icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

lulu10
22. júl 2011

@callex drzim moc moc moc paluchy nech ste ok, daj vediet ako poradna 😉

rienok
22. júl 2011

@martini neuveris, neviem kde mi hlava stoji 😀 ... no my chodime na dovolenku hlavne v zime, aj ked by bodlo take lenosenie na plazi s dobrou knihou 😎 no čo už asi sa vyberiem potom do karibiku 😀
ozaj ako vyzera to naše OZ? bude z toho niečo myslíš?
@callex ozvi sa prosím, som ako na ihlách ....
@jada1 neboj, aspoň vieš že máš v brušku silné zdravé dieťatko ... aspoň tak som niekde čítala, že to je dobre 😉

jada1
22. júl 2011

@rienok tak si aj ja vravím, že ke´d mi je zle, tak je hádam všetko v poriadku 🙂 .
A vy ako? Už ste si pobehali tie vyšetrenia, či ešte nebol čas.

rienok
22. júl 2011

@jada1 no my si dávame pauzu 🙂 momentálne sa venujem formovaniu postavy 😀 a snažím sa načerpať kopec energie. Ja mám 25.08. endokrinologičku a hneď potom sa objedname do brna na tu DNA fragmentaciu spermii ... inak mi už nemá čo byť ... vidíš ešte ten formulár na darcovské vajíčka vyplniť a poslať 🙂
Ale určite to nebudem asi riešiť do konca roka, teraz nam frci sezona, potom robime katalogy a to trva tak do vianoc tak si nebudem prikladať ... vyzerá to že to spáchame začiatkom roka alebo na jar 😎

mircalla
22. júl 2011

@cecil36 skor cisarak

callex
22. júl 2011

ahojte..ste zlate ze drzite palce..doky do mna pozrel nejakou kamerkou ci cim a povedal ze krvacam a ze to je na nemocnicu.potom mi este urobil sono..cosi pomeral ale do knizky to nezapisal.srdiecko bilo tak som sa trosku ukludnila.slubila som mu ze budem doma lezat a ked sa to zhorsi tak pojdem na pohotovost.tak mam priiisny kludovy rezim a ascorutin.do knizky napisal odmieta hospitalizaciu. 😠 ja si aj tak myslim ze v nemocke by som aj tak len lezala a nikto by nic extra so mnou nerobil.nie je to cervena krv je to take hnede.tiez dufam ze len nejaka prasknuta zalezitost.ked mi robil sono nehovoril nic ani o placente tak si myslim ze je ok.
inak vsetky odbery v 12tt boli ok..

cecil36
22. júl 2011

@mircalla dakujem 🙂 , ja by som tiez bola skor za cisarak, kedze som mala pri prvom porode komplikacie a dieta museli ozivovat. Tak mam paniku, aby sa to nezopakovalo.
@callex pekne lezkaj a hlavne nic nezdvihaj, bude to ok 🙂 Jaaaj a pi vela citronovej vody + ten ascorutin. Mne to pomahalo. Ja som tiez odmietla nemocku, lebo dr. mi povedal, ze mi mozu podavat len utros a ascorutin. A to som si vedela zjest aj doma. Navyse byvam dve minuty od nemocky. A ta psychika tam a doma.... 😉

callex
22. júl 2011

@cecil36 preco citron?

gabinkaa
22. júl 2011

@callex tak pekne dodržuj prísny kľudový režim, nič nezdvíhaj, len pekne ležkaj a oddychuj, som rada, že je zatiaľ všetko OK a dúfam, že to tak aj zostane, super, že všetky odbery boli OK, tak sa len pekne šetri, oddychuj a hlavne mysli pozitívne 😉

gabinkaa
22. júl 2011

@jada1 chudiatko Ty sa takto trápiš, aj by si mi nejakú nevoľnosť mohla poslať, aby sa Ti uľavilo, ja si musím dávať pozor, lebo by som pribrala ako vagón a do dverí by som sa nezmestila 😀 dnes mi je akosi blbo celý deň, ale nie je to až také hrozné, tak nech tie nevoľnosti rýchlej prejdú

gabinkaa
22. júl 2011

@pikha neboj moja, tú radosť si nedám pokaziť blbými rečami, nech sa každý stará sám o seba, toto je len naše rozhodnutie a my musíme riešiť aj dobré aj zle stránky, nikto ich za nás nevyrieši, tak kašlem na nich a máme zatiaľ naše krásne tajomstvo
ako sa má malá Dianka s maminkou?

