Skúsenosti so umelým oplodnením pre slobodné ženy
Ahojte, bola ste niektora na umelom oplodneni alebo inseminacii a pritom ste slobodna?
@babushkaem nasla som aj ja, ze u nas musi byt partner. Aj krajiny, kde mozes byt slobodna alebo v homosexualnom vztahu. Ale hladam niekoho kto toto uz absolvoval a vedel by mi poradit. Kedze sa dorozumiem len v cesku a tam tiez treba patrnera
Ani v AT to nie je povolené
kamoška tam išla s kamarátom ,nikto tam nezisťoval, ci spolu žijú (nežijú), vychováva sama syna
Ja som bola ako slobodna...musel ake so mnou prísť partner...ten sa pisomne zaväzuje, že ak by sa narodilo dieta, je otcom
Dakujem Vam za rady
@pljanka môžeš si aj ako slobodná adoptovať dieťa. Neodhovaram ta od tvojho rozhodnutia , iba dopĺňam info. Moja známa ma takto dievčatko
@eternity24 mne povedali, ze len ako manzelia. Mozem ti napisat?
@pljanka v tomto sa ale myslíš, aj slobodna zena si môže osvojit dietatko...nie je nijako znevyhodnovana voci parom...my keď sme s mužom robili prípravu na osvojenie, tak s nami bola pani co to riesila ako slobodna...teraz sa už par rokov vytesuje z dcerky...ake teda cakala na nu skoro 9 rokov, lebo aj ked si niektore myslía ake to je jednoducho, tak zial nie je...detí právne volnych je veľmi malo a cakacia doba veľmi dlha...
Takze skusit inseminaciu nie je zly napad, len teda musíš prísť s niekym kto to podpíše...čo bude problem najs takeho muža...
@pljanka môžeš, ale neviem naco 😀 môžeš si kľudne ako slobodná osvojiť/adoptovat dieťa. Neviem kto ti povedal, že sa to nedá. Dá.
Moja kamoska je solo mum (mama bez partnera) a na ivf Isla do spanielska, na druhy krat sa jej to podarilo a ma dcerku
@lacibo tak to nefunguje, pri ivf musis podpidat papiere, ze pri narodeni dietata do roka ho uznas za svoje a bude na rodnom liste.
Svagrina mojej naj kamosky tak bola na sk na ivf,papiere jej podpisal kamarat v CAR, nejak to vybavili. Nikto nezistoval, ci je aj v rodnom liste. Ale teda mat dieta bez minulosti,no neviem.. to vazne si radsej vrznut na vecierku. IUI ma velmi malu uspesnost a spermie ti musi dat dotyčný, co ti podpisuje papiere (ak nemá tak zle vysledky,ze sa dohodnete na darcovskych spermiach, co si ale aj zaplatis). Na zakrok idete rovno obaja, on na odber a potom následne ty na iui
Osobne si to neviem predstaviť, že by si na to niekoho naozaj nahovorila. Geneticky aj oficiálne bude to dieťa jeho, to môže tiež byť začiatok problémov. Jedine v zahraničí anonymný darca.
@pljanka dajú do NOS-ky
Preco by mali,byt deti z ivf chudata? Tomito nerozumiem....
@snowflakenel tu osobu treba akurát ignorovať. Jej názory sú rovnako pochybné ako jej pravopis
V Spanielsku je to mozne, ak potrebujes kontakt oslov Reprofit Brno, oni s nimi poslupracuju, resp. maju na nich kontakt a posielaju tam slobodne zeny, ktore tuzia po dietatku nakolko ani v Cr to zakon nepovoluje. Spominali to v relacii Sama Doma na CT1 v Piatok 11.04.2025, mozes si pozriet v archive CT celu relaciu z kliniky z Brna. Ja som to roky zvazovala aj ja, mozno nakoniec aj to bude len moja option....

na svk musis mat partnera, najblizsie tusim, co robia slobodnym je madarsko.