icon

Skúsenosti s MUDr. Ivanom Walenfelsom pri liečbe neplodnosti

1. aug 2025

Ahojte. Riešila ste niektorá neplodnosť u MUDr. Ivana Wallenfelsa? Chodila som k nemu počas prvého tehotenstva som jeho pacientka ale po pôrode mi nastúpilo pravdepodobne PCOS, keďže mi nechodí skoro vôbec menzes. Napíšte mi Vaše skúsenosti ak ste to s ním riešili a či Vám pomohol.

148terka148
1. aug 2025

Ja som ku nemu chodila 2r .

terry658
1. aug 2025

@anonym_autor chodim k nemu stále. Je to top odborník. Čakáme už štvrté bábo a to mám PCOS.

autor
2. aug 2025
@terry658

@anonym_autor chodim k nemu stále. Je to top odborník. Čakáme už štvrté bábo a to mám PCOS.

@terry658 prosím ťa ak ťa to neobťažuje povedala by si mi niečo viac ako tá liečil pri PCOS, keď si chcela otehotnieť ? Ďakujem veľmi pekne

terry658
2. aug 2025
@anonym_autor

@terry658 prosím ťa ak ťa to neobťažuje povedala by si mi niečo viac ako tá liečil pri PCOS, keď si chcela otehotnieť ? Ďakujem veľmi pekne

@anonym_autor spravil hormonalny profil. Mne bolo treba progesteron. Upozornil ma, že je dobre sa vyhýbať bielej múke, cukru, alkoholu a bolo by fajn si spraviť testy na potravinové alergie.
Skúšali sme hcg injekcie, estrogen a aj progesteron. No u mňa táto terapia nezabrala.
Najviac zabrla úprava životného štýlu a naučiť sa spozorovať kedy mám ovuláciu. Hneď po otehotnení nasadený progesterón. Naozaj sa mi venoval a všetko vysvetlil.