icon

Skúsenosti s reprodukčnými centrami na Slovensku

pusa333
Včera o 06:29

Ahojte,
gynekológ nás po roku snaženia o bábätko odporúčil na reprodukčné centrum. My sme zo Žiliny takže máme v meste GynFiv. U nich sme už absolvovali prvú konzultáciu kde manželovi bol zistený menší problém so spermiami.
No nevieme, či sa máme držať týchto prvotných informácií.

Preto rozmýšľame, že by sme navštívili aj iné centrum a dali si spraviť znova výsledky.
Počuli sme o Reprofit Brno ale chcem sa spýtať či tu na Slovensku je nejaké overené a dobré centrum.

Ďakujem

anonym_7cbb07
Včera o 06:41

Ja by som pokracovala v tomto centre.
Vysledok si iste nevymysleli, v druhych centrach dostanete podobnu odpoved.
Chapem, ze asi utrpelo chlapovo ego, ale za to oni nemozu.

anonym_2d6ba1
Včera o 06:45

@pusa333 bola som v gyn Fiv a celé zle 2 pokusy som si tam zbytočne vyčerpala a nikde sme sa nedostali, v Brne to vyšlo na prvý krát. A obzvlášť ak je problém v spermiograme gyn Fiv za mna so zlým spermiogramom nevie pracovať a iba vždy hovorili výhovorky ale v skutočnosti nerobia vôbec metódy atd ktoré sú pri patologických spermiogramoch žiadúce.

anonym_430258
Včera o 07:15

Ak nedôveruješ tak radšej sa ani do toho nepusti

anonym_a1ffd0
Včera o 07:46

Ak si s tymto centrom nie si ista, tak na konzultáciu chodte aj inde. No vysledky budu vsade rovnake, vsetci si vzdy robia svoje, bude max. iný pristup lekarov. My sme prve IVF absolvovali v ZA. Ani jeden z 3 vkladov nevysiel, medzitym som tam absolvovala aj hysteroskopiu aj konizaciu krcka maternice, na odporucanie pred otehotnenom, kedze sa mi zhoršili vysledky po opakovanej cytologii. Do dalsich dvoch IVF sme isli do Reprofit Martin. Tam sa tiez vyberali metodami vhodne spermie a okrem toho som si ja poriesila ženskú fyzioterapiu, lebo podla lekarov (reproimuno, genetika paru, gynekologicke vyšetrenia, co sme absolvovali este pocas casu v ZA) mam byt v poriadku, aj ked mam nizke AMH, nevidia dovod, preco sa nedari. Podarilo sa otehotniet az z 3. IVF.

anonym_8a64a8
Včera o 08:07

@pusa333 a coho ineho by si sa chcela drzat, ak nie vysledku zo spermiogramu? ten ti spravi aj bezny urolog a vysledok bude rovnaky...

anonym_2a3cf0
Včera o 08:29

My mame vynikajucu skusenost s gynfiv bratislava. Bolo par drobnych zadrhelov , ale co sa tyka odbornosti, tak su vynikajuci a vdaka nim cakame babatko po 3,5roku snazenia

anonym_a28095
Včera o 08:55

Ja odporucam helios centrum reprodukcie. Vdaka nim mame nasho vytuzeneho synceka.

anonym_804a0d
Včera o 09:20

Sice uz davno, ale chodili sme do Gynfiv v Bratislave. A boli naozaj uzasny, pomohli vysvetlili, urobili vsetko. A umele oplodnenie bolo uspesne na prvy krat, aj ked zostali len dva schopne plody a jeden sa neuchytil. Takze manzelka otehotnela na prvy pokus. Tiez skusali najprv liecbu, robili testy vsetkeho mozneho. Mali to lahsie, lebo vela veci urobil uz gynekolog predtym. My mozeme odporucit iba...

anonym_d68139
Včera o 10:13
@anonym_8a64a8

@pusa333 a coho ineho by si sa chcela drzat, ak nie vysledku zo spermiogramu? ten ti spravi aj bezny urolog a vysledok bude rovnaky...

@anonym_8a64a8 možno si zle pochopila. Autorka skôr chcela či niekde na sK nie je centrum kde bol niekto nadmieru spokojný.
Sem tam píšu že dobré je Brno. Ale to mám z Mk.

anonym_8a64a8
Včera o 10:16
@anonym_d68139

@anonym_8a64a8 možno si zle pochopila. Autorka skôr chcela či niekde na sK nie je centrum kde bol niekto nadmieru spokojný.

@anonym_d68139 no ak citas s porozumenim.. prave na zaklade vysledku zvazuje ine centrum... ano Brno je top podla mna... vplyv na spermiogram to ale nema

pusa333
autor
Včera o 10:23
@anonym_d68139

@anonym_d68139 áno, ďakujem 🙂 myslela som to presne tak

anonym_8a64a8
Včera o 10:31
@pusa333

@anonym_d68139 áno, ďakujem 🙂 myslela som to presne tak

@pusa333 ja som chodila do GYNFIV BA a ak by to tam nevyslo, sla by som isto do REPROFIT Brno