icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

tea284
16. okt 2012

@tinka9075 ešte stále tomu nemôžem uveriť, budem ti veeeeeelmi držať palce 👊

holly74
16. okt 2012

@tea284 Pridáavam sa a gratulujem moc! 🙂

tinka9075
16. okt 2012

@tea284 Ďakujem pekne ja som už mohla íst do Brna skôr a nie sa tu trápit v sk centrách 😒 😒 ale teraz som tak pozitívne naladené že to som ešte nikdy nebola 😒 pri vklade som sa všetkého bála ako to vyjde teraz idem do toho že sa podarí a hotovo 😉 😉

hora_lka
16. okt 2012

@tea284 super sprava, gratulujem 🙂

melisska
16. okt 2012

@tea284 gratulujem moja, ja som to vedela 😉 😵 😵 😵 😵

hora_lka
16. okt 2012

@tinka9075 mne tiez vychadza ultrazvuk na pondelok az stredu, ale nepojdem do Brna, dohodla som sa u mojho dokiho, ze pridem k nemu a vysledok zavolam ... tiez mi tak povedal, ked sa citim dobre, nie je na co cakat

tinka9075
16. okt 2012

@hora_lka mne kázal že mám príst k nemu ked ja na clostik dobre reagujem až moc asi chce vidiet ako som zarodila 😀 😀

hora_lka
16. okt 2012

@tinka9075 mne dal na vyber, mozem ist aj k nemu, ale zalezi od toho, ci bude manzel doma, ci nebude niekde na cestach .. ved je to v podstate jedno, kde mi to zmeraju

tinka9075
16. okt 2012

@hora_lka ved áno ja idem k nemu muž bude doma a môj gyndoš také presné sono nemá 🙂 🙂

falin
16. okt 2012

@hora_lka @tinka9075 - babule pridavam sa k vam, od dnes beriem estrofem, ket budeme mat 1.11. alebo 3.11. 😵
Dnes sme si pisali so Stelclom a sme sa dohodli. Sa tesim a bojim zaroven, ale to pozname vsetky

@tea284 - obrovska gratulka a posielaj tehu virusiky, budeme potrebovat

tinka9075
16. okt 2012

@falin fajn tak sme tri a všetky chodíme k Štelclovi no musí mat správnu ruku ked všetky tri bábo chceme 🙂 🙂 ja sa teraz nejako nebojím tomuto velmi verím neviem prečo ale ja to tak cítim 🙂 🙂

hora_lka
16. okt 2012

@falin super, to sa tam vsetky tri zrazime 🙂 estrofem Ti dal on, mne pisal, ze skusime bez .. takze sa moze stat, ze sa nestane nic a posunieme sa o mesiac ... tak si drzme palce a Stelclovi tiez 🙂

tinka9075
16. okt 2012

@hora_lka veru sa tam zrazíme všetky tri 🙂 ty teraz neberieš nič?ja som tiež nebrala mne bolo od estrofemu zle a to som ho zobrala len jeden den 😉 😉 a všetko bolo ok 😉 😉

melisska
16. okt 2012

@tinka9075
@hora_lka
@falin skoro sme sa tam zrazili styri 😵 no ja som bola tiez bez liekov a nenarastla mi teraz sliznica (potvurka nenarastla), len 6,2 mm, tak sme to odlozili na november aj s estrofemom 😉
PS:tiez stelcl

drzim vam siiiiiiiiiiilne palceky🙂
falin 😉

tinka9075
16. okt 2012

@melisska no škoda že tá sliznica nenarástla 😒 by sme sa tam všetky stretli a Štelcl mohol postupne oplodnovat 😀 😀

melisska
16. okt 2012

@tinka9075 no ved to 😀 😀 😀 zase zmeskam tehu vlnu 🤐

melisska
16. okt 2012

@tinka9075 no nic, budem rodit mesiac po vas 😉

tinka9075
16. okt 2012

@melisska ale neboj potom sa pekne pridáš a bude bábo 🙂 🙂

sarasota
16. okt 2012

@tea284 gratulujem 🙂

hora_lka
16. okt 2012

@melisska toho sa trosku aj ja obavam, ze sliznica nenarastie, ale s tym som do toho isla .. odsuniem sa o mesiac s Tebou 🙂

hora_lka
16. okt 2012

@melisska
@tinka9075
@falin
baby, spravime si v RF Slovensky den, budu sa venovat iba nam 🙂

melisska
16. okt 2012

@hora_lka dobre uvidime 😉 kedy ides na utz?
dobry napad Slovenský den 😉 mozno sa tam stretneme, vy pojdete na prvy utz a ja na vklad 😀 😀

tinka9075
16. okt 2012

@hora_lka asi by sme si mali spravit Slovenský den nech majú čas len na nás 😀 😀

hora_lka
16. okt 2012

@melisska mala by som ist od pondelka do stredy, zatial som sa neobjednavala do Brna, neviem ci nepojdem tu .. bola si v Brne na ultrazvuku?

melisska
16. okt 2012

@hora_lka nie bola som u mojej gyn. na utz, aj predtym som bola u mojej gyn, na utz pred ket, ale vtedy bola sliznica pekna,

falin
16. okt 2012

@hora_lka @melisska @tinka9075 - ten slovensky den je super 😀
Inac Stelcl sa narobi 😀
Horalka mne tiez daval na vyber ze bez estrofemu alebo s, som sa rozhodla s liekmi, lebo mavam nizku sliznicu

@melisska - skoda ze nenarastla ☹ potvorka jedna, ale dalsi mesiac sa pridas, ze?

@sarasota - ahojky, mas nieco nove?

falin
16. okt 2012

@nelly3 - akoze nevies ci pojdes? to by si tam mrazacika nechala. Mozno prave to je ten bojovnik co na vas caka? 😉 Tebe sa tvoria aj endo cysty ked mas to hnusobku endometriozu?

tinka9075
16. okt 2012

@falin ved by tam mala samé slovenky tak nech sa narobí len musí mat správne ruky 😀 😀

sarasota
16. okt 2012

@falin ahoj vsetko po starom uvidime v piatok som objednana na 16.00 na sono verime ze drobcek je bojovnik

tea284
16. okt 2012

Dievčatá nenašla som vhodného "smajlika" na tehubacilky ale viem že si ich všetky zasluzite a preto posielaaaaaaaaaaaam