icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

hencidlo
13. máj 2012

@speranza1 😀 😀 😀

speranza1
13. máj 2012

@hencidlo 😀

hencidlo
13. máj 2012

@speranza1 tak budem na teba silno mysliet v tu stredu a drzat palceky, aby bol pozitivny vysledok !!! 😉

hencidlo
13. máj 2012

@speranza1 idem sa pomaly poobliekat a idem do obchodu, ked uz mam tu vychadzku......... 😀

speranza1
13. máj 2012

@hencidlo ja idem do kostola..pa 😉

kamillka100
13. máj 2012

@speranza1 moja je to tam 😵 😵 😵 , vsetko zalezi kedy test robis a kolko tekutiny si vypila, ja som robila stale vecer a ciarka bola silnejsia ako napr, na druhy den rano, pokracij s liekmi, lebo ked vysadis utros, fazlka odide ako mne ☹
gratulujem 😵

hencidlo
13. máj 2012

@speranza1 pa 😎

kamillka100
13. máj 2012

@speranza1 este som zabudla, pozri sa na nik dicinka1 ake mala testiky a bola v tehu 😉

hencidlo
13. máj 2012

@kukulik30 ahoooj a ty ako, uz si testla? 😉

kukulik30
13. máj 2012

ahojte

@hencidlo nie, uz som netestovala, lebo mam menzes ...ale zajtra budu u mojho gyn vysledky z krvi

hencidlo
13. máj 2012

@kukulik30 to je skodaaaa ☹ , ale daj este teda vediet, ked budu vysledky, mozno budeme milo prekvapene 😉

kukulik30
13. máj 2012

@hencidlo jasne, ale myslim, ze vysledok uz neprekvapi...

speranza1
13. máj 2012

@kamillka100 kukla som na tie testy.... tiez tam ma slabe ciarky, ze? a chvala Bohu ma krasne zdrave dievcatko😀...

kamillka100
13. máj 2012

@speranza1 ma slabucke, na 7 den ma silnejsiu ciarku ako na 8 a myslim na 9 , tak drzim palce a kedy ides na krv?

speranza1
13. máj 2012

@kamillka100 kamilka ak sa nespusti mrcha tak v stredu..avsak dnes ma boli poriadne brusko a mala som aj ruzove na intimke...tak mozno sa rozbieha menzes...

zlatanka30
13. máj 2012

@kamillka100 ahoj ako sa mas?

sally2401
14. máj 2012

Ahojte, tak včera som bola na odber vajíčok a zo 4 nakoniec odobrali 3 takže teraz čakám či sa vôbec niečo oplodní, lebo mi Dr.Machač nevedel povedať či boli dozreté, lebo včera to bola rýchlovka boli sme tam 3 na odber a ja som bola posledná.

speranza1
14. máj 2012

@sally2401 dobre ranko sally... nie je dolezite kolko bolo vajicok, ale kvalita.... aj s jednym mozes karty zamiesat moja a ja ti prajem aby ti to vyslo.... tfuj tfuj tfuj drzim paluchy.... 🙂

mackaso
14. máj 2012

@sally2401 ahoj sally, prosím ťa a keď robia folikulometriu, tak nenechajú narásť väčší počet vajíčok? Akú si mala stimuláciu?

mackaso
14. máj 2012

@speranza1 ahojky moja, prosím ťa, tebe kto robil folikulometriu v RF?

speranza1
14. máj 2012

@mackaso ja som bola na folikulometrii v Roznave pri lekarovi, kt. 6-7 rokov pracoval v RF....

mackaso
14. máj 2012

@speranza1 tak asi je fakt najlepsie, ísť do RF na folikulometriu, koľko si mala vajíčok a koľko bolo oplodnených?

speranza1
14. máj 2012

@mackaso mala som 6 oocytov, z toho 5 zrelych, vsetkych 5 sa oplodnilo....

mackaso
14. máj 2012

@speranza1 keď budem chodiť do Reprofitu na folíky, tak ako oni vedia, či sú zrelé, alebo nie? Je tam veľké riziko, keď ich berú tak málo?

speranza1
14. máj 2012

@mackaso na folikulometrii ti mozu zistit len to kolko folikulov a akych velkych mas vo vajecnikoch, ktore stimuluju liekmi, ktore uzivas.... tam neuvidia, ci je zrely alebo nie...oni, podla velkosti presne vedia, kedy bude najvhodnejsie den OPU a az po OPU zistia, v ktorych folikuloch boli aj vajicka a ktore boli aj zrele.... folikulov mozes mat aj vela, ale vajicko v nich nemusi byt.....

sally2401
14. máj 2012

@speranza1
ďakujem za podporu

sally2401
14. máj 2012

@mackaso
ja som mala úplne iba minimálnu stimuláciu clostilom a potom dopichnutie 2 injekcií bravelle. Keď som chodila na ultrazvuk tak som mala 5 ale v piatok mi povedali že sú tam 4 a že na odobratie budú asi iba 3 a tak aj bolo. Minulý rok som mala väčšiu stimuláciu puregonom a mala som 9 a nakoniec odobrali iba 4 a oplodňovali iba 3 a ani jedno sa neoplodnilo, takže teraz pri minimálne si myslím že je to dosť.

speranza1
14. máj 2012

@sally2401 za malo... oplodnovali ich metodou ICSI?

mackaso
14. máj 2012

@sally2401 ja mám strach, že keď robia iba takú miernu stimuláciu, že ich bude málinko a nebudú mi tam čo mať dať, bojím sa ☹

mackaso
14. máj 2012

@sally2401 Aj minulý rok si bola v RF v Brne, či niekde inde na Slovensku?