Skúsenosti s použitím Sanakinu pred vkladom
Ahojte. Máte niektorá skúsenosť s aplikovaním Sanakinu do endometria pred vkladom? Minuly vklad mi vyšiel, no mala som hematom a nasledne MA v 9+5. Lekár mi povedal, že ďalši vklad by skusil Sanakin a Estrofem ako prevenciu aj proti Nk bunkam. Dalsia lekarka narvhla aj fraxiparin. Mate s tym niektora skusenost? Kedy sa to presne aplikuje v prirodzenom cykle? Ďakujem. 😊
Mám skúsenosť, pozitívnu. Aplikovali mi Sanakin deň alebo dva dni pred vkladom, presne si to už nepamätám. Fraxiparin a anopyrin som brala od vkladu celé tehotenstvo kvôli syndrómu lepivých doštičiek a od vkladu son mala Estrofem, Prolutex a Progestanelle. Nk bunky som mala mierne zvýšené a miernu alergiu na mužove spermie. Brala som Omega 3 a Koenzým Q10 pred a po vklade.
@anonym_46876a wow super! Gratulujem🥰 ako ti prosim zistili syndrom lepivych doštičiek? Hematologia?
@anonym_46876a wow super! Gratulujem🥰 ako ti prosim zistili syndrom lepivych doštičiek? Hematologia?
@lia1911 áno na hematológii. Ďakujem veľmi pekne a prajem ti aby ti to vyšlo😊
@lia1911 áno na hematológii. Ďakujem veľmi pekne a prajem ti aby ti to vyšlo😊
@anonym_46876a tú mam v poriadku, no aj tak tam bol ten hematom. Ďakujem. Chcem spraviť samozrejme maximum. Verím, že sa nám to podarí až do samého konca.
Ahoojte, máte niekto nejaké dalšie skúsenosti so sanakinom?
@vas284 ahoj, ja idem buduci tyzden na vklad a žiadam si aj Sanakin (v gynfive to volaju prp). Dam vediet potom 😊
@lynda888 ahoj, ano vyslo to🥰 bola som na Sanakin 2 dni pred vkladom. Je to bezbolestne a rychle. Ma to ovela vacsi zmysel ako nejake smiesne embryoglue (to sme si nedali, toto je len marketing)
@lynda888 ahoj, ano vyslo to🥰 bola som na Sanakin 2 dni pred vkladom. Je to bezbolestne a rychle. Ma to ovela vacsi zmysel ako nejake smiesne embryoglue (to sme si nedali, toto je len marketing)
@anonym_809d2c ja mám zajtra KET. Včera som mala Sanakin. Uvidíme. Zatiaľ 1x KET nič, 2x KET pozit, ale neskôr spontánny potrat. Uvidíme o 2 týždne...
Teším sa, že tebe to vyšlo.
@anonym_809d2c ja mám zajtra KET. Včera som mala Sanakin. Uvidíme. Zatiaľ 1x KET nič, 2x KET pozit, ale neskôr spontánny potrat. Uvidíme o 2 týždne...
Teším sa, že tebe to vyšlo.
@lynda888 to ma mrzi, ja som mala MA po prvom KET, predtym cerstvy vklad nevysiel. Drzim palce nech ti to tentokrat so Sanakinom vyjde💪 podla mna to ma zmysel a stoji to za to. Vyživi to pekne prostredie maternice a pripravi sliznicu. Predtym som mala aj hematom tak verim, že tentokrat bude všetko v poriadku, zatial sa citim super.

Mám skúsenosť, pozitívnu. Aplikovali mi Sanakin deň alebo dva dni pred vkladom, presne si to už nepamätám. Fraxiparin a anopyrin som brala od vkladu celé tehotenstvo kvôli syndrómu lepivých doštičiek a od vkladu son mala Estrofem, Prolutex a Progestanelle. Nk bunky som mala mierne zvýšené a miernu alergiu na mužove spermie. Brala som Omega 3 a Koenzým Q10 pred a po vklade.