Skúsenosti s výberom pohlavia na Cypre pri IVF
Dobrý večer, nemáte niekto skúsenosť s gender selection na Cypre?
Nechcem byť zlá, je to vec každého ale .... niektoré ženy čo by dali za to aby aspoň otehotneli a bolo by im úplne jedno či to bude chlapček alebo dievčatko a niekto si bude vyberať 🤦♀️ Ale tak ako som napísala je to vec každého ale prajem všetko dobré 🤗
Co ja viem, v celej europe je vyber pohlavia rodicom zakazany, jedina moznost je vyber embryologom z medicinskeho dovodu pri genetickych vadach
@bejbs123 pýtam sa na skusenosti, nie na názor na vec
@cuci22 ako viete,že dotyčná nemá žiadny problém s otehotnením? Tuto možnosť jej doktorka spomenula v CAR na SK.
@sisa_s v Európe áno, ale na Severnom Cypre je to legálne. Využívajú technológiu MicroSort, pri ktorej sa triedia spermie. Nejde teda o nič nehumánne.
Sodoma gomora 🤦🏼♀️
Tak ked mate na to financie,tak si chodte na Cyprus,ked vam tam vedia legalne splnit vasu poziadavku…financne treba ratat s vyssou sumou ez na sr alebo v cechach
Microsort je TRIEDENIE SPERMII!!!! Nie vyber pohlavia 🤣🤣 to sa da zistit az ked sa oplodni vajicko, je min. v stadiu blastocysty a urobia sa testy na pohlavie 🤣🤣🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ a velmi pochybujem ze to niekomu spomenula lekarka v svk CAR.

😱 ak za tym nie su nejake zdravotne problemy,tak potom mi to pride uplne chore si vyberat pohlavie…