icon

Skúsenosti so systémom koordinátoriek v Reprofit Brno

sperhak
27. feb 2026

Ahojte - zatial som tu nevidela žiadnu diskusiu ohlaodm niveho systemu v Brne… vasu liecbu riadi a castokrat aj menezuje koordinatorka bez medicinskeho vzdelania. Ake mate skusenosti?

Sice oficialne tvrdia, ze stav konzultuje s lekarom, skusenost mam ja aj kamaratka co tam podstupuje IVF opacnu. Mam pocit akoby uloha koordinatorky bola odpinkavat pacienta od lekara prec. Neviem sa dokricat odpovede na moje zdravotne otazly ohladom embryotransferu a komplikacii(pri predchadzajucom ivf som mala..) lekarskej odpovede. Odpisuje mi na to koordinatorka, co nie je podla mna lege artis a je to protizakonne. Na moju opakovanu otazku mi odpisala ako chat GPT “ked budete mat dalsie otazky, pokojne sa pytajte, sme tu pre vas”. Ale odpoved nikde. Rovnako vidiet aj nemedicinsky dohlad nad menezmentom procesu - prehnali sme sa zbytocne do Brna na usg ci mam ovulaciu prilis skoro, aj napriek tomu ze som koordinatorke hovorila ze mam dlhsi cyklus a ovulaciu mavam az na 16. Den cca. Na usg kontrole sme boli 9ty den. Dost mimo.

Cely proces pred troma rokmi bol uplne iny, prehladny, odborny, transparentny, vsetky otazky boli zodpovedane lekarom (pripadne prislusnym clovekom). Mali sme pocit bezpecia a dovery v turo kliniku. No uz bohuzial teraz nie. Mate skusenosti s koordinatorkami liecby od roku cca 2024-2025?

anonym_2697e4
27. feb 2026

Ja som tiez nemala dobru skusenost a celkovo nespominam na toto centrum dobre a vratila som sa po 2 neuspechoch u nich na SK. Bolo tam velmi vela zlych rozhodnoti z ich strany. Koordinatorka nas objednala ale nezapisala do systemu 3h sme cestovali a nikto o nas nevedel takze sme tam museli cakat okolo 1h kym nas niekde v tesnali. A mnoho mnoho ineho ..

11beautygirl11
27. feb 2026

Viem, že sa im menilo vedenie, ale minulorocne skusenosti super. Či som volala rano, či som počas dňa pisala. Koordinatorka konzultovala veci s lekarom alebo mala svoje pokyny a vedela, čo robiť. A to sa mi počas procesu menila koordinatorka.

katarinaschober
27. feb 2026

@sperhak to Fakt a ka sa tam chystam

kuriatko77
27. feb 2026

To je tá super dnešná doba , začína to koordinátorkou , neskôr budeš komunikovať už len s robotom. Doktor už spraví len vklad. Na tvojom mieste zmením kliniku. My sme tiež z Brna odišli na SK - všetko ok a úspešne 🙂

anonym_2697e4
27. feb 2026
@kuriatko77

To je tá super dnešná doba , začína to koordinátorkou , neskôr budeš komunikovať už len s robotom. Doktor už spraví len vklad. Na tvojom mieste zmením kliniku. My sme tiež z Brna odišli na SK - všetko ok a úspešne 🙂

@kuriatko77 smiem sa opytat kam ste sli prosim ? My sme tiez boli v Brne a odisli sme. Chcem znova na SK skusit

anonym_06e25e
27. feb 2026

Je to tak. Sama koordinatorka mi napisala ze dr preferuju komunikaciu cez koordinatorky ked som si pytala email na dr ale nakoniec mi ho dala. Pytala som si ho presne z toho dovodu ze som videla, ze odpisuje koordin. na zaklade svojich dojmov a pocitov. Nevravim, ze stale ale casto a to sa mi nezdalo ok. Volala som jej ohladom lieku ktory mi sposoboval problemy a povedala mi ze to z toho lieku urcite nemam a ze ho mam dalej uzivat, komunikacia prebiehala plynule nemala sa kedy stihnut spytat dr ci mi moze liek skodit. Zistila som ze som mala pravdu, sposoboval mi to ten liek bolo to v pribalovom letaku.
Kazdopadne toto je v rf brno jeden z takych by som povedala ospravedlnitelnych fó pá..tam to je zle uz od zakladu, cele.
Svoje roky slavy uz ma davno prec, je to pasovka. Maju tam odomna aj recenziu na nete. Skoda, ze viac ludi nedava najavo negativne pocity lebo recenzie su dolezite a mam na nej celkom dost srdiecok

kuriatko77
27. feb 2026
@anonym_2697e4

@kuriatko77 smiem sa opytat kam ste sli prosim ? My sme tiez boli v Brne a odisli sme. Chcem znova na SK skusit

@anonym_2697e4 Helios MT 🙂

kuriatko77
27. feb 2026
@anonym_06e25e

Je to tak. Sama koordinatorka mi napisala ze dr preferuju komunikaciu cez koordinatorky ked som si pytala email na dr ale nakoniec mi ho dala. Pytala som si ho presne z toho dovodu ze som videla, ze odpisuje koordin. na zaklade svojich dojmov a pocitov. Nevravim, ze stale ale casto a to sa mi nezdalo ok. Volala som jej ohladom lieku ktory mi sposoboval problemy a povedala mi ze to z toho lieku urcite nemam a ze ho mam dalej uzivat, komunikacia prebiehala plynule nemala sa kedy stihnut spytat dr ci mi moze liek skodit. Zistila som ze som mala pravdu, sposoboval mi to ten liek bolo to v pribalovom letaku.
Kazdopadne toto je v rf brno jeden z takych by som povedala ospravedlnitelnych fó pá..tam to je zle uz od zakladu, cele.
Svoje roky slavy uz ma davno prec, je to pasovka. Maju tam odomna aj recenziu na nete. Skoda, ze viac ludi nedava najavo negativne pocity lebo recenzie su dolezite a mam na nej celkom dost srdiecok

