalo..

@jumba s Brnom top skusenosti