icon

Skúsenosti s prvým IVF v Helios Banská Bystrica

automobil199
Včera o 14:10

Máte tu niekto skúsenosť s prvým IVF v Heliose BB okolo 30-tky? Podarilo sa vám to na prvýkrát, alebo ste museli ísť do ďalších vkladov? Zisťovali príčinu, ak to nevyšlo? Ďakujem

anonym_feb7df
Včera o 16:42

@automobil199 my sme. Boli v Heliose BB ale nie na IVF ale IUI, ja som boal spokojna lebo do nicoho nas netlacili, sami pomenovali problem a neriesili hned IVF ako jedinu moznost

anonym_1ee203
Včera o 17:33
@anonym_feb7df

@automobil199 my sme. Boli v Heliose BB ale nie na IVF ale IUI, ja som boal spokojna lebo do nicoho nas netlacili, sami pomenovali problem a neriesili hned IVF ako jedinu moznost

@anonym_feb7df my sme boli asi 4r dozadu v bb helios a nás teda po vstupných vyšetreniach tlačili hend do ivf, hneď po oznámení výsledkov že čo je u nás zle tak hneď na nás pani doktorka že kedy začneme s ivf procesom? Proste chcela hneď hneď, my sme boli jednak zaskočený že teda jediná možnosť je ivf a tak sme to odmietli, že najprv skúsime pár mesiacov brat vitamíny (hlsvne partner na spg) a pripadne by sme šli neskôr do ivf. Potrebovali sme to spracovať. Keď sme chceli svoj postup tak dr jasne že môžme to skúsiť aj inak to sa už nebránila.

automobil199
autor
Včera o 19:36

Nas tam caka ivf a videla som negativne recenzie tak sa kus obavam neveim co nas caka nikdy som to este neabsolvovala mam uz doma aj stimulacny protokol