Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Strapula27 dakujem mas urcite skusenosti vobec netusime aka je prva konzultacia a ako v nasom pripade postupovat lebo z BA sme odisli znechuteny
@bergalm nemas za co, urcite budes spokojna...aku mas poistovnu?? lebo viem ze dôvera nieco preplati aj ked absolvujes IVF v cechach, ak si uz neminula vsetky pokusy na slovensku..my sme v ba absolvovali len jedno ivf a stacilo nam,hned pre druhe sme sa rozhodli pre brno RF..neviem este sice ako to dopadne,lebo vklad mam v sobotu,ale mam omnoho lepsi pocit,neda sa to porovnat..
@tinkatinulka ahoj moja,ako brusko??? trosku lepsie???
@strapula27 spala som asi 10 hodin takže už lepšie, už som bolo z toho dosť zmorena..neviem ale teraz je to uplne ine ako 1x.dneska ale už konečne nemam clostil, z neho mi je zle a hned aj moj tlak skace ako blazniví.Len sa bojim tej cesty, u nás sneží ako blaznive a aj na morave takže parada.
@tinkatinulka presne,aj u mna je to uplne ine ako 1x,je to asi tym ze mame viac vajicok. My vzdy ideme radsej vlakom,je to celkom rychle a nikto nemusi soferovat. Je tam sice riziko meskania ale v centre mi povedali,ze nech potom zavolam,ze budeme meskat. Preco ti dali tak neskoro kontrolu??
@strapula27 ved to bude 9DC kontrola..ratam že ešte pondelok pojdem kuk foliky a potom odber.no dufam, že vajec bude viac..dneska budes posledny den volat o vývoj ze?4 den nekontroluju-zajtra
@strapula27 my chodime autom od rodičov, maju to bližšie k hraniciam
@tinkatinulka a ked budes mat ist druhy krat,pojdes k svojmu gynekologovi,alebo do centra? ano,dnes volam posledny den,som zvedava co mi povedia,normalne som nervozna🙂
@strapula27 asi pojdem k mojej tu u nas, je sikovna na toto.Ano poznam tie strachy o "detičky" ako sa im dari a kolko ich žije..uha mna to čaka o tyzden takeho ..
@tinkatinulka veru,ked opadne strach o to kolko vajicok bude a kolko z toho zrelych,potom pride o to kolko sa ich oplodni a nakoniec kolko vydrzi,no a po vklade,ci sa to podarilo..moj muz sa uz tesi na vklad,chce byt pri mne..v ba nemohol byt,tu je to mozne..
@strapula27 ano aj so mnou bol 1x, okunal sa že či pojde a dr ho tam strcil a bolo,on sa bal že bude krv..alebo tak..a potom si spunta fotil na monitore akokrasne svietila nasa hviezdicka..ano stres cely proces,to je uplne ine ako tie čo toto nemisia podstupit..
@tinkatinulka 🙂 podareny,bal sa krvi? v podstate muzov chapem,nemaju ani potuchy ako to cele prebieha🙂 tak verim,ze to teraz vyjde! musi! a vsetkym zenam,ktorym sa to podari prirodzene to velmi prajem,i ked mnohe si to nevazia a nevedia ake to je uzasne nepchat do seba tolko liekov,neriskovat ohss tak ako my..
@strapula27 on je dlhorocny darca krvy ale ked ked vidi krv na mne tak je ako posero,dufam ze aj teraz bude somnou 🙂 ved v tom okamihu vznika život 🙂))
@tinkatinulka urcite bude,ved uz vie,ako to prebieha,tak bude hrdina🙂 mas pravdu,vznika tam zivot..ked mi vlozili bobacikov prva krat,normalne som sa rozplakala..
@zuzu1122 ahoj,ako ti je? uz je lepsie?? kedy testujes prvy krat?
baby,pijete kavu? ja musim,aspon rano jednu,lebo potom mam strasne nizky tlak..cim to mam nahradit ked mi vlozia bublinky??

@bergalm myslim,ze vobec nemusis mat strach, reprofit je najlepsia volba! ja som sa tiez dlho rozhodovala a teraz nelutujem ze som tam sla