Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@lenkalienka01 Leni, takto ti poviem. Veru nezufaj. Tes sa, ze mas doma aspon jedno dietatko a este dalsie pokusy pred sebou. A napokon, ani teraz este nie je nic stratene, aj ked ja som ta posledna, ktora by ti davala falosne nadeje. Pozri na mna a hned si povies, ze ako dobre na tom si. Ja prave od vcera viem, ze aj moje 3. ivf bolo negativne a pritom som don vkladala obrovske nadeje, aj embryjka boli krasne a zas nic.
@miminkad
@leamax dakujem za rady🙂...kopa veci by ma ani nenapadla....inak....ja sa dnes uzastne setrim , boli sme hned po nakupoch , potom nam labradorica usla, tak sme ju po dedine nahanali,vsetky podlahy od blata, tak som riadila atd atd🙂...
@miminkad no ked mas hlad, tak je to super🙂...drobce asi maju spotrebu🙂
@miminkad jeeej to leti, uz ste 7tt super 😵 Ja som mala tiez na zaciatku alergiu silnejsiu, ale alergologicka co mi predpisuje nasonex povedala, ze ten mozem v pohode a aj machac odobril 😉 A ten hlad ma chytil az teraz 😀
@leamax no tak uz coskoro idete na to 😉 Aj vies aku budes mat stimulku? Ja som uz dnes bola na poradni v nemocke, uteka to fakt nenormalne rychlo 🙂 A muzikovi sa pekne venuj, ja sa na to tiez uz tesim 😀 😀 😀 😀
@cecil36 ved toto, ci bude stupat....ale ja sa uz pripravujem na to, ze stupat nebude. Take pripady, ako si ty, nam vsetkym dodavaju nadej , drzkaj sa 😉
@bibi24 ja viem, ze su zeny, ktore su na tom horsie a nemaju babo, ale ked mne je to tak strasne luto.... 😒
@linda81 ved pockaj,ked na teba pride hlad 😉
@cecil36 len ja mam velky cerveny flak na zadku s pluzgierami.sem tam je bledsi,sem tam tmavsi.oproti vcerajsku je to miernejsie.ja beriem stale lieky na alergiiu,to som konzultovala s alergologickou este v septembri,ze ak by som aj bola tehu,tak ma nastavila na lieky tak.no a dnes mi este moj gynekolog povedal,ze si to mozem fenistilom natierat,tak uvidim.uz ma to zacina tiez svrbiet pomaly
@lenkalienka01 aj ja som bola pripravena, ze nebude stupat, dokonca sme s mm boli na vstupnej konzultacii na mojzisku, na dalsi krat mi mali robit mobilizaciu. Ta sa vsak uz nekonala 😀 Drzim palce, nech to krasne rastie 🙂
@lenkalienka01 ked sa dobre pamatam tak si mala dostat menzes a kedze si nedostala tak to vidim velmi dobre 🙂 ver mi, je alebo su tam 🙂
@cecil36 no vsak uvidim , ale rada by som verila, ze stupne, ale citim, ze to tak nebude
@cecil36 veru, uz sa tesiiiiim normalne na pichanie 😵 myslim na stimulku aby ste si tu nemysleli, ze som nejaka nemravnica 😀 😀
mam merional a clostyl, koudy povedal, ze udajnych tych 15 vajok, co bolo pri tej zvysenej stimulke, sa mu nepaci, ze to bolo zbytocne vela. myslim, ze mudro vravi 🙂
@linda81 dievca, setri sa ale viac, dnesok uz radsej neopakuj v tych nahanackach.
@lenkalienka01 nestracaj nadej, ja tiez myslim, ze stupne 🙂
@lenkalienka01 tiez si myslim, ze keby to nevyslo, tak je hodnota tak do 5. pri tomto cisle sanca je urcite
baby moje, v noci som zacala krvacat, takze mam odpoved na moje prve IVF- neuspesne. Zopakujem si to v januari. Dam si mesiac pauzu, nechcem sa stresovat pred Vianocami.
@lenkalienka01 ahoj to je mi luto, ale hlavu hore v januari pojdeme do toho vsetky spolu aj s @leamax a skupinovy uspech je zaruceny 😵
@lenkalienka01 - leni, je mi to velmi luto ☹ Drz sa, ja viem ze je to velmi tazke, dcerka ti doda vela energie. A januar to isti, mozno budeme stimulovat spolu 😉
@linda81 - krasne embrijka. A trosku spomal 😉 Drzim palce nech sa pekne uhniezdia
@leamax - takze januar je aj tvoj 😉 , si velmi pozitivne naladena, to je super, tentokrat to musi byt uspesna stimulka
@miminkad - kedy mas najblizsiu kontorlu?

@lenkalienka01 nezufaj, ja som ten pripad co spominala @lulu10 😀 Moje hcg bolo 39 a pozri o chvilku rodim.Jednoducho asi sa krpec uhniedzil neskor. Dolezite je ako bude hcg stupat 😉 Drzim palce 😵