jada1
22. júl 2011

@callex tak pekne ľahnúť, vyložiť nohy a ovládač do ruky 🙂. Všetko bude ok, hlavne, že je drobec v poriadku.
@gabinkaa dnes mi je na počudovanie nie až tak hrozne, zatiaľ som nevracala. Asi za to, že som sa vás vysťažovala 🙂 .
@rienok jasné, keď máš teraz toho veľa, netreba to siliť. Dotazník si ale pošlite, lebo sa čaká aj 6 mesiacov.

cecil36
22. júl 2011

@callex citron stahuje cievy a spevnuje ich stenu 😉 Spinenie by malo prestat 😉 Vymackaj citron, zmiesaj s poharom vody a vypi (ak potrebujes, mozes pridat trochu cukru).

miminkad
22. júl 2011

@lulu10 ako bolo na dovolenke?

callex
22. júl 2011

@cecil36 vdaka za radu..dam instrukcie mm.
@jada1 ano ovladac uz je moj kamos. 😉

lenka_21
23. júl 2011

@callex Co to tu citam??? No som rada, ze ste v poriadku ... pekne oddychuj ako pisu baby a asi by bola dobra aj ta PNka ... ak sa nemylim ty este chodis do prace? Tazko povedat co by robili v nemocke, ale asi by ta len sledovali ... viem, ze kamoska tam lezala a dostaval tusim nejake infuzie a injekcie, ale mohol ti aj tvoj Dr.povedat co by tam robili a podla toho si sa mohla rozhodnut ci pojdes, alebo zostanes doma ... ale suhlasim, ze doma je to lepsie a som si ista, ze to bude v poriadku 🙂 😉 🙂 Drz sa!!!!

@rienok Ako formujes postavu ... daj tip . Ja som bola v jednom zariadeni v BA a od buduceho tyzdna by som chcela zacat ... potrebujem schudnut 5 kg a kedze si neviem poradit sama, takto ma aspon donutia oni 😀 😀 😀

lenka_21
23. júl 2011

@jada1 Tak toto dobre poznam ... ked som bola tehu schudla som hned na zaciatku 6 kg a Dr.sa mi uz vyhrazala nemockou ☹ ☹ ☹ ... samozrejme brusko mi pekne vykuklo a nevedela som klamat, ze nie som tehu, lebo to bolo na mne vidiet 🙂 😉 🙂 a tak ak sa niekto priamo opytal ci som tak som povedala, ze ano 😎 Ja som az tak nevracala, ale ak nahodou tak zasadne v noci (23.00-01.00) 😕 😕 😕 ...vzdy som mm hovorila, ze babetko bude po nom, lebo on je nocny zivel a pri vracani som zaspavala nad misou ... dokonca mi tam raz spadla hlava 😀 😀 😀 Inac som mala cely den hrcu v hrdle a nevedela som nic zjest a dost ma aj prehanalo (ale to som az teraz zistila, ze z magnezka)

rebeka33
23. júl 2011

ahojte, nemám možnosť dočítať. na chvíľu som sa sem dostala,dakujem za palce. zatiaľ ležím v nemocnici a asi v pondelok bude sekcia. pekný deň všetkým a ešte raz díky.

lulu10
23. júl 2011

@miminkad ahoj mali sme sa uzasne, skvele, fantasticky, len to velmi rychlo ubehlo, teraz mam kramy a po nich chcem ist k minovi... ale bojim sa toho 😕

callex
23. júl 2011

@lenka_21 PN mi momentalne netreba nakolko mame 2tyzdnovu odstavku...takze povinna dovca.
@jada1 no ja som napr.aj dnes vracala..a to len preto ze som chcela zjest nieco mliecne...proste ked to nejde tak to nejde.
@rebeka33 na pondelok drzime palce...a tesime sa na dalsie reprofitacko.krasne ste to potiahli.39tt podla mna parada na tie problemy s krckom co boli.drz sa.
@lulu10 zabudla som kde ste vlastne boli?preco sa bojis ist k minovi?

