icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

andy175
11. mar 2013

@lubica1979 áno áno, sama. Sestrička mi v piatok v RF povedala, že si to môžem sama pichnúť do brucha. Takže pre mňa lepšie. A myslím, že pre viaceré. 🙂

andy175
11. mar 2013

Baby, mám takú blbú otázku 😀 Na odber treba prísť nenamaľovaná alebo im to je jedno?

isabellaa
11. mar 2013

@andy175 😀 mozes prist vymalovana ako obrazok 😀 . Ja som bola nalicena 😉

isabellaa
11. mar 2013

@andy175 narkozu ti pichnu do ruky, takze s tvarou sa ti nic nebude diat 😀 / teda nebudes dychat cez masku ako to byva pri silnejsej narkoze, pekny den.

mimika1973
11. mar 2013

@isabellaa hovoris, ze si bola nalicena?!! 😕
Zvlastne teda, lebo inac vraj treba byt nenaliceny, aj lak dole z nechtov dat, a vyumyvat sa vecer a este aj rano dezinfekcnym roztokom '"betadine", byt cista akoze od hlavy az po paty! 😉 Preto sa cudujem, ze v Reprofite to asi nemaju takto v zasadach, ale z hladiska hygieny a bezpecnosti by to tak malo akoze byt!
No je moj nazor a aj skusenost zo zahranicneho centra... 🙂

tinna13
11. mar 2013

@mimika1973 jasne ze cista a oholena musis byt, ale ta narkoza je velmi slabucka, trva to cele 10 minut. Ja som bola nalicena aj nechty na rukach a nohach namalovane. Ked ta uz uspia tak ta samozrejme vydezinfikuju.

andy175
11. mar 2013

@isabellaa ďakujem! lebo ja mám aj gélové nechty, ale so mnou nikdy problém nebol ani pri silnejšej narkóze. Tak fajn 🙂

bibi24
11. mar 2013

@mimika1973 aj ja som bola nalicena, aj ked len tak light. Rano som si doma dala sprchu a tiez som bola oholena, ale oni ta vydezinfikuju a vycistia, ked ta uspia.
Narkoza je kratucka a prijemna 😉 Do izby uz ides po vlastnych spolu so sestrickami. Potom asi hodinku lezis, sestricka ti donesie cajik a keksik a doktor pride povedat o priebehu opu.

nelly3
11. mar 2013

@andy175
aj ja som bola namalovana, aj nechtiky som mala namalovane 😉 je to fakt slaba narkoza.

bibi24
11. mar 2013

Babule a este info k preplatenie ivf. Dnes mi volala ta pani, co to schvaluje, chcela nejake veci doplnit (len ustne) a ze teda nam to dava na preplatenie v plnej vyske. Ze VsZP preplaca nieco cez 1000eur, ale my mame sumu "len" cez 900.
Takze kocky, davajte si to preplacat 😉

tinna13
11. mar 2013

@bibi24 a nevies ci preplacaju aj KET?

martinusa22
11. mar 2013

@bibi24 prosimta nevies mi dat kontakt na tu pani alebo email by bol lepší ?dakujem

bibi24
11. mar 2013

@tinna13 zial neviem 😒

bibi24
11. mar 2013

@martinusa22 ani to neviem, nemam. Len viem, ze sa vola Zdenka Martinkovicova (tusim).

martinusa22
11. mar 2013

@bibi24 a ako si sa snou skontaktovala?🙂

bibi24
11. mar 2013

@martinusa22 ved pisem, ze mi volala - sukromne cislo 😉

isabellaa
11. mar 2013

@bibi24 ahoj a mrazenie preplacaju?

isabellaa
11. mar 2013

@bibi24 a este kam si to posielala? V mieste bydliska alebo niekde na centralu? vdaka

isabellaa
11. mar 2013

VšZP, Ružová dolina 10, 825 21 Bratislava 26

Baby, posielali ste to na tuto adresu?

bibi24
11. mar 2013

@isabellaa ja som to posielala na centralu

isabellaa
11. mar 2013

@bibi24 Ta centrala je tato: VšZP, Ružová dolina 10, 825 21 Bratislava 26

isabellaa
11. mar 2013

@bibi24 zabudla som otaznik ?

bibi24
11. mar 2013

@isabellaa nie, centrala je na mamateyovej, na webe je aj adresa

isabellaa
11. mar 2013

@bibi24 dakujem uz som to nasla 🙂

falin
11. mar 2013

@martinusa22 - soft mas s nizsimi davkami hormonov. Ale niektore babule stimulovali docela vysokymi davkami a stale to mali ako soft.
Co budes mat teraz na stimulku? clostyl + nejake injekcie?

martinusa22
11. mar 2013

@falin ano zajtra začínam 2 krát denne brat clostirbegyt a az do soboty a v sobotu a v pondelok pichnem menopur a potom UZ a potom pregnyl pred opu 🙂

falin
11. mar 2013

@lubica1979 - ja som si spociatku pregnyl davala pichnut a v Brne mi povedali ze mozem sama do bruska.

falin
11. mar 2013

@martinusa22 - drzim palceky, nech to tentoraz vyjde

lubica1979
11. mar 2013

@falin aj ja som si ho dávala pichať, ale ak si ho budem môcť pichať sama tak radšej, nie ja , ale manžel, on mi pichal všetky injekcie. Ale to sme mali perá, neviem či to bude chcieť ak to bude treba miešať, prášok a vodička.

falin
11. mar 2013

@lubica1979 - ved mu to namiesas ty a mm iba pichne, ihla je tenucka podobne ako pri pere.
No mne mm pichol iba jednu injekciu a povedala som ze radsej sama 😀 , on sa bal aby ma to nebolelo a bolo to horsie ako ked som si sama pichala.
Z toho miesania som mala spociatku obavy, ale sestricka v rf mi vysvetlila co a ako a v pohode. Budem drzat palceky