icon

Skúsenosti s klinikou Repromedica v Bratislave

cuci22
29. sep 2025

Ahojte. Navštevujete niekto kliniku Repromedica v Bratislave?
Pozerala som na internete že už v tíme nieje fotka doktorky Ďurechovej. Už tam nepracuje? Neboli sme tam pol roka 🤔

babushkaem
29. sep 2025

podla mna este je, kamoska k nej chodi, minuly mesiac urcite bola, dufam, ze neodisla

babushkaem
29. sep 2025
@babushkaem

podla mna este je, kamoska k nej chodi, minuly mesiac urcite bola, dufam, ze neodisla

@babushkaem teraz kukam aj ja, ze tam je nejaky doktor.. neviem no

cuci22
autor
29. sep 2025
@babushkaem

@babushkaem teraz kukam aj ja, ze tam je nejaky doktor.. neviem no

@babushkaem ja som si len tak prezerala ich stránku a v kolónke o nás som ju nenašla a predtým bola ako prvá jej foto a pri nej napísané vedúca lekárka. Bola som jej pacientkov vyše roka a sprevádzala nás celým IVF

babushkaem
30. sep 2025
@cuci22

@babushkaem ja som si len tak prezerala ich stránku a v kolónke o nás som ju nenašla a predtým bola ako prvá jej foto a pri nej napísané vedúca lekárka. Bola som jej pacientkov vyše roka a sprevádzala nás celým IVF

@cuci22 ved aj mna.. velmi dobra lekarka

ninaj24
30. sep 2025

my sme u dr. Ďurechovej boli naposledy v júli a celkom ma táto info prekvapila, bola to úžasná lekárka a pomohla nám k tehu. Cítila som sa tam veľmi dobre, aj s prístupom som bola veľmi spokojná.

babushkaem
30. sep 2025

tak nedalo mi to a volala som tam a nerobi tam uz :( pred mesiacom este bola

cuci22
autor
30. sep 2025
@babushkaem

tak nedalo mi to a volala som tam a nerobi tam uz :( pred mesiacom este bola

@babushkaem to naozaj?? No to je skvelé, bola to skvelá doktorka, jej prístup bol neskutočne skvelý.
A teraz jej pacientky kto prebral? To vám nepovedali??

babushkaem
1. okt 2025
@cuci22

@babushkaem to naozaj?? No to je skvelé, bola to skvelá doktorka, jej prístup bol neskutočne skvelý.
A teraz jej pacientky kto prebral? To vám nepovedali??

@cuci22 je tam ten doktor, lebo ta doktorka co tam ostala, s nou som nemala moc dobre ksusenosti, a tohoto nepoznam...

cuci22
autor
1. okt 2025
@babushkaem

@cuci22 je tam ten doktor, lebo ta doktorka co tam ostala, s nou som nemala moc dobre ksusenosti, a tohoto nepoznam...

@babushkaem ja zasa nemám dobrú skúsenosť s tým doktorom 😯 skvelé...

babushkaem
1. okt 2025

treba zistit, ci nesla len do nejakeho ineho centra.. viem ze kedysi bola v iscare

cuci22
autor
1. okt 2025
@babushkaem

treba zistit, ci nesla len do nejakeho ineho centra.. viem ze kedysi bola v iscare

No budeme to musieť nejako zistiť len ako 😯 a my už máme v Repromedica mrazáčikov, čiže budem musieť ísť k jednému z nich... normálne mám nervy lebo naozaj ona vedela o mne úplne všetko, vedela mi vždy nastaviť liečbu a podobne...

babushkaem
1. okt 2025
@cuci22

No budeme to musieť nejako zistiť len ako 😯 a my už máme v Repromedica mrazáčikov, čiže budem musieť ísť k jednému z nich... normálne mám nervy lebo naozaj ona vedela o mne úplne všetko, vedela mi vždy nastaviť liečbu a podobne...

@cuci22 hej aj ja tam mam este jedno..

cuci22
autor
2. nov 2025
@babushkaem

@cuci22 hej aj ja tam mam este jedno..

@babushkaem teraz som pozerala stránku a už znovu tam je MUDR.ĎURECHOVÁ ako vedúca lekárka 🧐🧐 tak ja už naozaj neviem

babushkaem
3. nov 2025
@cuci22

@babushkaem teraz som pozerala stránku a už znovu tam je MUDR.ĎURECHOVÁ ako vedúca lekárka 🧐🧐 tak ja už naozaj neviem

@cuci22 opytam sa kamosky, ona mala teda OPU

cuci22
autor
4. nov 2025
@babushkaem

@cuci22 opytam sa kamosky, ona mala teda OPU

@babushkaem ďakujem, som zvedavá

cuci22
autor
17. nov 2025

Tak ako?