ja som na to uz lepsie..noc bola bez spinenia..do obeda trosku a po obede zatial klop klop nic.pekne som lezkala docitala casopisy pospala si a teraz som sa premiestnila k ovladacu.este zajtra budem lenosit. 😉

maticap.
23. júl 2011

@rebeka33 drzim palciaky na pondelok!!!! 😉

miminkad
23. júl 2011

@rebeka33 mooooc drzim palce a myslim na teba 😉
@lulu10 mina sa neboj,je zlaty a v pohode

gabinkaa
24. júl 2011

@rebeka33 moc moc držím palčeky na pondelok, tešíme sa na malého drobčera 😵 😵 😵

lenka_21
24. júl 2011

@rebeka33 Jooj drzim palceky 🙂 😉 🙂 ... inac v pondelok som na vychode a tak ked pockas pridem asistovat pri prorode ... hodilo by sa mi to poobede 😀 😀 😀

@callex Tak len pekne relaxuj a ako hovorim ja treba hodit teplakovy rezim .... v jednej ruke Fidorka a v druhej ovladac 😝😝😝

Baby, prezradte mi, ze preco sa po IVF odporuca cisarsky namiesto klasickeho porodu?

callex
24. júl 2011

@lenka_21 fidorka fuuuj.sladke mi voobec nejde..odkedy som tehu nemala som nic sladke.a mam pyzamovy rezim. 😉
s tym cisarskym si myslim ze je to aj kvoli veku,potom viacpocetne tehotenstva.este vysondujem baby v inej temicke ci mali vsetky cisarak.mne zatial nik nic nevravel..ale asi je aj skoro sa o tom bavit.

lulu10
25. júl 2011

caute zienky, mam dotaz, co moze byt pricina ze mam kramy len dva dni? inak normalne mavam 6, dva dni som mala take klasicke-len slabsie a vcera uz len spinenie,nechapem... este sa mi to nestalo 😕 zas mi chodia po rozume rozne diagnozy ☹

lulu10
25. júl 2011

@callex ahoj boli sme na rodose, a k minovi sa bojim ist lebo uz mam taky strach z lekarov ze az... bojim sa ze mi zas nieco nove najde... ☹

lulu10
25. júl 2011

@rebeka33 drzim moc palciska aj na nohach 😵

naveen
25. júl 2011

ahojte

@rebeka33 veeelmi na vas myslim, nech mate drobca ochvilu doma a nech vsetko prebehne v najsamlepsom poriadku 😵 😵 😵

@callex, ty nas drzis v pohotovosti, uz bolo dlho dobre a nic sa nedialo? 😝

@lulu10 tak to by som aj ja rada vedela, lebo ja od porodu mam predlzeny cyklus a kramy max 3 dni aj to uz si podla mna ten posledny nahovaram, HP v norme, endo mam az na sept,ale zacala som na to cvicit mojzisku .. tak uvidim 😒 mne dokina vravi, ze vsetko je ok, to ja ju presviedcam o tom, ze nieco ted OK nie je.. 😝

callex
25. júl 2011

@naveen @lulu10 baby vy si tu ziadne diagnozy nevymyslajte...co ja by som dala za 3dnovy menzes...ja som mavala standardne 6-7..rekord 11dni. a mam svagrinu ktora ma menzes tak raz za pol roka..neberie antikoncepciu ani ziadne hormony a tiez je to podla lekara ok.takze ste ok...jasne?
@lulu10 pacilo sa ti na rodose?ja neviem preco ale mna tie grecke ostrovy nelakaju ale kazdy kto pride odtial je uneseny.
@naveen teraz nas drzi v pohotovosti rebeka.dufam ze vsetko bude ok.