@anonym_06e25e strašný prístup , ja by som už dávno tresla dverami 😁 ak ti možem poradiť sprav to isté. Myslím , že človek tam nosí dosť peňazí aby ťa brali len ako číslo.

opi14
27. feb 2026

My sme boli v 2 centrách na Sk a išli sme do Brna. V 2022 sme tam riešili IVF, vyšiel hneď prvý ET. S koordinátorkou som vtedy ani nič neriešila všetko s doktorom. Keď som sa tam objednávala a teda chcela vedieť postup, pisala som hneď nášmu lekárovi. Nikdy ma neodpinkal, vždy mi odpísal. Tento rok mám aj ja nie dobrú skúsenosť s koordinatorkou. Vôbec nereagovala na správy. Ale to som písala potom doktorovi, ten mal dovolenku a následne som volala na recepciu a aj vyriešili moje naliehanie. Ja som radšej všetko riešila s našim doktorom. Ale asi nie každý lekár tam je ochotný takto komunikovať s pacientami. Aj napriek tomu som tam spokojná. Embryológiu majú naozaj na výbornej úrovni.

anonym_91a532
27. feb 2026

@sperhak reprofit brno celé zle. Čistý biznis. Ako tu niekto spomínal ....Helios Martin👍. Dokázali na prvý krat to, co sa brnu 2x nepodarilo za dosť velke peniaze.

monula333
28. feb 2026
@kuriatko77

@anonym_2697e4 Helios MT 🙂

@kuriatko77 aj my by sme mali zacat tu ❤️ dufam ze sa nam konecne zadari..koho mate dr? Mam pocit ze teraz dost vela ludi zacalo chodit prave sem

monula333
28. feb 2026
@anonym_91a532

@sperhak reprofit brno celé zle. Čistý biznis. Ako tu niekto spomínal ....Helios Martin👍. Dokázali na prvý krat to, co sa brnu 2x nepodarilo za dosť velke peniaze.

@anonym_91a532 prosim ku komu chodite v Heliose? My ideme tiez reraz k nim vysetrili mi kopu veci co v Brne nebolo treba nic..boli sme tam ba 2IVF a lutujem doteraz..

aandrea9
28. feb 2026
@monula333

@anonym_91a532 prosim ku komu chodite v Heliose? My ideme tiez reraz k nim vysetrili mi kopu veci co v Brne nebolo treba nic..boli sme tam ba 2IVF a lutujem doteraz..

@monula333 známa absolvovala to, o com píšem. Meno doktora zial neviem😔 helios úplne iný prístup k všetkému. Výsledok je 31 týždeň tehotenstva 🙏👌

kuriatko77
28. feb 2026
@monula333

@kuriatko77 aj my by sme mali zacat tu ❤️ dufam ze sa nam konecne zadari..koho mate dr? Mam pocit ze teraz dost vela ludi zacalo chodit prave sem

@monula333 my sme chodili k MUDr. Martina Cuľbová, PhD. Už nám tu pobehuje malý človiečik 😁 držím palce 🙂

monula333
28. feb 2026
@kuriatko77

@monula333 my sme chodili k MUDr. Martina Cuľbová, PhD. Už nám tu pobehuje malý človiečik 😁 držím palce 🙂

@kuriatko77 dakujem pekne ❤️

anonym_c2e73b
11. mar 2026

Moja skúsenosť je síce z Ba ale myslím ze je to rovnaké v Brne. Kym “platím” som pre nich kšeft a odpisu ale ked som povedala ze chcem doplniť vyšetrenia a až tak pokračovať s ivf situácia sa zmenila. Dožadovala som sa éra testu tak vraj nieje potrebný! Chcela som reprofit imunologiu tak vraj netreba. Chcela so vedieť prečo a co môže byt za tym ze AA embria sa neuchytili tak na to ani nereagovali . Pýtala som sa ci môže partner podstúpiť doplňujúce vyšetrenia tak vraj netreba - nakoniec vyslo ze testy ktoré by na ukázali ci nieje chyba v ňom - nakoľko ma imobilogicke ochorenia tak vysvitlo ze u nich na klinike nerobia take testy, ale mohli mi povedat choďte do KE … lenze nie ved prečo by to odporučili ked oni by ba to nezarobili ? Radsej vyčerpať embria bez toho aby nás prv dali do kopy. Tiez mammeoge cyklu a oni mi pri iui šupli spermie a ovitrelle uz pri 14mm folikule lebo bol piatok takze som dala 350€ plus lieky za iui ktoré uz vopred mi nesedelo a tušila som te to nieje ok až potom som reálne začala študovať ze folikul by nal mat aspon 18mm a stačilo počkať možno do pondelka. Pri ivf resp. Po prvom vklade mi vôbec nebrali krv na progesteron . Po druhom Ano a mala som zle výsledky tak mi doplnili davku aj na večer….. proste mam pocit ze tym centrám vyhovuje ak sa tie pokusy vkladov nepodaria na 1-2 x